Tych oczy w srebrnym kolorze, nie doceniłam ich i mam tylko dwa warianty.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
Strony : 1 ... 132 133 134 135 136 ... 147
Tych oczy w srebrnym kolorze, nie doceniłam ich i mam tylko dwa warianty.
Zazdroszczę tego wachlarza,bardzo piękny,sama bym taki chciała w swoim kolorze.Oczywiście tła,bo lubię takie klimaty.Tej mgiełki czy co to jest,też bym przygarnęła.No i na koniec powiem że chowańca zazdroszczę słodki jest <3.
Zazdroszczę krótkich włosów, tła i szarfy ^^ Krótkie włosy w tym stylu by mi się przydały, tło jest bardzo ładne, a szarfa też wygląda super
//Dziękuję!^^ Staram się hahaha!
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (28-05-2023 o 19h16)
Zazdroszczę takiego świetnego użycia lodowej karnacji. Rzadko kiedy widuję ją w takim wydaniu, w którym nie wydaje się nie na miejscu. Twoja stylizacja natomiast sprawiła, że sama chciałabym ją mieć i coś z nią pokobminować! c:
Zazdroszczę pięknej i delikatnej twarzyczki Twojej Gardzi <3 nie łatwo o osiągnięcie tego rodzaju efektu, itemki nieco ograniczają pole popisu (*za wyjątkiem dropów z eventów), a Tobie akurat się to udało!
Ostatnio zmieniony przez Camio (02-06-2023 o 08h07)
Czarnej spódnicy, w ogóle musiałabym zainwestować w re-colorki.
Zazdroszczę karnacji,przydałaby mi się do wielu stylizacji. Rogów też sama też bym chciała.Bycia w straży Absyntu,gdybym mogła bym zmieniła. :c
Ostatnio zmieniony przez Kuro-Shiro (04-06-2023 o 11h57)
Zazdroszczę tego cudnego wianka! Ja wręcz ubóstwiam wianki, a ten jest naprawdę uroczy. :>
Pozazdroszczenia absolutnie jest szpiczasta para uszu Twojej Gardzi, nie ukrywam, że przydała by mi się do paru stylizacji, które póki co pozostają jako niezrealizowane pomysły...
Ostatnio zmieniony przez Camio (05-06-2023 o 10h36)
Bardzo zazdroszczę ślicznej stylizacji,zakochałam się normalnie.Uszu cudne,sama bym takie chciała *-*. Karnacja super,u mnie mało ciekawych do wyboru.
Zazdroszczę różowego berła, mam tylko srebrne i złote, a myślę, że ten kolorek by mi się przydał.
Zazdroszczę białych ciem, żałuję, że nie dokupiłam żadnych re-colorów.
Zazdroszczę tego, jak ciekawie potrafisz zrobić Gardzi twarz. Zawsze wygląda ona ślicznie :3
Zazdroszczę stylizacji w idealnie tych samych odcieniach bieli i szarości. Długo jestem już na eldce, ale jeszcze tak dobrze zrobionej postaci pod względem jednolitego koloru nie widziałam ;D
Ostatnio zmieniony przez lychee (13-06-2023 o 11h35)
Chyba nie znajdzie się jeden taki element Twojej stylizacji, którego bym nie pozazdrościła...Wspaniałe połączenie odcieni fioletu z czernią, z jednocześnie zachowaną między nimi równowagą, które razem z tłem stanowią dla mnie kompletną stylizację, jaką chętnie widziałabym w którymś z przyszłych eventów <3
Ostatnio zmieniony przez Camio (14-06-2023 o 08h51)