Ja zdecydowanie zazdroszczę zrobienia pożytku z tej skóry spectral. Wiele razy się przymierzałam, nigdy nic sensownego z tego nie wyszło. U Ciebie to oczywiście majstersztyk

Strony : 1 ... 94 95 96 97 98 ... 148
Ja zdecydowanie zazdroszczę zrobienia pożytku z tej skóry spectral. Wiele razy się przymierzałam, nigdy nic sensownego z tego nie wyszło. U Ciebie to oczywiście majstersztyk
Zazdroszczę stworzenia tak super wyglądającej postaci z większości elementów, które mam na strychu, bo uważam, że są brzydkie i nigdy ich nie użyję
Tego złoto- błękitnie pastelowego cudu.
Dzięki Tobie, spodobał mi się ten motyli stroik. I zobaczyłam, że ta fryzura ma sens...
Wyglądasz fenomenalnie ^^
Ostatnio zmieniony przez Anatea (10-06-2022 o 12h08)
Zazdroszczę talentu do robienia tatuaży. Są super
Zazdroszczę paska, przygarnęłabym go. Jeszcze jakieś inne recolory bym chciała, np holo, czy coś w tym stylu. Bo ten pasek jest razem z tym dołem? Czy jak to działa? XD
Fioletowych bransoletek na kostki. Nie dopadłam tej wersji, a fiolety to jedne z moich ulubionych baz.
Zazdroszczę sukienek, świetnie razem wyglądają! ~ o ~
Zazdroszczę zrobienia użytku z tej karnacji. Te długaśne palce wyglądają naprawdę intrygująco i myślę, że do tej stylizacji nie znalazłoby się już nic lepszego!
Użycia misia... Uważam, że jest uroczo makabryczny, sama nie znalazłam dla niego sensownego zastosowania.
Zazdroszczę rogów i pomysłu na ich wykorzystanie, dla mnie to dość trudny przedmiot, a u Ciebie wyglądają naprawdę ładnie.
Zazdroszczę tego, jak misternie wykonana jest każda twoja stylizacja, aż trudno oderwać wzrok > , <
Zazdroszczę ozdoby na głowę w kształcie kwiatu - mam ją tylko w jakimś dziwnym kolorze, który nie nadaje się do użytku!
zazdroszczę motylków bo nie mam !!!
Fajnego koloru rajstop pilgrim. Nie zdążyłam go złapać.
Zazdroszczę Ci tych włosów, są naprawdę ładne. Miałabym na nie kilka pomysłów
Zazdroszczę ciemnej karnacji daemnika, wzięłam tylko jedną wersję kolorystyczną, a takie ciemniejsze odcienie też mogłyby się przydać.
Zazdroszczę tła, pora pomyśleć nad zakupami w butiku.
Zazdroszczę stroju modliszki, jest super, bardzo chciałabym go mieć T^T
Zazdroszczę czarnych motylków. Mam tylko jedną wersję kolorystyczną. :<
Zazdroszczę Ci tej korony, jest piękna ^^ Przygarnęłabym kilka kolorów
Zazdroszczę kuleczek w niebieskim kolorze, to bardzo fajna i uniwersalna atmosfera, ale jakoś mi nie powpadały.
Zazdroszczę włosów. Mam mgliste wspomnienie, że miałam je przed pożarem w swojej garderobie. Teraz już niestety ich nie mam, a szkoda, bo są ciekawe i... animowane!
Wykorzystania tej czarnej halki. Lubię ten format, sama jednak jakoś nie mam natchnienia, by ją sensownie użyć ^^
No i ta biała czapa! Wygląda świetnie.