"Blond" wersji kotka, nie zdecydowałam się na ten re-color, a wygląda naprawdę fajnie.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
Strony : 1 ... 131 132 133 134 135 ... 147
"Blond" wersji kotka, nie zdecydowałam się na ten re-color, a wygląda naprawdę fajnie.
Wyklutego chowańca!
Już mi się skończyły inkubatory i nie mogę teraz wykluć jakiegokolwiek chowańca. A ten z eventu jest słodki!
Uszu,uwielbiam klimaty elfów <3. Berło,przydało by mi się do stylizacji,włosy również,bardzo ładne.Oczy też piękne <3
Różowej tuniki SB, akurat ten kolorek mi nie wpadł
Uszu. Nie wiem skąd one, czy event przegapiłam czy co, ale chciałabym mieć takie w swojej kolekcji
Wianka, żałuję, że nie pokusiłam się na więcej wersji kolorystycznych.
Zazdroszczę tego niesamowitego połączenia kolorystycznego! WOW! Wygląda cudownie!
Ciemnej, demonicznej karnacji, wzięłam tylko jasną, a myślę, że taka ciemniejsza też mogłaby mi się przydać.
Zazdroszczę lusterka,fajny dodatek,przydałby mi się w moim kolorze.Ust też,praktycznie nie mam żadnych ciekawych. Oczywiście też tła,bardzo mi się podoba,moje klimaty. Chowaniec też prześliczny *-*
Zazdroszczę tarczy i miecza. Fajne pomysły mi do głowy przychodzą
Zazdroszczę złotego paska, no brakuje mi go w garderobie.
Całej stylizacji,normalnie cudowna <3.Sukienki,mało mam, chętnie bym przygarnęła do siebie.Włosów,bardzo mi się podobają i ten kolor.Oczy też te błękitne,cud miód. <3
Zazdroszczę chowańca! Śliczny maluszek <3
Zazdroszczę tego efektu, który zrobiłaś na głowie, że nie widać włosów i postać wygląda jakby była łysa. Jak go zrobiłaś? To świetny pomysł na niektóre stylizacje!
Zazdroszczę tego ruchomego elementu i paseczka, bardzo przydałyby mi się do jednej stylki *^* piękne
Zazdroszczę rękawów '-' Nie skupiłam się by zdobyć je w jaśniejszym odcieniu przez co te, które mam do niczego mi obecnie nie pasują...
Zazdroszczę takiej świetnie skomponowanej stylizacji i uroczego chowańca! :D
Zazdroszczę tych motyli,bardzo mi się podobają,ciekawy dodatek.Fajki,u mnie brak akcesoriów ciekawych do rąk,więc by się przydała.
Ostatnio zmieniony przez Kuro-Shiro (19-05-2023 o 21h56)
Zazdroszczę tego pięknego tła, od dłuższego czasu strasznie mi się podoba, a także chowańca, jest taki uroczy ♥
Rękawiczek w tym kolorze, dają naprawdę fajny efekt na skórze.
Chowańca <3; o ile się nie mylę był do zdobycia w jednym z eventów przy okazji którego nie udało mi się go zdobyć, a dążę do miana Asha Ketchuma tego serwera xD
Ostatnio zmieniony przez Camio (21-05-2023 o 18h21)
Włosów i oczu w tych kolorach
Sa piekne i na pewno by mi się przydały do ocek ;3 a z tą skorą wygladaja swietnie! i oryginalnie
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (22-05-2023 o 01h18)