Jesteś zadowolona z bieżącego eventu czy raczej rozczarowana? A może po prostu na nic się nie nastawiałaś i jest Ci obojętny?
Będę oglądać mecz Zaksy z Lokomotivem (siatkówka).
Ostatnio zmieniony przez Nirez (12-02-2022 o 10h45)
Strony : 1 ... 1066 1067 1068 1069 1070 ... 1527
Jesteś zadowolona z bieżącego eventu czy raczej rozczarowana? A może po prostu na nic się nie nastawiałaś i jest Ci obojętny?
Będę oglądać mecz Zaksy z Lokomotivem (siatkówka).
Ostatnio zmieniony przez Nirez (12-02-2022 o 10h45)
Masz jakieś szczególne plany na dzisiejszy dzień?
@down Wcześniej pojawiła mi się myśl o Akademii Muzycznej, ale niestety nie chodziłam nigdy do szkoły muzycznej, a umiejętności samych w sobie nie nadgonię w najbliższym czasie z tego zakresu. Obecnie skupiłam się na gdybaniu, czy uda mi się podszkolić w rysunku zwykłym oraz digitalowym i ukierunkowałam się bardziej na projektowanie gier i przestrzeni wirtualnej. Taki kierunek jest np. w Cieszynie na Uniwersytecie Śląskim, gdzie też zamierzam spróbować swoich sił ^^
Ostatnio zmieniony przez Skyeesan (12-02-2022 o 12h16)
Zdradzisz o jakiego rodzaju studiach myślisz? Nie konkretna uczelnia czy coś, ale sam kierunek?
Ostatnio tak narozrabiał, że mało brakło, a by go rozstrzelali, ale na szczęście jakoś się z tego wybronił ^^' Tak poza tym zaraz mi stuknie 500 stron, a w nadchodzącym tygodniu powinnam skończyć całość
Ostatnio zmieniony przez Nirez (12-02-2022 o 11h23)
Jak tam się na Twój bohater - architekt?
/jem coś albo idę poćwiczyć na szczęście lubię robić obie te rzeczy, więc nie przesadzam w żadną stronę XD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (12-02-2022 o 13h02)
Gdy źle się czujesz, co najczęściej robisz, by poczuć się lepiej?
Moimi ukochanymi słodyczami są biała czekolada oraz sorbety lodowe. Oczywiście przez większość czasu, jak mam na nie ochotę, to nie mam ich pod ręką, a gdy już się znajdą, to ochota na nie mi przechodzi. Ostatnio zauważyłam, że dość dużo słodyczy zjadłam w przeciągu tego półtora miesiąca, więc postanowiłam teraz ponownie przerzucić się na owoce i warzywa, tym samym ograniczyć słodkości.
Ostatnio zmieniony przez Skyeesan (12-02-2022 o 12h50)
Jakie słodkości najbardziej lubisz? Starasz się je w jakiś sposób ograniczać czy po prostu jesz wtedy gdy masz na to ochotę?
/Hej hej falafelu, jestem czekoladką z orzechami, u mnie dobrze, przeprowadzam się i może dzisiaj, lub jutro uda mi się przewieść i rozpakować ostatnie rzeczy ^^
Co do strojów to nie podobają mi się za bardzo, w stroju z mapki są fajne skarpety, a w tym za doładowanie rogi, ale pozostałych itemów raczej nie będę używać. Poza tym strój z doładowania ma dziwne kolory xd
/Nirez lubię sztukę, chyba muszę coś o sobie napisać na profilu, bo nawet nie wiem ile razy odpowiadałam już na to pytanie xd
Ostatnio zmieniony przez Skaen (12-02-2022 o 16h00)
Cześć, jak tam? Co sądzisz o eventowych strojach? Jaką czekoladką jesteś?
Mam dużo seriali do polecenia, ale najpierw muszę wiedzieć co lubisz oglądać i czy rzeczywiście sprawdzisz czy ci się podoba, wkładam zbyt dużo wysiłku w polecanie, ocenę i recenzję dzieł kultury, żeby zrobić to na marne.
Ostatnio zmieniony przez falafel (12-02-2022 o 12h58)
@Skaen Jakie są Twoje największe pasje?
@falafel Masz aktualnie jakieś ciekawe seriale do polecenia?
U mnie niestety słodko-gorzko. Teoretycznie powinnam się cieszyć, bo jakieś postępy robię, może nie tak spektakularne jak liczyłam, ale zawsze małymi kroczkami do przodu (udało mi się rzucić słodycze, a to naprawdę moja pięta achillesowa, a pogoda bezśnieżna u mnie, więc i rolki są często w ruchu), a poza tym dostałam nową pracę dodatkową i parę stówek miesięcznie wpadnie, ale mój nastrój sięga dna, ostatnie tygodnie były bardzo przykre i odbierające chęci do czegokolwiek. Jeszcze dzisiaj napiszę do Ciebie na PW, obiecuję :*
Ostatnio zmieniony przez Nirez (12-02-2022 o 15h52)
Co tam, Nirez, u Ciebie? Mam nadzieję, że to pytanie nie jest dla Ciebie zbyt ogólnikowe i mi odpowiesz tak, jak uważasz <3
/Nie, nigdy tam nic nie kupiłam, odstrasza mnie trochę czas oczekiwania i to, że paczka może w ogóle nie dojść xD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (12-02-2022 o 13h42)
Kupujesz rzeczy na aliexpress?
