1. Cień
No nieźle, Absynt wbił wygraną :O
Jak tam laski po paru dniach, odnajdujecie się na nowym forum NG?
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (25-04-2024 o 21h55)
Strony : 1 ... 1316 1317 1318 1319 1320 ... 1323
1. Cień
No nieźle, Absynt wbił wygraną :O
Jak tam laski po paru dniach, odnajdujecie się na nowym forum NG?
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (25-04-2024 o 21h55)
1. Obsydian
Na Bitwach jest całkiem przyjemnie, ale na te Wyzwania to bym się bała wejść.
1. Cień
Pierwszy mój post tutaj, tak, żeby wesprzeć @Kalipso, bo chyba nikt inny z cienia tu nie zaglądał od wieków
Kurczę, dziś zajrzałam na to nowe forum NG i doznałam szoku Nie byłam na Eldce za czasów świetności przed awarią, ale czytałam, że było gwarno na tym wcześniejszym forum. To tutaj jest takie kameralne, trochę jak w pokoju Vipów No więc w porównaniu, tam jest jak na koncercie. Muszę się przyzwyczaić, bo tam tak dużo już postów jest wbitych, że po 10 minutach się przebodźcowałam XD
1. Obsydian
Ja mam tutaj dosłownie całe forum przeczytanie oprócz "Zapytajek", tam wystarczyło, że jeden dzień byłam w pracy i już jest nie do nadrobienia.
1. Cień
Haha no właśnie, trzeba będzie urlopy z pracy brać, żeby ponadrabiać czytanie
Jakie macie nicki na NG? Będę wypatrywać Gardianek w tym wielkim gąszczu Su. Będzie mi raźniej
1. Obsydian
@wywalone, Ja mam teraz urlop w maju, ale nie zamierzam go tracić na czytanie forum
Ja to @Melkoru, ale to już chyba wiesz.
1. Cień
@aniewiem, dzięki, każde wsparcie się przyda <3
Ale na NG też już forum jakieś takie ciche się zrobiło po paru dniach tylko xd
A gra się zaczyna a nie umiera :I
Ja mam na NG tak samo jak tu :3
Ale żeby kogoś wyszukać musisz dawać tag, więc - KALIPSO#961
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (25-04-2024 o 21h59)
1. Obsydian
Ej no jakaś makabra... D:
1. Cień
@Van, ja już się tam na wyzwaniach pospinałam z jedną typiarą XD
Irytuje mnie brak zasad i zakładnie wątków przez randomów którzy roszczą sobie później władze absolutną...
2. Cień
Ojaaaaaaa będą dramy na forum? To ja będę czytać rano przed pracą, zamiast kawy na obudzenie
1. Obsydian
@Kalipso, Nie czytałam co tam się działo, ale chyba już wiem o kim mówisz...
1. Cień
Nie sądziłam że mnie zirytuje tak jakaś randomowa typiara z gry XD
1. Obsydian
@Kalipso, przez osoby jej pokroju nigdy nie zagrzałam miejsca na forum SyFa.
1. Cień
Właśnie ja też się zastnawiałam czemu tatauj się ostałam, a na syfie nie. I mi wgl świata że jakieś dramy tam były, ale co, o co, to już nie wiem.
1. Obsydian
@Kalipso, bałam się powtórki z rozrywki i jest. Dobrze, że na Bitwach idzie porozmawiać normalnie.
1. Cień
Najgorzy że niestety ostatecznie nam tylko tamto forum zostanie :<
Pojawił mi się teraz w głowie taki pomysł żeby na NG zrobić bitwy eldkowe, na zasadzie że każdy nowy urzytkownik musi w pierwszym swoim poście wkleić screena ze swoją postacią i strażą w której tu był. Ale im dłużej o tym myśle tym głupsze mi się to wydaje
1. Obsydian
@Kalipso, lepsze to niż nic, na szczęście nie zaantektowały nam Bitw.
Ogólnie już powstało tyle wątków gdzie ludzie pisali jakie mają nicki w innych grach, WSów etc, że nie wiem.
1. Cień
Fajnie jakby coś tam Eldkowego wprowadzić. Super jakbyśmy w jednym miejscu miały zestawienie naszych nicków/postaci, to byłoby duże ułatwienie.
No i też powiem szczerze, że mnie ten tutaj świat fantasy (mimo, że na wymarciu) dużo bardziej pociąga niż tamten "zwyczajny" świat, mimo, że NG to bardziej nowoczesna i podrasowana gra.
1. Absynt
@Kalipso dodałam cię :3
@Vandea a dasz z tagiem nick proszę? :333
@aniewiem Nick: Rubynova#847
Jak tu weszłam to się przestraszyłam widząc Cień, chyba stare czasy mi się przypomniały i ta walka, która się między nami toczyła... Ja was będę miała na oku w razie czego xD
A co do forum na NG dopiero weszłam tam na salę zabaw, bo ta ilość postów, która się tam wbija mnie zaskoczyła
1. Obsydian
I tak Obsydian górą...
@Ruby, Melkoru#826
1. Absynt
@Vandea dodałam cię ^^
Wiesz najwyraźniej tak bardzo skupiliśmy się na sobie, że wy sobie na spokojnie wygrane wbijaliście. Albo po prostu jak prawowici obsydianie wykazaliście się największą wytrwałością w siedzeniu na tej stronie
1. Obsydian
Oh, coś w tym jest, ale chyba na razie zostałam sama na placu boju.
1. Cień
Aż dziwnie mi tu pisac normalnie wiadomosci i nie przeklejać syganturki na chama XD
No raczej się tu ostały jakieś niedobitki...
/edit
Ja mam teraz misje, jak najwiecej wątków przenieść na NG, zanim tutaj serwery nam wyłączą :<
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (29-04-2024 o 19h53)
2. Cień
Podbijam szybko Cień
A ja jeszcze się nie zmotywowałam, żeby usiąść do tego nowego forum i nadrobić. Teraz to mi się wydaje, że czeka mnie kilka godzin czytania A i tak znając życie, pewnie znajdę najbardziej "kameralny" wątek i tam będę się udzielać
1. Obsydian
Oh, widzę, że faktycznie trochę się tych wątków porobiło.
A ja lubię być na bieżąco