Zazdroszczę rogów. Lubię rogi xD Do moich demonicznych stylizacji uwielbiam dodawać ładne rogi :3
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (08-03-2023 o 20h14)
Ludzkie Istoty są z natury dobre, choć czasem o tym zapominają. Trzeba im o tym przypominać.
Strony : 1 ... 128 129 130 131 132 ... 147
Zazdroszczę rogów. Lubię rogi xD Do moich demonicznych stylizacji uwielbiam dodawać ładne rogi :3
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (08-03-2023 o 20h14)
Zazdroszczę lampy i tego ,że potrafiłaś połączyć czerwony z niebieskim ,i stworzyć taką niesamowitą stylizację.
Zazdroszczę bardzo fajnej stylizacji,świetnie się prezentuje na tym tle <3
Pomysłu na opaskę z tymi włosami! Wyglądają mega fajnie, gratuluję pomysłu! >w<
Mega uroczej twarzyczki twojej postaci, przyciągnęła moją uwagę od razu
Zazdroszczę tego, jak ładnie połączyłaś sukienki (sukienkę ze spódnicą?) Ładnie to ze sobą wygląda ^^
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (16-03-2023 o 23h59)
Zazdroszczę tak oryginalnych stylizacji. Ciągle mnie czymś zaskakujesz!
Zazdroszczę laski z krabami. Nie wzięłam jej z butiku, a mogłam
Zazdroszczę tła i tej sukienki, jest boska <3.
Umiejętności tworzenia takich ślicznych i złożonych stylek!!! No ja nieważne jak bym się nie starała, nie jestem w stanie subtelnie połączyć wielu elementów w coś skomplikowanego i pięknego, tak jak Ty >w<
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (18-03-2023 o 18h00)
Zazdroszczę tych uszu lisa i ogona,słodko to wygląda <3 i chowańca uwielbiam smoki <3
Zazdroszczę włosów! Są świetnie a ja je chyba przegapiłam
Ostatnio zmieniony przez Lavrence (22-03-2023 o 10h57)
Zazdroszczę ci tej fryzurki, jest mega urocza :> A mi brakuje takich słodkich i krótkich włosów
Zazdroszczę umiejętnego użycia tych włosów, mnie jakoś one do niczego nie pasują...
//dziękuję <3 sygnaturkę zamówiłam tutaj na forum :3
Ostatnio zmieniony przez Eve (23-03-2023 o 12h40)
Zazdroszczę ci tego pięknego chłopca na sygnaturce. Thomas Brodie Sangster, kocham totalnie, świetny aktor. Generalnie ładna sygnaturka, sama robiłaś? A stylizacja świetna, ale jak to powiem to nie będzie żadną nowością <3
Zazdroszczę tego, jak twoja stylizacja Gardzi pięknie koresponduje z tłem pozwalając z tego wszystkiego wyczytać jakąś historię <3
Zazdroszczę tych włosów, mam nadzieję, że mi dropną z mapki.
Tej superanckiej kiecuchy! Podobają mi się te wycięcia na biodrach.
Skąd ona jest? ;o
Zazdroszczę włosów w tym kolorze, sama wzięłam tyko białe.
Lisich ogonów,to są absolutnie moje klimaty <3 do tego 18 odcinka,ja zanim dojdę do tego to trochę zejdzie
Chowańca, nie kupiłam go za antyczne monety, a ponieważ nie przechodzę odcinków TO to nawet nie mogę go kupić w butiku. </3