Masz jakieś "nadprogramowe" kolczyki (tzn. poza, ewentualnie, tymi w płatkach uszu)? Jeśli tak, to gdzie? A jeśli nie, to chciałabyś sobie kiedyś jakiś sprawić?
//Tak, dobrze zrozumiałaś Mnie też marzą się trzy helixy <3
W zasadzie zawsze coś skrobałam już od dziecka, jak tylko nauczyłam się pisać. A wcześniej sama sobie opowiadałam bajki, bo się obraziłam na mamę, że mnie nie słuchała, jak jej opowiadałam. Nawet swego czasu napisałam półtora powieści w Wordzie, gdy byłam nastolatką. (Pełen tom miał 208 stron, a drugi przerwałam jak doszłam do ok. 147). Potem miałam bardzo długą przerwę w pisaniu, bo studia, różne zawirowania w życiu i w końcu we wrześniu 2020 roku mój przyjaciel wysłał mi link do konkursu na serial audio. Postanowiłam napisać pierwszy rozdział mojej obecnej historii i choć nie wygrałam, to ciągnę ten projekt dalej. I całe szczęście, bo mam już 498 stron, a to dopiero pierwszy tom ^^'
Piszę w klimatach sci-fi, choć to co mi wyszło bardziej przypomina powieść psychologiczną połączoną z horrorem i elementami gore. Czasem zdarza mi się też stworzyć jakiś wiersz wolny.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (13-02-2022 o 21h49)