Zazdroszczę kapturka i świetnego połączenia makijaży, twoja gard wygląda świetnie

Strony : 1 ... 98 99 100 101 102 ... 148
Zazdroszczę kapturka i świetnego połączenia makijaży, twoja gard wygląda świetnie
Tej bielizny - chyba właśnie jej połączenie z suknią daje taki świetny efekt. No i ta mozaika rzeczy na nogach- pończochy, te klamerki... Wygląda fantastycznie
<3
Ostatnio zmieniony przez Anatea (15-07-2022 o 11h53)
Zazdroszczę wykorzystania bluzki Jeanylotte's Fluff - w twoim wykonaniu wygląda bardzo stylowo!
Zazdroszczę pomysłu na połączenie skarpet i butów, świetnie razem wyglądają.
Zazdroszczę efektu, jaki udało ci się uzyskać na twarzy & głowie, wygląda to bardzo oryginalnie i kreatywnie!
Klatki z motylami i tego że udało Ci się stworzyć pasującą do niej kolorystycznie stylizację
Tego chowańca musiałaś mieć naprawdę dużo szczęścia żeby ci dropnął.
Skały we fioletach. Nie starczyło mi na to budżetu, szkoda. Świetne kolory, spory potencjał itemku.
Zazdroszczę czerwonych pończoch, całkiem ładnie się prezentują, ale wzięłam tylko białe, bo i tak za dużo kupiłam w tym evencie.
Pasującego kolorem makijażu. nie postawiłam na ten item, u Ciebie wygląda nieco dramatycznie, odpowiednio, ale bez przesady. Fajna sprawa.
Zazdroszczę tego jak w świetny sposób wykorzystałaś narzutkę, ja do tej pory nie mam na nią pomysłu.
Zazdroszczę włosów z sakiewki, mi jeszcze żadne nie wypadły.
Bardzo zazdroszczę skrzydeł za doładowanie - są takie c00l! > , <
Zazdroszczę butów WM w tym kolorze, chętnie zgarnęłabym każdą wersję.
Tej niebieskiej świecącej atmosfery za głową. Zdaję sobie sprawę że w mojej szafie po prostu nie ma rzeczy które by do niej pasowały ale, i tak.
Zazdroszczę chowańca, budzi mile około steam-punkowe skojarzenie. Ma bardzo fajną formę i kolory.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (21-07-2022 o 10h52)
Te złote pazurki świetnie dopełniłyby niejedną stylizację, zazdrooo *w*
Ja zazdroszczę włosów za doładowanie. Przez moje problemy z beemovskim bankiem zapewne nie będę mogła sobie ich sprawić, a szkoda, bo są naprawdę dobrze zrobione i z pewnością upiększyłyby niejedną moją stylizację...
cóż użycie tej czapeczki, mam taką ale nie mam na nią pomysłu.
Chowańca!
Bardzo chciałabym wykluc, ale inkubatorów nie mam
Tej sznurkowej narzutki z tegorocznego eventu letniego... Niestety jeszcze żadnej nie upolowałam
Wyzwolenia fantastyki, czegoś czego mi ostatnio brakowało w kreacjach, a u ciebie się świetnie sprawdza
Zazdroszczę laski, idealnie komponuje się z beżem i bielą twojej kreacji.