Zazdroszczę umiejętności dopasowania do siebie tych wszystkich elementów. Nie sposób wybrać jednego którego mogłabym pozazdrościć bo wszystkie razem wyglądają niesamowicie

Strony : 1 ... 96 97 98 99 100 ... 148
Zazdroszczę umiejętności dopasowania do siebie tych wszystkich elementów. Nie sposób wybrać jednego którego mogłabym pozazdrościć bo wszystkie razem wyglądają niesamowicie
Zazdroszczę sygnatury, zwłaszcza, że również należę do sławnego klanu Bimbrowników! No i pochwalam za to, że udaje ci się utrzymywać stałą kolorystykę, dzięki czemu od razu wiadomo, z kim ma się do czynienia, a jednocześnie nadal zaskakiwać nowymi stylizacjami :D
Zazdroszczę pomysłowości w tworzeniu stylizacji . To co się dzieje na twarzy Twojej Gardzi to istny majstersztyk. Nigdy bym nie pomyślała o połączeniu maski z tymi twarzami . Wygląda to świetnie!
//@down to Chevena, z epickiej sakiewki
Ostatnio zmieniony przez Alida (26-06-2022 o 22h33)
OMG, ale masz fajnego chowka, nie wiedziałam, że taki jest, a wygląda bardzo ładnie Jaki to "gatunek"? @Alida - dzięki, to teraz wiem gdzie można polować :3
Ostatnio zmieniony przez Agami (26-06-2022 o 22h38)
Zazdroszczę chowańca, nie udało mi się go złapać na gwiazdkę, a jest taki śmiechowy, że chciałabym go mieć w swojej kolekcji.
Zazdroszczę rogów i długich paznokci. Nie mam żadnych szponiastych paznokci i ubolewam nad tym bardzo A rogi są świetne! Też je chcę! xDD
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (26-06-2022 o 22h31)
Zazdroszczę tych oczu, nawet nie potrafię rozpoznać, które to są, ale są świetne. ♥
Tak, z Black Friday z zestawu z chimerą
Ostatnio zmieniony przez Vandea (26-06-2022 o 22h40)
Nie będę oryginalna jak powiem że zazdroszczę rogów. Czy one były z jakiegoś zestawu z banku?
Zazdroszczę dorosłej sówki, też ją mam ale nie chciało mi się czekać do ewolucji.
Zazdroszczę chowańca i pomysłu na stylkę! Wygląda prześlicznie ^^
Zazdroszczę kuleczek w niebieskim kolorze, najchętniej zgarnęłabym wszystkie re-colory.
zazdroszczę chowańca.... jakie słodkie pieśki !!!
Stylizacji!
Uwielbiam, jak dana osoba idzie w morski Vibe.
zazdroszczę tła (btw zaczepista stylizacja *o*)
Zielonych skrzydełek, chętnie bym przygarnęła więcej wersji kolorystycznych.
Zazdroszczę jasnej wersji plażowego tła. Mam je, ale jakoś cały czas używam nocnej wersji, a ta dzienna wygląda przecież bardzo ładnie. c:
Zazdroszczę kwiatka w tym kolorze, naprawdę uroczo wygląda. ♥
Uuuu zazdroszczę tej spódnicy! Piękna!
Zazdroszczę tego hełmu, świetnie się prezentuje!
Właściwie, to zazdroszczę użycia uszu. Mam na nie czasem ochotę, ale lojalnie trzymam się lisiej lisowości (︶^︶)
A pomyślałaś o tym, żeby sprawić sobie po prostu dwie pary uszu zamiast jednej??
Zazdroszczę ci skóry gładkiej jak pupcia niemowlaka, bo coś czuję, że mnie położą do trumny z trądzikiem UnU A diety nie zmienię, bo jakieś przyjemności trzeba w życiu mieć UnUnU
// Spokojnie, jak ci nasika na łóżko 58 razy zanim się nauczy wychodzić na dwór, jak Ptysia mnie, to zaraz ci się odechce kociaka. Miałabyś mnóstwo okazji do badań nad tym, o czym rozmawiałyśmy wcześniej XD
Ostatnio zmieniony przez Cuks (03-07-2022 o 00h35)
Już weź mi tak nie schlebiaj bo jeszcze się zachłysnę (❁´◡`❁) Ale jedna para uszu mi wystarczy ;>
Bardzo zazdroszczę tego jak stoisz na swoim, zawsze spokojnie, podejścia do życia i Ptysi :< Też chcę kociaka >^<
Zazdroszczę motylków, może będą jeszcze dropić na letniej mapce. :3
Serduszek, jakimś cudem je całkowcie przegapiłam w innych recolorach i teraz bardzo żałuję ;<