szczerze, tyle się tu dzieje, że nie mam pojęcia od czego zacząć. czli może zacznę od ogólnego pomysłu. XD zamysł, dobór tła, kolorów i atmosfery jest moim zdaniem cudny. tu tęcza, tu świetlista aureola, coś się błyszczy - super. jestem też pod wrażeniem tego, kogo tu stworzyłaś tzn, rogi i skrzydła, pasek z piór, skrzydła przy kostkach i jakiś pierzasty ogon? znowu super, bo wygląda to bardzo ciekawie. makijaż i ozdoby na głowie moim zdaniem wypadają bardzo dobrze, idealnie to całego zamysłu no i oczywiście są bardzo ładne. a teraz tors i dekolt, tu się zaczyna miejsce gdzie mam jakieś ale. szczerze, nie mam pojęcia co tu się dzieje. jakby, mam wrażenie, że tu jest zwyczajnie bałagan, bardzo dużo dziwnych rzeczy się tam dzieje. im dłużej patrzę tym bardziej zaczynam ogarniać, ale w pierwszym momencie miałam takie hola, momencik. szczerze bym się czegoś pozbyła, może tego powiewającego paska, bo to chyba on powoduje tu największy chaos. nogi moim zdaniem gicior, wszystkie elementy ładnie wyglądają i pasują do siebie kolorem i tematem.
8/10
//awh, dziękuję!!
Ostatnio zmieniony przez Yisynore (28-05-2021 o 10h32)