Zazdroszczę gifa w sygnaturce. Jest piękny XD
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (03-03-2023 o 19h02)
Ludzkie Istoty są z natury dobre, choć czasem o tym zapominają. Trzeba im o tym przypominać.
Strony : 1 ... 127 128 129 130 131 ... 147
Zazdroszczę gifa w sygnaturce. Jest piękny XD
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (03-03-2023 o 19h02)
Zazdroszczę tej karnacji, jeszcze nie udało mi się jej wydropić.
Różków ze stroju z doładowania <3 lubię różki, więc żałuję, że nie mam ich w swojej kolekcji.
Zazdroszczę kolorystyki. Uwielbiam swoją zieleń, ale przez różne jej odcienie i brak konsekwencji nie mogę zrobić tyle kombinacji strojów, na ile pozwala czerń lub biel
Zazdroszczę pomysłu na te włosy. Próbowałam wykorzystać je już parę razy, niestety bez skutku, do tego ta stylka jest po prostu piękna!!!!! ❤v❤
Zazdroszczę animowanych uszu i lisiego ogonka! Zawsze i na zawsze. Mój komputer umiera, kiedy wchodzę na stronę, więc nie będzie mi dane ich założyć. Tym bardziej zazdroszczę, że ty możesz. I odkąd pamiętam są twoim znakiem rozpoznawczym
Zazdroszczę spódnicy w tym kolorze.
Sama nie noszę za bardzo zielonego ,ale jak patrzę na ten jasny odcień to żałuję ,że nie dokupiłam tego jednego recoloru więcej.
Pomysłu na stylkę. Twoja strażniczka wygląda jak ocean - spokojna, ale podczas burz bardzo niebezpieczna! `(*>w<*)′
Lodowej stylizacji, która idealnie pasuje do tego tła. Przy moich zieleniach nigdy nie poszaleję przy kryształowym zamku.
Zazdroszczę połączenia tej karnacji z różami bo wygląda to przegenialnie.
Tych zdobień na twarzy, jest bardzo ładny i może pasować do naprawdę wielu stylizacji ^^
Nie wiem jaki to element stroju, ale tej opaski wokół szyi i ciągnących się od niej sznureczków. Subtelny, ale bardzo ładny detal. :>
Omg. Zazdro tak pięknej smoczej Gardzi. Nie mogę oderwać od niej oczu
Bluzeczki, bo bardzo ładna i w sam raz do jakichś delikatniejszych stylek. <3
Zazdroszczę tych czarnych włosów. Wzięłam tylko białe i dopiero na Twojej stylizacji widzę, jak czarna wersja mega wygląda.
Ojoj, tobie zazdroszczę przynajmniej trzech rzeczy haha
Tej poświaty, przydałaby mi się taka, ale w innym kolorze, to idealne dopelnienie stylizacji
Fryzury, mam ich dużo, ale własnie takiego upięcia mi brakuje aby dopiąć księżniczkowe stylizacje na ostatni guzik
I diademu, bo jest uroczy :>>