Zazdroszczę tej sukienki, jest piękna!!! <3
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (23-03-2023 o 18h07)
Ludzkie Istoty są z natury dobre, choć czasem o tym zapominają. Trzeba im o tym przypominać.
Strony : 1 ... 129 130 131 132 133 ... 147
Zazdroszczę tej sukienki, jest piękna!!! <3
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (23-03-2023 o 18h07)
Zazdroszczę bardzo ciekawej stylówki. Do tego idealnie wpasowanej w tło
Zazdroszczę tej fajki, jest naprawdę fajna i jest idealnym wykończeniem stylizacji.
Ostatnio zmieniony przez Laryisa (25-03-2023 o 11h24)
Zazdroszczę karnacji, jakoś nie pomyślałam, żeby przejrzeć inne kolory, mam niebieską i nie wiem co z nią zrobić xD
Zazdroszczę laski z sakiewki, niestety jeszcze żadnej nie posiadam.
Zazdroszczę tego płaszcza, przypomina ćmę i chętnie bym go wykorzystała, gdybym miała >.< No, ale na razie wystarczy mi Twoja piękna stylka >w<
//❤
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (03-04-2023 o 19h39)
Zazroszczę tej fryzurki! Jest przepiękna, cały czas na nią poluję, ale jak już jest na targu to kolor mi nie odpowiada... Idealnie pasuje do takich stylek jak twoja!
Zazdroszczę ciekawej stylizacji z tym talizmanem na czole,ciekawie to wygląda.Ja bym nie miała na to pomysłu,gratulacje
Sypilni, miałam ją przed pożarem, ale tutaj już nie T^T
Ostatnio zmieniony przez Sintriss (08-04-2023 o 03h40)
Ostatnio zmieniony przez Mijane (08-04-2023 o 11h45)
Chowańca! Wygląda pięknie ! <3
//@down Znalazłam w Świętym Dzwonie na mapce Wielkanocnej ^^
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (08-04-2023 o 15h04)
Ostatnio zmieniony przez Mariah (08-04-2023 o 18h19)
Zazdroszczę tej różowej kurtki, świetnie się prezentuje i by mi się przydała! Z jakiego to stroju?
Zazdroszczę tego uroczego zwierzątka, jest ono takie słodkie i gapowate (Chociaź tylko śpi...), no i mam do niego po prostu słabość.
Ostatnio zmieniony przez Tsuyami (08-04-2023 o 21h40)
Zazdroszczę tła. Nie mam zbyt dużo nocnych, a są naprawdę super ^^
I zazdroszczę super pomysłu na fartuszek dla twojej Alicji Użycie tej sukienki jako fartuszka jest świetne!
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (08-04-2023 o 23h48)
Tymczasem Twoje tło też jest godne pozazdroszczenia! Podoba mi się zwłaszcza gra kolorów (fajnie dobrana pod stylkę )
Zazdroszczę pomysłu na stylizację pasującą do chowańca,pięknie to wygląda.Jeszcze to tło,cudowne <3
Zazdroszczę ładnego połączenia sukienek. Wygląda to razem bardzo uroczo ^^
Takiego super wykorzystania króliczych uszu! Sama stylka bardzo dobrze pasuje, a uszy są świetnym dopełnieniem!
Mieczora! Niestety cały strój nie był na tyle fajny, żebym go kupiła, ale miecz bym przygarnęła :>