Rzadko kiedy, najczęściej jednak z kumpelą do klubu jakiegoś małego
Ostatnio zmieniony przez Vaela (12-02-2022 o 13h52)
Jesteś typem imprezowiczki? Gdzie najlepiej się bawisz?
/Taaa, na barszcz z kubka, bo nie mam czasu sobie gotować XD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (12-02-2022 o 19h17)
Jest coś na co ostatnio masz większą "fazę"?
/Tak szczerze to nie mam pojęcia. Ale ogólnie nie przepadam za określeniem "talent" bo w pewien sposób wydaje mi się ono za bardzo abstrakcyjne. Wolę mówić o tym, że ktoś ma predyspozycje do czegoś, przez co, przyswojenie tego czegoś przychodzi mu z większą łatwością.
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (13-02-2022 o 18h21)
Do czego masz wrodzony talent?
Lubię niebieski, zielony i szary
Ostatnio zmieniony przez Noku (12-02-2022 o 20h41)
Jaki jest twój ulubiony kolor?
W sumie both, lubie Japonie i duzo sie o niej uczylam, ale podoba mi sie tez estetycznie. Gify z mojej sygnaturki są akurat z chinskiego anime ale o innych krajach Azji tez lubie sluchac, po prostu o Japonii wiem najwiecej.
Ostatnio zmieniony przez Flower (13-02-2022 o 17h48)
Interesujesz się Azją (te gify związane są z Japonią/Chinami?) w odniesieniu do jej kultury i historii czy bardziej doceniasz jej walory estetyczne?
// Czytałam coś kiedyś, ale już nawet nie pamiętam co, bo było to z jakieś 5 lat temu(?) Akurat do nich jakoś mnie nigdy nie ciągnęło, najbardziej przemysł muzyczny :>
Ostatnio zmieniony przez Divia (12-02-2022 o 21h33)
Wyczytałam, że lubisz Koreę Południową. Czy w związku z tym czytasz manhwy? Masz może swój ulubiony tytuł?
Nie jestem pewna To już wręcz mój znak rozpoznawczy, więc jeśli ją zmienię, to na inne "ujęcie" grubego kota z sygny
Ostatnio zmieniony przez Nirez (12-02-2022 o 21h56)
Planujesz kiedyś zmienić sygnaturę?
@down spontaniczność
Ostatnio zmieniony przez Acerola (12-02-2022 o 23h12)
Wolisz planować czy działać spontanicznie?
Tak, lubię wszystko związane ze spadaniem, ale chyba wolę skok na bungee, bo mniejsza szansa, że bym coś pomylił XD
Ostatnio zmieniony przez Noku (12-02-2022 o 23h34)
Czy kiedykolwiek marzył ci się skok ze spadochronem?
Już wcześniej przewinęło się podobne pytanie w moim kierunku, więc jak wcześniej napisałam -> są to zawodowe. Jednak przedmiotem, którego naprawdę nie lubię bardziej niż zawodowych czasami to angielski. Jest to spowodowane przez nauczycielkę
Ostatnio zmieniony przez Skyeesan (13-02-2022 o 10h58)
Ostatnio zmieniony przez Sylphe (13-02-2022 o 09h52)
Pamiętam, że zamierzasz wyjechać za jakiś czas do Hiszpanii w związku z czym chciałam Cię zapytać czy uczysz się hiszpańskiego? Jeśli tak, to na jakim jesteś już poziomie (B1, B2, C1 itp.)?
Moje naturalne włosy są prawie czarne, a obecnie mam wściekle czerwony kolor na głowie i mniej więcej do ramion, który następnie łagodnie przechodzi w miodowo-rudy odcień, od spodu natomiast moje kosmyki są czarne od samej góry do dołu i widać je tylko wtedy, gdy wiatr rozwieje mi włosy.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (13-02-2022 o 10h59)
Jakiego koloru są twoje włosy? :3
// Tak, kiedy tylko jest okazja!
Ostatnio zmieniony przez Qoona (13-02-2022 o 10h49)
Często robisz zdjęcia na pamiątkę?
//Normanie musiałam sprawdzić XD
SS z instastory zespołu muzycznego.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (13-02-2022 o 10h47)
Jakie jest ostatnie zapisane zdjęcie w twoim telefonie?
Zdjęcie obrazu, który namalowałem tej nocy
Ostatnio zmieniony przez Noku (13-02-2022 o 11h48)
A twoje??
// Powiem ci szczerze, że nie znam się na tym zupełnie, ale wiem tyle, że chciałabym mieć jakiś wypasiony aparat, bo dosyć często robię zdjęcia i aktualna jakość nie zawsze zdaje egzamin :< Ale nauczyłam się w końcu je edytować, także nie jest tak źle xD
Ostatnio zmieniony przez Qoona (13-02-2022 o 11h12)