Zazdroszczę tła, zwłaszcza tej nocnej wersji korytarza. Ma fajny klimat. Jednak trochę mi szkoda złotych monet. Na razie wolę je chomikować, niż wydawać.

Strony : 1 ... 91 92 93 94 95 ... 148
Zazdroszczę tła, zwłaszcza tej nocnej wersji korytarza. Ma fajny klimat. Jednak trochę mi szkoda złotych monet. Na razie wolę je chomikować, niż wydawać.
Nicku, przepięknie się prezentuje moim zdaniem, jeden z najładniejszych, które miałam okazje tutaj zobaczyć.
użycia tych włosów ja na nie nie mam pomysłu
Czarnej kosy, żałuję, że nie mam takiego podstawowego koloru.
Najbardziej legendarnego stroju w Eldce oczywiście też nie mogłam mu się oprzeć, ale bardzo rzadko zakładam jego elementy. Wygląda wspaniale.
Zazdroszczę tych płomieni nad głową. Mam w kilku wersjach kolorystycznych (czerwone, niebieskie), a w takim „standardowym” kolorze mi brakuje.
Ślicznego żuczka. Wygląda intrygująco...!
Kreacji. Chociaż jest to głównie strój purreko, w połączeniu z kilkoma elementami wygląda jak koci pirat.
Ostatnio zmieniony przez Ariri (06-05-2022 o 18h06)
Tych włosów, są takie szlachetne i myślę ze pasowały by do wielu stylizacji w takim nimfowym stylu :3
Włosów. Nie mam takich
Zazdroszczę ciekawego pomysłu na użycie tej fryzury - po prostu wow! A afro zrobiła się w moich oczach jakaś taka fajna czapeczka z ładnymi ozdobami. Świetnie
Użycia tych spodni. Jakoś tak w zieleni nie są tak urokliwe.
Zielonych oczu SV, żałuję, że nie zaopatrzyłam się w więcej wersji kolorystycznych, a już pewnie nie dadzą opcji dokupienia.
Zazdroszczę firanki na twarz, ja nie mam pomysłu jak je wykorzystać.
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (10-05-2022 o 10h03)
Użycia tej spódnicy, mam ją w szafie ale od kiedy pojawiła się w grze to moja Gard ani razu nie miała jej w stylce bo jakoś nie umiem z nią nic zrobić. A szkoda bo jest bardzo ładna :>
Zazdroszczę tła, wygląda ślicznie i na pewno wiele razy bym go używała, jakbym go miała c:
Tła, cierpię na deficyt, bardzo by mi się przydało
Sukienka bardzo mi się podoba. Z chęcią bym taką przygarnęła, ale jeszcze nie wiem do czego bym jej użyła XD
Zazdroszczę takiego super wykorzystania paska! Ja nie wiem, co z nim zrobić, a u ciebie wygląda świetnie ~ o ~
Tej fryzury. Kiedyś ją miałam w swojej szafie, teraz nie, bo nie potrafiłabym jej tak dobrze wykorzystać, jak udało się Tobie
Tej aureoli(??), myślę że dość ciekawy dodatek. Sprawia, że strój ma "to coś"
Bransoletki na nodze (tego węża) chce taką tylko że srebrną
Uszek w tym kolorze, bo najchętniej zgarnęłabym wszystkie wersje.
zazdroszczę króliczka w kubeczku jest słodki <3