1. Absynt
@Vandea, Pierwszy raz od lat zrobiłam stylkę, w której nie ma ani cienia zieleni, więc bardzo się cieszę, że przejęłaś moje zadanie emitowania radioaktywnego promieniowania po całym forum ;D
Ja aktualnie nadal mam wolne i mam mocne postanowienie powrotu do formy. Ja i aktywność fizyczna mamy ze sobą bardzo nietrwałą relację, bo uprawiam ją właściwie tylko w wakacje, bo przez resztę roku jestem zbyt zmordowana, ale tym razem naprawdę chciałabym zmienić cały swój styl życia, a nie tylko wprowadzić sobie zajęcie na dwa miesiące w roku, kiedy mam dużo wolnego czasu. Mam duży kalendarz ścienny i każdego dnia zaznaczam na nim krzyżykiem czy danego dnia ćwiczyłam czy nie. Jak na razie mam kombo 21 dni pod rząd!!! (⌐■ U ■) Strasznie dumna z siebie jestem. Czasem daję z siebie wszystko przez 30 minut, czasem się porozciągam i zrobię 10 pompek na kolanach i starczy, ale najważniejsze jest dla mnie to, żeby jednak każdego dnia coś z siebie wykrzesać bez wymówek, bo inaczej to zawsze jakąś się znajdzie i nici z tego będą.
Mimo wszystko jednak prawdziwe wyzwanie zacznie się dopiero jak wrócę na studia i będę się musiała na nowo do wszystkiego przystosować. Trzymajcie za mnie kciuki, żeby moja samodyscyplina przeszła tą próbę ognia pomyślnie ; ;
Moja duma