1. Absynt
Dzięki, @Vandea, jak widzisz sytuacja była opłakana, więc chyba bardzo tam zagrożeni w Obsydianie nie jesteście przez to, że innej drużynie wpadła pierwsza wygrana od lipca :''''''')
@Rué, Yooooooooo, to my jedziemy na tym samym wózku! Ja też studiuję anglistykę, specjalizacja nauczycielska. No i jakimś cudem muszę zrobić dwie oddzielne praktyki na raz w przeciągu września, bo w zeszłym semestrze byłam na Erasmusie i mnie ominęły ;; ;; Ale damy radę!!! >.<
Ale że ty dwa kierunki uciągasz na raz, to podziwiam; nie wiem, jak ludzie to robią. Jaki jest twój sekret? I dlaczego wybrałaś akurat takie kierunki?
@Ruby-nova, Dziękuję, aniele, że zadałaś sobie ten trud odkopania tej ostatniej wygranej.
A z tym prawem jazdy, to serdecznie współczuję. Nade mną też to wisi jak widmo i wygląda na to, że to tym będę się zajmować w każde wakacje aż do skutku, a nie mam pojęcia, kiedy wreszcie los się do mnie uśmiechnie i zdam ; ;
Ja nie wiem, kim trzeba być, żeby zdać to dziadostwo za pierwszym razem. A u ciebie który to? Pierwszy czy któryś z kolei?