Zazdroszczę wampirzej kiecki w tym kolorze, najchętniej zgarnęłabym wszystkie wersje. :3
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
Strony : 1 ... 130 131 132 133 134 ... 147
Zazdroszczę wampirzej kiecki w tym kolorze, najchętniej zgarnęłabym wszystkie wersje. :3
Zazdroszczę fajnej stylizacji leśnej wróżki,pasuje idealnie do tła.Ten kwiat też cudny,chętnie bym przygarnęła w swoim kolorze <3
Zazdroszczę pandzioła. W antycznym butiku nie kupiłam, a że nie przechodzę odcinków TO to nawet nie mogę kupić.
Zazdroszczę ładnie dopasowanych kolorów w stylce :> Fiolecik super się komponuje ze złotem. Bardzo lubię kontrastujące kolory w jednej stylizacji
//@down <3
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (16-04-2023 o 14h34)
Zazdroszczę użycia zielonej karnacji. Zawsze chciałam stworzyć z nią jakąś stylizację, a twoja wygląda świetnie i oryginalnie c:
Zazdroszczę czarnej czaszki, wzięłam białą i tak teraz myślę, że z czarnej byłby lepszy użytek.
Zazdroszczę tej boho narzutki, mi wyleciała tylko fioletowa, a jak ją widziałam na targu to cena wołała o pomstę do nieba...
Zazdroszczę tej karnacji, włosów i tego długiego paska co się ciągnie po ziemi :3 Włosy i pasek wyglądają ładnie, a karnacja przydałaby mi się do wielu ciekawych stylizacji <3
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (17-04-2023 o 17h20)
Zazdroszczę użycia tej fryzury,bardzo ciekawie wygląda twarz.Karnacja i uszy,chętnie bym przygarnęła,ciekawy kolor.
Ogólnie aż miło popatrzeć na twoją postać <3
Ostatnio zmieniony przez Kuro-Shiro (19-04-2023 o 12h44)
Chowańca!
Brakuje mi go w mojej kolekcji.
Zazdroszczę włosów, uszu i chowańca! Chowaniec to mistrzostwo! Włosy są piękne, a uszy super wyglądają ^^
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (19-04-2023 o 15h00)
Zazdroszczę chęci napisania czegoś na swoim profilu. Ja jakoś bardzo nie mogę się zebrać.
Zazdroszczę sukienki w tym kolorze, ostatnio nawet chciałam uklepać z nią stylkę, a tu klops, akurat czerwieni nie mam.
Pięknego, nocnego tła z Salą Kryształową *.* <3; jedno z piękniejszych w grze, którego nie niestety nie posiadam i zazdroszczę T.T
Zazdroszczę włosów,bardzo mi się podobają.Dopasowania stylizacji do tła,pięknie to wygląda.Oczu,przygarnęłabym w swoim kolorze,bo mam mało do wyboru.
Wersji tła z czerwonym światłem, przebijającym się przez witraż. Sama mam takie nocne, ale twoje pasowałoby mi do jakichś czerwonych stylek.
Tych rękawków w białym kolorze, wyglądają epicko.
Tej sukienki w takich jasnych kolorach - ja mam same ciemne niestety :<
Zazdroszczę pomysłu na demoniczną Gardzię. Strój wygląda tak, jakby jej ciało zakrywały jedynie tatuaże
Odważnego połączenia różnych odcieni zieleni i złota <3 nieczęsto widzi się tego typu zestawienia na forum; twarz Gardzi b o s k a!
Ostatnio zmieniony przez Camio (28-04-2023 o 09h38)