Zazdroszczę Ci tych butów w czerwonej wersji, są naprawdę śliczne

Zazdroszczę Ci tych butów w czerwonej wersji, są naprawdę śliczne
Zazdroszczę oczu, są bardzo hipnotyzujące
Zazdroszczę pięknego czerwonego kwiatowego naszyjnika i spinki do włosów, są śliczne i idealnie pasują do wielu kreacji
Zazdroszczę kociej karnacji i kocich uszu, są przeurocze
Zazdroszczę sukienki jaka została wykorzystana w Twojej stylizacji (o ile się nie mylę pochodzi ona z któregoś z Halloweenowych eventów...), i która jak żadna inna sukienka świetnie podkreśla sylwetkę Garnka <3
Ostatnio zmieniony przez Camio (18-02-2025 o 16h43)
Zazdroszczę włosów w tym kolorze, najchętniej zgarnęłabym wszystkie wersje, są piękne.
Zazdroszczę sukienki i butów. Mam jedną wersję tej sukienki, ale przez jej kolor zupełnie do niczego mi nie pasuje
Zazdroszczę tego tła, pierwszy raz je widzę ale ma naprawdę przyjemny klimat.
Nie wiem czy tego już nie pisałam gdzieś wcześniej, ale zazdroszczę chowańca - cudny kot
W ogóle bardzo podoba mi się Twoja stylka. Mam sporo tych elementów, a nie przyszłoby mi do głowy, żeby je tak zestawić, wyszło naprawdę pięknie.
A najbardziej zazdroszczę oczu i karnacji z elfimi uszkami (tego akurat nie mam w swoich zbiorach)
P.S. Chowaniec idealnie zgrał się z tłem. Nie zauważyłam go na początku i aż się wzdrygnęłam jak go zobaczyłam po chwili
Zazdroszczę pięknej czerwonej stylizacji, nie lubię tego koloru ale u ciebie mi się to bardzo podoba. Skrzydeł nie wiem skąd one są, bardzo bym chciała. Mało mam takich ciekawych dodatków.
@Kuro-Shiro dziękuję skrzydła są z "Corrupted Oracle" - to strój z okazji Black Friday, więc podejrzewam, że w następny BF też się pojawi w butiku
A ja zazdroszczę tego czarnego tatuażu z różami, uwielbiam go, mam w różowym i czerwonym kolorze, i na pewno zapoluję jeszcze właśnie na czarny.
Piękne są te włosy w czerwonym wariancie ♥
Wow, zazdraszczam pomysłu na stylkę, Gardzia idealnie komponuje się z chowańcem pod względem stylu i kolorystyki. Świetnie to razem wygląda.