Oglądałaś Sagę Winx? Jeśli tak, to co o niej myślisz?
Nie wiem w sumie. Chyba nie ma nic takiego.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (14-02-2022 o 14h20)
Strony : 1 ... 1070 1071 1072 1073 1074 ... 1527
Oglądałaś Sagę Winx? Jeśli tak, to co o niej myślisz?
Nie wiem w sumie. Chyba nie ma nic takiego.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (14-02-2022 o 14h20)
Jest coś, w czym jesteś najlepsza (a przynajmniej w twoim środowisku)?
// Bardzo ogólnikowo postawione pytanie. Czy jestem najlepszym człowiekiem? Nie. Życie to nie konkurs, więc niestety, nie można wyłonić zwycięzców.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (14-02-2022 o 13h32)
Czy jesteś najlepsza?
Nie lubię Tolkiena, nie lubię fandomu Tolkiena i jak do tej pory nie obejrzałem żadnej ekranizacji jego książek, ale Rings of Power stwarza pewne wyzwanie i nie wiem, pewnie poczekam, aż cały sezon wleci, poczytam opinię i jeśli fandom będzie zły, to obejrzę.
Ostatnio zmieniony przez falafel (14-02-2022 o 13h36)
Lubisz Tolkiena? Będziesz oglądać Rings of power?
Tak, w czerwcu będę miał robioną płaską klatę i już nie mogę się doczekać operacji :v
Ostatnio zmieniony przez Noku (14-02-2022 o 13h37)
Wyczekujesz jakiejś konkretnej daty może?
/ <3
// Wielu rzeczy, zależy od dnia, czasem nawet głupiego wiatru.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (14-02-2022 o 13h47)
Czego się boisz?
// Tak naprawdę, to nie marzy mi się nic szalonego. Moje wymarzone dni są wtedy, gdy odpoczywam sobie cały dzień i nie jestem zła, smutna, zmęczona ani znudzona :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (14-02-2022 o 13h48)
Jaki byłby twój wymarzony dzień z życia?
Nie umiem gotować i jestem leniem, ale jeść w miejscach publicznych też nie lubię. Więc wezmę większe mieszkanie dla wygody, a nauczyć się gotować i tak muszę, najwyżej żywiłbym się kaszą z warzywami na przemian z makaronem z łososiem xd
Ostatnio zmieniony przez Noku (14-02-2022 o 13h45)
Wolałbyś mieć duże mieszkanie i codziennie sobie samemu gotować czy małe mieszkanie i codziennie jeść na mieście, nothing in between i dlaczego?
Ulubionego nie mam, ale jest kilka do których lubię chodzić.
Ostatnio zmieniony przez falafel (14-02-2022 o 13h49)
Masz ulubiony lokal w którym jadasz na mieście?
// W menu były kanapeczki z serkiem i ketchupem a za chwilę jadłam pizzerinkę, bo mi jednak nie starczyło.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (14-02-2022 o 14h27)
Co dzisiaj było w menu twojego śniadania?
To zależy od godziny, ale starałam się wybrać jak najgłośniejszy (ponieważ mój telefon nie posiada normalnego dźwięku alarmu .-.), więc jakaś melodyjka sobie leci i jeszcze nie zdarzyło mi się do niej tańczyć podczas snu.
Ostatnio zmieniony przez Skyeesan (14-02-2022 o 13h59)
Jaki masz dźwięk budzika?
Nie, ostatnio niczego nie przeczytałem
Ostatnio zmieniony przez Noku (14-02-2022 o 14h15)
Czy czytujesz ostatnio jakieś książki? Albo zaciekwaiły cię jakieś i chciałbyś je przeczytać?
Nie pamiętam go dokładnie, ale były w nim martwe kruki i dużo kości.
Ostatnio zmieniony przez falafel (14-02-2022 o 14h03)
Jaki był twój ostatni sen, który pamiętasz?
