To jest jedna z tych stylek, przy których muszę się poważnie namyślić zanim ostatecznie stwierdzę, co o niej sądzę. Głowa bardzo mi się spodobała, jest bardzo ciekawa, a jednocześnie po prostu estetyczna, nawet jeśli różowy to nie mój kolor, a sinead to nie moje ulubione włosy. Tutaj to pasuje i bardzo zachęciło do klepnięcia.
Z dołem mam trochę większy problem. Jednocześnie nie ma wielu elementów, a jednak w pewien sposób mnie przytłacza - i jestem prawie pewna, że to głównie te tatuaże. Zawsze mam z nimi problem, bo to jednocześnie piękny item, a jeszcze nie udało mi się ich sensownie wykorzystać, bo zawsze okazywały się zbyt ciężkie. Tutaj stanowią one właściwie główny element ubioru i, kurczę, ciągle mam wrażenie, że kłócą się o uwagę z czymś innym, a za nic nie mogę powiedzieć, czego to kwestia. Na pewno zdjęłabym węża z ramienia, jakoś mi nie pasuje i mam wrażenie, że coś z warstwami tam nie gra.
No i co do reszty elementów, serio nie wiem. Spróbowałabym się jakoś pobawić, pozdejmować, pozostawiać, potestować, żeby uzyskać większe wrażenie lekkości, bo jak mówiłam, jest mi jednocześnie tak lekko i ciężko jak patrzę. xD
Anyway, pomarudziłam sobie, ale tak naprawdę przyjemnie mi się na ciebie patrzy. Ja tu widzę potencjał, także powiedzmy, że siódemeczka ode mnie.
Ostatnio zmieniony przez Azalin (30-05-2021 o 01h02)