Złotej wersji stroju z odcinka, wygląda naprawdę imponująco, a ja nawet nie dobiłam do tego odcinka, żeby mieć go w butiku

Strony : 1 ... 29 30 31 32 33 ... 148
Złotej wersji stroju z odcinka, wygląda naprawdę imponująco, a ja nawet nie dobiłam do tego odcinka, żeby mieć go w butiku
Twoja stylizacja wygląda niesamowicie, jakbyś była istotą która pilnuje wejścia na schody, do nowej Sali- żeby nie zakradł się tam ktoś niepowołany szczególnie podobają mi się te lewitujące kryształy- robią wrażenie a ich kolor przyciąga uwagę!
^^ <3
Ostatnio zmieniony przez Anatea (03-11-2021 o 11h58)
Zazdroszczę Ci po prostu całego stroju. To jeden z najpiękniejszych strojów (oczywiście dla mnie) jakie widziałam w tej grze. <3
Zazdroszczę ci dorosłego chowańca. Ja nie wytrzymałam i schowałam go do jaja. Żałuję, bo w dorosłej wersji jest przepiękny.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (03-11-2021 o 14h12)
Zazdroszczę tych zaklęć na rękach z butiku, bardzo by mi się przydały do stylizacji, ale ciągle szczędzę na nie maany/ZM.
Zazdroszczę koloru włosów, bo jak patrzę na ciebie to widzę że te włosy super pasują a ja jak wybierałam kolor to nie wpadłam na to by go wziąć więc wybrałam pierwszy lepszy który mi w miarę pasował a wydawać ponad 500 maany mi się nie wydzi.
Włosów!
Jednak doładowania nie zrobiłam i mi smutno, że nie mogę posiadać tych włosów.
Berła w tym kolorze, nie pomyślałam o tym żeby kupić, a jeszcze niestety mi nie dropnęło...
Zazdroszczę włosów. Uwielbiam to, jak wyglądają te świecące końcówki, ale boli mnie, jak są narysowane na górze, więc pewnie ich nigdy nie użyję. A tak poza tym bardzo ładna stylizacja. ♥
Perłowej Susan, zastanawiałam się nad jej kupnem, myślę czy by jednak nie zrobić w alchemii.
Tylu ładnie komponujących się par skrzydełek, białych chyba niestety nie mam :c
Tej sukienki w tym wariancie kolorystycznym, mam nadzieję, że w czasie Gwiazdki będzie można je zdobyć, bo mam tylko białą.
Wszystkich białych skrzydeł. Białe są ładne, bardzo przyjemnie można je wykorzystać, ale niewiele ich przygarnęłam z butiku. Trochę szkoda ;;
Tła!
Może kiedyś sobie wykupie, a wygląda obłędniem,
Ostatnio zmieniony przez Fillia (03-11-2021 o 20h07)
Neonowych świecących oczu, wyglądają zjawiskowo!
Sygnaturki! Jest przekochana <3 Nie mogę się na nią napatrzeć.
Zazdroszczę oczu. Na Twojej Gardzi, prezentują się bardzo fajnie i idealnie pasują do reszty stylizacji. Chętnie przygarnęłabym dla siebie.
Tego tła! Zdecydowanie go nie doceniłam. Okazuje się, że postać może się na nim świetnie "wybić" a ono samo nie zostaje przy tym nudnym elementem. Z przyjemnością patrzę na te kolory.
Zazdroszczę też bluzki orchid- zupełnie przegapiłam ten event...
Złotych kościstych ramion, miałam je przed pożarem i liczyłam, że uda mi się je złapać na mapce ale puki co marnie mi idzie.
zazdroszczę niesamowicie twarzy gardzi, jest niezwykle unikatowa i w połączeniu z tymi włosami genialnie pasuje do reszty stroju. na pewno ją zapamiętam!
Ostatnio zmieniony przez Yisynore (04-11-2021 o 12h41)
Zazdroszczę czerwonej peleryny, mam nadzieję, że mi jeszcze wpadnie