Tak, wręcz uwielbiam czytać książki, jednak ostatnio nie miałam na to czasu. Jeżeli chodzi o moje tempo czytania, to jest ono wolne i nie korzystam z żadnych technik czytania, ale chyba obczaję niektóre z nich w najbliższej przyszłości!
Ostatnio zmieniony przez Skyeesan (14-02-2022 o 14h16)
Czy lubisz czytać książki? Czytasz szybciej, wolniej, korzystasz z jakichś technik czytelniczych?
Czytam trzy książki teraz.
Ostatnio zmieniony przez falafel (14-02-2022 o 14h18)
czytasz coś teraz?
@down za mangę się ostatnio wzięłam, bo mam dylemat za jaką książkę się wziąć, bo mam ich trochę do przeczytania a jeszcze chce kupować nowe
Ostatnio zmieniony przez Acerola (14-02-2022 o 14h44)
A ty coś teraz czytasz?
Harry Potter i Zakon Feniksa, ale wstydzę się do tego przyznawać, bo Rowling.
Małe Kobietki, ale wstydzę się do tego przyznawać, bo robie to od ponad roku.
27 śmierci Tobiego Obeda, czego nie chciałem pisać, bo jest o krzywdzie dzieci, ma polityczne zabarwienie i krytykuje organizacje religijne.
No i bardzo dużo academic's papers o kulturze demokratycznej Rosji.
Ostatnio zmieniony przez falafel (14-02-2022 o 14h52)
A co czytasz i czy polecasz?
Takkk odkryłem woe.begone i nie mogę przestać słuchać - jestem już na czterdziestym którymś odcinku. Fabuła jest niesamowita, jeszcze dochodzą podróże w czasie, wszystko jest pogmatwane i straszne, i śmieszne. Dawno nie widziałem tyle dobrego czarnego humoru w jednym miejscu :D
Ostatnio zmieniony przez Noku (14-02-2022 o 14h45)
Słuchałeś ostatnio jakiegoś fajnego podcastu?
// Nie słucham, nie lubię jak mam audio bez obrazu xd
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (14-02-2022 o 14h46)
słuchasz podscasty? Jak tak to bardziej po polsku czy w innym języku?
@down rzadko jestem na yt teraz by coś obejrzeć. Naruciaka z sentymentu oglądam, a tak to ostatnio do oglądania kanałów o anime powróciłam
Ostatnio zmieniony przez Acerola (14-02-2022 o 14h48)
Jakie oglądasz kanały na youtubie?
Ostatnio zmieniony przez Noku (14-02-2022 o 15h27)
Jaki jest ostatni obejrzany przez ciebie na Youtubie film?
// Powiem tak: matura, matura, matura. Liceum to były wzloty i upadki. A od początku lekcji zdalnych to już równomierny upadek. Ale teraz, trzy miesiące przed maturą, wreszcie czuję, że cały ten pot, krew i łzy wylane na korepetycjach i poza nimi na coś się zdały i teraz się zbytnio nie stresuję. Chociaż ma to również bardzo dużo wspólnego z ogromnym obniżeniem oczekiwań - kiedyś chciałam zdać jak najlepiej, a teraz chciałabym zdać X'D ALE JEST DOBRZE! Mam repetytoria, powtarzam lektury, przerabiam arkusze z zeszłych lat, ciągle idę do przodu i jestem z siebie bardzo dumna, że to wszystko przetrwałam C: W środę zaczynają mi się próbne egzaminy, więc życz mi szczęścia!
Ostatnio zmieniony przez Qoona (14-02-2022 o 14h58)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (14-02-2022 o 14h51)
To co, bierzesz Zordonka?
// Dostałam kubek i kwiatka od dziadka, później idę do kina, nie narzekam.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (14-02-2022 o 14h55)
Jak ci walentynkowy poniedziałek mija?
@down nie, nigdy
Ostatnio zmieniony przez Acerola (14-02-2022 o 19h47)
Każdego roku obchodzisz dzień walonych tynków?
//Wydaje mi się że sowa.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (14-02-2022 o 15h06)