Zazdroszczę białych rogów, tej wersji nie wzięłam, a widzę, że bardzo ciekawe rzeczy można z nimi zrobić.
Śliczna stylka ♥

Strony : 1 ... 97 98 99 100 101 ... 148
Zazdroszczę białych rogów, tej wersji nie wzięłam, a widzę, że bardzo ciekawe rzeczy można z nimi zrobić.
Śliczna stylka ♥
Zazdroszczę kieliszka. Jeszcze jakiś czas temu myślałam, że jest bezużyteczny dla mnie, a tu do kilku ostatnich stylizacji byłby idealnym uzupełnieniem.
Tego olbrzymiego kwiatu. Naprawdę, mam wrażenie, że niektóre itemy po prostu przegapiam, gdy są do zdobycia, no i potem muszę się obejść smakiem oglądając takie stylki jak Twoja
Zazdroszczę tego nakrycia głowy "Harpy Headdress" w tym kolorze. Świetnie pasuje do reszty stylizacji i ma taki fajny zimowy vibe.
Kapelusza we wspaniałym kolorze. Niestety, nie mam go w garderobie, a szkoda. Lubię ten item.
Zazdroszczę miecza w pochwie. Właśnie takiego dodatku mi brakuje. Dodaje smaku, ale nie zajmuje miejsca w dłoniach (人 •͈ᴗ•͈)
/Dziękuję bardzo, jestem z siebie bardzo dumna ᕙ( : ˘ w ˘ : )ᕗ
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (05-07-2022 o 14h49)
Wykorzystania tych pięknych rękawów...! Twoje podejście jest chyba najbardziej udane spośród tych, które miałam okazję widzieć ^^
zazdroszczę ci sztandaru, ładnie by wyglądał u mnie <3
Fioletowej bielizny tego kompletu. Podoba mi się odcień tych łusek, uważam, że do wielu rzeczy świetnie by pasowały ^^
Zazdroszczę możliwości noszenia ciuchów obsydianu, te buty są naprawdę ładne.
Zazdroszczę aury w tym kolorze, chętnie bym przygarnęła jeszcze inne wersje.
♥
Ostatnio zmieniony przez Vandea (06-07-2022 o 13h05)
Ja wiem, że mówiłam to już wiele razy, ale nie mogę się powstrzymać. Zazdroszczę Twoich umiejętności tworzenia stylizacji. Są zawsze bardzo oryginalne, niespotykane, piękne i jest ich dużo. Absolutnie uwielbiam na nie patrzeć! (๑♡ω♡๑)
Nie zwróciłam na to uwagi w pierwszej chwili, ale fantastycznie połączyłaś tę spódnicę z paskiem.
Zazdroszczę, że nie mam u siebie pasujących wersji, zrobiłaś z tego efektowny komplet. Nie doceniłam tego paska
Tego tego co trzyma w łapce o.o Nawet nie wiem co to za przedmiot jest. Ale pasowałby mi do wielu stylek, które już mam w głowie.
Zazdroszczę tej kamiennej (?) atmosfery, którą schowałaś na najdalszy plan, ma potencjał na dodanie sporej dozy majestatyczności do różnych stylizacji :>
Zazdroszczę chowańca, Jest przesłodki <3
Ostatnio zmieniony przez Sintriss (10-07-2022 o 01h16)
Kolejny raz spotykam się dziś z ta peruką i dostrzegam jej potencjał. W mojej szafie gnieżdżą się jedynie dwie wersje kolorystyczne, zupełnie nie w moim stylu, a szkoda. Zazdroszczę, że mogłaś ją wykorzystać
Zazdroszczę świetlików - fajny itemek, szkoda, że akurat był dołączony do stroju, który mi się nie podobał. xd
//dziękuję! ;3
Ostatnio zmieniony przez Cansani (12-07-2022 o 10h28)
Masz piękną stylizację, piszę to z pełnym przekonaniem...! Nie wpadłabym na to połączenie itemów, wygląda wspaniale.
W tym układzie, zazdroszczę dobrego koloru spódnicy witch Bez niej nie mogłabym nawet skopiować tego pomysłu. Świetna robota ^^
Zazdroszczę całej stylizacji! Świetna jest ;o
Zazdroszczę stylizacji, jest świetna, przywodzi mi na myśl Leszego.
Tych atmosfer...! nie spodziewałabym się, że będą się tak ciekawie prezentować. Teraz żałuję, że mam zupełnie nie pasujące kolory.