Zazdroszczę fioletowego cienia, w tej wersji kolorystycznej go nie mam, a myślę, że mógłby mi się przydać.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
Strony : 1 ... 92 93 94 95 96 ... 147
Zazdroszczę fioletowego cienia, w tej wersji kolorystycznej go nie mam, a myślę, że mógłby mi się przydać.
Oj i mnie wyprzedziła XD.
Zazdroszczę ci, tak samo jak @Lina króliczka, jest cudowny.
Ostatnio zmieniony przez Myrida (16-05-2022 o 12h36)
Zazdro, że wybrałaś pasujący kolor kocich uszu, bo ja mam jedne, które kolorystycznie nie pasują mi do ulubionych peruk, więc ubolewam xd
Zazdroszczę tej sukienki z alchemii, fajnie można wykorzystać ją, a ja nie mam żadnej wersji.
Uwielbiam to, jak przy twojej mrocznej postaci (która super wygląda tak w ogóle!) wygląda ten mały uroczy króliczek z tęczowymi skrzydełkami ♥
Zazdroszczę twarzy, wygląda bardzo intrygująco i dość mocno rzuca się w oczy, do tego myślę że jest urocza a ja uwielbiam urocze rzeczy
Ostatnio zmieniony przez petiteyooni (18-05-2022 o 19h23)
Zazdroszczę białej sukienki, poluję na nie na mapce.
Parasol!! Jest prześliczny, bardzo chciałabym go mieć. Właściwie to liczyłam, że na Ciebie tu trafię, bo chciałam to napisać, naprawdę bardzo mi się podoba
Zazdroszczę tej wężowej biżuterii. Pięknie się prezentuje i sprytnie komponuje z resztą stylizacji.
Atmosfery, jest bardzo urocza, świetnie się komponuje z resztą
Zazdroszczę tego konfetti z tyłu. Moja jedyna wersja kolorystyczna, jaką mam jest beznadziejna, a twoja fajnie wpasowuje się w tło i nie widać jej na pierwszy rzut oka.
Zazdroszczę skrzydełek w tym kolorze, bardzo ładnie się prezentują, ale niestety tego wariantu nie mam.
Tych butów w bieli. Bardzo lubię ich prosty styl, bo pasuje do wielu kreacji. Żałuję bardzo, że mam w szafie tylko dwie wersje kolorystyczne ;c
Ostatnio zmieniony przez Agami (23-05-2022 o 22h41)
Rajstop, bo nie wzięłam żadnych, a mogłyby mi się przydać.
Zazdroszczę makijażu oczu, dodaje charakteru postaci, sprawia, że twarz nie jest nudna
Zazdroszczę Ci wspaniałej wersji tej długiej rękawiczki. Świetnie się prezentuje, a niestety chyba zapomniałam ją złapać gdy była okazja.
Zazdroszczę kapelusza, jest super a ja niestety nie mogę go mieć.
Zazdroszczę ciekawego odcienia sukienki owl! Twoja Gard wygląda jakby zrobiła sobie przerwę na jakimś wspaniałym raucie ^^
Tego body, zastanawiałam się czy nie brać w antycznym no i kurczę nie wzięłam.
Zazdroszczę tła, przydałoby mi się takie do paru stylizacji ;)
Zazdroszczę niebieskich kropek energii, bo prezentują się interesująco w swej jaskrawej formie
Zazdroszczę fioletowego płaszcza, przydałby mi się do jednej stylizacji :)
Zazdroszczę tych pięknych skrzydeł!! Nie mam pojęcia z czym bym je połączyła, ale i tak bardzo chciałabym je mieć, wyglądają cudownie
Zazdroszczę dorosłego chowańca, mi trochę zajmie nim zmieni formę. A energia by mi się przydała ~~
Tło, tło i jeszcze raz tło. Bardzo mi się podoba, przydałoby mi się