Bardzo podoba mi się połączenie eventowej sukni z chmurką dookoła Twojej postaci. Suknia ta w różowym kolorze kojarzy mi się z gumą do rzucia, a jak już mówimy o jedzeniu, to ta różowa chmurka wygląda trochę jak wata cukrowa. Oczywiście nie pomijajmy pastelowej, kolorowej chmurki z tęczą, która jest powyżej. Wygląda równie cudownie. Uwielbiam różowy kolor i jedzenie, dlatego Twoja stylizacja tak bardzo mi się podoba Różowy księżyc we włosach i różowe oczy idealnie komponują się z resztą. Nie wiem czemu, ale w pierwszej chwili pomyślałam, że ten klejnot różowy, który ona trzyma w dłoni, to perfumy xD Włosy Twojej Gardienne kojarzą mi się trochę z mleczną czekoladą, ale nie wiem czy nie zmieniłabym ich na jakiś inny kolor. Nie wiem na jaki, bo może ta opcja była najlepsza, dlatego ją wybrałaś, ale do niczego mi ten kolor nie pasuje. Może jakby było inne tło? Tak samo mam problem z tą złotą laską. Nie wiem jaką ma grać role w tej stylizacji. Dałabym tam chyba coś innego. Wracając do tła: też mi nie do końca pasuje, ale nie wiem czy byłoby jakieś lepsze. Z jednej strony ta ciemna fioletowo-granatowa kolorystyka fajnie gra ze stylizacją, a z drugiej jakoś mi nie pasuje.
Daję 8/10
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (25-05-2021 o 23h09)