1. Obsydian
@lychee, kojarzę Brzydulę (gdzieś mi kiedyś ten nick mignął na forum) i oczywiście lischiamę. Czyli to Ty się pod nimi ukrywałaś I jeszcze kojarzę chyba wątek na CA, pokazywałaś tam swoje rysunki? Wybacz, jeżeli się mylę, ale tak coś kojarzę...
Ja butik wykorzystałam w taki sposób, że powoli kupowałam na francuskiej wersji, żeby sprawdzić, ile mnie to będzie kosztować, by ostatniego dnia na polskiej wersji kupować na łeb na szyję Czyli typowa ja
No właśnie ciekawe, co oni mają zamiar z tym zrobić... Czy nadal będziemy dostawać skromne eventy czyli mapka + butik, czy olewka na całego Przyznam, że mam nadzieję nawet na te skromne eventy, dzięki temu chociaż przez jakiś okres będzie co robić, póki nie wyczyści się w pełni mapy, ale co będzie, pewnie nawet bimuf nie wie...
I nie, lalki Monster High nigdy nie zdobyły mojego serca. Mówię o specjalnych lalkach, ball-jointed-dolls, w skrócie właśnie BJD, które w zależności od właścieciela i tego jak widzi ich wygląd, są bardziej realne lub w kierunku anime. Lalki te poruszają kończynami jak prawdziwi ludzie, dlatego dosyć często służą do pozowania na zdjęciach. I wyglądają na nich pięknie <3
A moją pierwszą miłością był ten dżentemen <3
Podejrzewam jednak, że już nie idzie go zdobyć. Wiem też, że teraz są dużo ładniejsze lalki, ale czuję do niego ogromny sentyment...
A jeżeli chodzi o certyfikat, to strony mają takie zabezpieczenie, jeżeli wygaśnie, strona jest niepewna. I taki certyfikat wygasł kiedyś na stronie Słodkiego Flirtu NewGen
Certyfikat pozwala na szyfrowanie przesyłanych danych, jak nasze hasła, maile itd.
@Vandea, czyli typowo jak się pojawiłam
Przyznam, że na początku to dość mocno i regularnie sprawdzałam to NewGen, ale teraz jak sama sobie o tym przypomnę. Bądźmy szczerzy, bimuf nie umie w marketing za grosz...
Teraz to mi dałaś natchnienie, Lucuś aniołek
Szkoda, że niewiele się zmienił, może mniej blady i zamiast w czerni, ubrany w biel i kremowe odcienie
Ale wersja "przed upadkiem" Melkora jest tak słabo znana... Bo chociaż sama widziałam wiele artów w tej czerwonej szacie, to przyznaję, że chyba po długich rozkminach wpadłabym na to, że to on. Ewentualnie, gdyby obok stałaby rudowłosa piękność
Ale znając moje zaćmienia umysłu mogłoby być średnio
Opaska-korona jak na królową przystało. Melkor, przykro mi, tulaski tulaskami, image trzeba trzymać
Lucka obwinają, a tymczasem Zachariel chowa za plecami puszkę po ananasach i "To nie ja"
Nie zdziwiłabym się, gdyby mu koszmarne trio tez pomogło
Samyaza miał obewrać patelnią za chodzenie bez koszuli z gołą klatą
Błagam, niech chociaż na święta wrócą do domu
Ale przyznam się, że ostatnio sprzątałam na półkach i nie wiem jakim sposobem, miałam pomieszane tomy Hetalii, zamiast po kolei, miałam 1,2,3,4,6,5. Kiedy to zobaczyłam, to miałam mocne "Co się tu wydarzyło?"
Nom, ja osobiście byłam bardzo zadowolona z tej nagrody i wiedziałam, że ją biorę, nawet jeżeli po angielski, nawet jeżeli malutka i bez kolorów.
Często? U mnie rzadko bywa taka pogoda na lisie weselicho.
To cię zagnę, ostatnio znalazłam Kinderki z Harry'ego. W szoku byłam.
Oj tak, te lalki są piękne, ale i drogie. A jeszcze makijaż, ubrania, wigi, oczy... No i czemu jedna, potrzebuje przyjaciela, przyjaciel przyjaciela, a i temu przydałby się kumpel... Ale lubię je oglądać, obserwuję nawet jedną właścicielkę kilku takich dżentelmenów i nawet niektórych znam historię
A jak po latach odkryłam, że ma konto na insta, jak ponownie zobaczyłam Kotika, Daniela czy Keia... Jak niektórzy się pozmieniali...
MDZS swoją drogą, ale weź, ten Xie Lian... Postawisz takiego na półce i "To moje zabezpiecznie na wypadek czarnej godziny"
@Ivija, rozumiem Twoją nieśmiałość, ale nie bój się, my nie gryziemy
No i miło widzieć kogoś nowego
Mam nadzieję, że się tu zaklimatyzujesz, na jak długo, wie chyba tylko bimuf...
(wen ning w krzakach)
(jeden smutny wen ning)