Zazdroszczę narzutki/pelerynki w tym kolorze. Ten item jest sam w sobie tak śliczny, że we wszystkich kolorach wygląda pięknie, a tego akurat nie mam w swojej szafie!

Strony : 1 ... 93 94 95 96 97 ... 148
Zazdroszczę narzutki/pelerynki w tym kolorze. Ten item jest sam w sobie tak śliczny, że we wszystkich kolorach wygląda pięknie, a tego akurat nie mam w swojej szafie!
Zazdroszczę rękawków w tym kolorze, no niestety mi nie wpadły.
Była różowa - taka, o
Ostatnio zmieniony przez Vandea (30-05-2022 o 18h03)
Ale super czarna flaga, zazdro. Były różowe? XD Też chce!
Zazdroszczę bluzki, z sakiewki nie wypadła żadna, a PurroShopu ani widu ani słychu.
zazdroszczę chowańca, jaki słodziak *_*
Zazdroszczę niebieskich piorunów, tej wersji kolorystycznej nie mam, a można by było ich ciekawie użyć.
Zazdroszczę czerwono-złotej stylizacji, bardzo rzadko takowe robię, ale lubię je. :v
Zazdroszczę skrzydełek w tym kolorze. Bardzo chciałabym stworzyć jakąś bajkową stylizację w błękicie i taki element na pewno by się przydał!
Bardzo zazdroszczę ci, że udało ci się wykombinować, jak w taki świetny sposób poskromić dziką Heidi przede mną UnU Mnie też się kiedyś uda, czekaj tylko!
// To połączenie rajstop Shooting Star Stockings, spodni Egg Artist Pants i bielizny Evil Succubus Body Blouse, w tej kolejności :>
Ostatnio zmieniony przez Cuks (06-06-2022 o 10h59)
Ciężko wybrać, bo masz bardzo ciekawą stylizację, ale chyba tego czegoś co masz na biodrach i udach, czymkolwiek to jest
Chowańca, ma świetne kolory i ciekawą formę. W dodatku pasujecie do siebie kolorystycznie
O, dziękuję ^^ to "miejski las" z NE.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (07-06-2022 o 06h48)
Zazdroooszczę tego wspaniałego tła! Nie znam go, a kiedy pierwszy raz weszłam na Twój profil i je zobaczyłam, od razu zrobiło mi się tak przyjemnie i błogo na sercu... Chciałabym usiąść w takim miejscu z zimnym piwkiem i rozkoszować się dźwiękami lasu...
Zazdroszczę "sukienki" w tym uniwersalnym kolorze. Ja mam tylko wściekłą pomarańczową wersję tej sukienki, której jak na razie nie jestem w stanie sensownie użyć.
U Ciebie ładnie komponuje się z resztą stylizacji(ogólnie Twoja Gardzia jest super oryginalna i przypomina mi taką nowoczesną mroczną elfkę ).
Pięknego tła...! Wspaniale wyglądają te wszystkie kolory. Obawiam się, że nie kupiłam tego tła kiedy była okazja.
<3 nowe era rozpieszcza w tła
Ostatnio zmieniony przez Anatea (07-06-2022 o 07h18)
Zazdroszczę takiego fajnego tła! * o *
Rogów w tym kolorze. Odrzucilam je ze względu na ten brąz, który rzadko się u mnie pojawia... Ale wyglądają super
wachlarzyka mam tylko czarny. trzeba było wziąć inne opcje kolorystyczne też.
Tej spódnicy. Podoba mi się jej kolor i z pewnością mogłabym z nią coś stworzyć poza tym to był baardzo cenny item przed pożarem... :3
Okularów w czerni. Detal, ale za to bardzo fajnie podkreślający twarz Gard dodaje wyrazu zaciętości.
Zazdroszczę tych ozdób na twarzy i głowie, robią świetny klimat :D
//Satiiira, ojejku dzięki xD
Ostatnio zmieniony przez Konopka (08-06-2022 o 15h23)
Oh, to, co stworzyłaś na nogach Twojej Gard zasługuje na jakiegoś Oscara w branży modowej XD Od razu przykuło to moją uwagę, zazdroszczę posiadania itemów potrzebnych do stworzenia tego i oczywiście pomysłu, bo bez niego nic by nie było!
Tych pięknych, ciemnofioletowych rękawic! Po prawdzie mam je, ale wiecznie nie mogę nic dopasować. Nie dość, że Tobie się udało, to zręcznie je dobrałaś do innych- no i zrobiłaś konkretną stylkę ^^
Idealnie dobranych elementów stroju