Bardzo podoba mi się to, jak tematyczna jest ta stylizacja - widać, co chciałaś osiągnąć, a realizacja tego pomysłu wyszła naprawdę ciekawie. Wyraz twarzy nadaje świetnego klimatu całości, a gdybym nie wiedziała, że te włosy są z obecnego eventu, to pomyślałabym, że fryzura i dodatek na głowę to elementy z jednego zestawu. Całość wygląda bardzo przyzwoicie, kolorystyka przyjemna dla oka, uwielbiam wręcz takie intensywne czerwienie.
Przyczepię się tu do koloru topu, doskonale wiem, że pszczółki tworzą wersje kolorystyczne w szale radosnej twórczości, niemniej czerwień bluzki zupełnie odcina się od reszty zestawu i nie ma w całości rzeczy w podobnym kolorze, z którym ten element mógłby się łączyć. Dorzuciłabym też może jeszcze jeden czarny dodatek, bo o ile widzę, że pasek i te wstążki fajnie pasują do włosów, tak brakuje gdzieś pomiędzy tym jakiegoś naszyjnika lub ozdobnika na ramionach. Trochę nie pasuje mi też ta ciemna peleryna, która ukryta jest prawie w całości pod innymi warstwami, przez co te dwa fragmenty po bokach wydają się trochę znikąd.
Daję duży plus, za tak naturalne tło, dzięki odmiennej kolorystyce, postać wyróżnia się dobrze na jego tle nawet pomimo tego, że jest przesunięta lekko na bok. Również ten chowaniec dopasowany klimatem do stylizacji fajnie wszystko uzupełnia. Podziwiam też za wykorzystanie tego wachlarza, u mnie się kurzy w szafie, a tutaj prezentuje się jako naprawdę interesujący element. Za całość daję 8/10, bo strój mi się podoba, ale kilka detali można by jeszcze poprawić.
Ostatnio zmieniony przez Idriana (27-05-2021 o 21h36)