Zazdroszczę wykorzystania korony, ponieważ jest ona trudnym itemkiem. Do tej pory myślałam, że pasuje jedynie do eleganckich kreacji, ale teraz widzę, że pasuje również do luźniejszych stylizacji

Strony : 1 ... 31 32 33 34 35 ... 148
Zazdroszczę wykorzystania korony, ponieważ jest ona trudnym itemkiem. Do tej pory myślałam, że pasuje jedynie do eleganckich kreacji, ale teraz widzę, że pasuje również do luźniejszych stylizacji
Zazdroszczę zielonych oczu. świetnie komponują się z tłem i elementami z kategorii atmosfery. Wygląda to imponująco i chciałabym mieć takie w swoim inwentarzu.
Ostatnio zmieniony przez Lilnoir (06-11-2021 o 14h44)
Wykorzystania ust. Dla mnie to nieosiągalne stworzyć z nimi ekspresję, więc jeszcze nigdy ich nie używałam.
Miecz @Liebevolla jest z płatnego stroju, który dodali na obecne halloween.
Zazdroszczę bardzo ciekawego pomysłu na strój. Spódnica cudownie wygląda z tym płaszczykiem oraz z górną częścią stroju, chociaż trudno mi dokładnie wymienić użyte itemki.
Zazdroszczę białej korony, ja niestety nie będę sobie mogła na nią pozwolić...
Ostatnio zmieniony przez Nirez (06-11-2021 o 17h04)
Szkieletowej karnacji, zapomniałam o niej, jak można było ją zdobyć za antyczną walutę i teraz żałuję.
Pięknej stylizacji z tą sukienką. Chciałam coś wykonać jak tylko ją dostałam, ale moje pomysły przeraziły mnie na tyle, że utknęłam w tedy z inną stylizacją XD
Połączenia tatuaży z butami!
Cholibka...przez chwilę pomyślałam, że to ogólnie buty, lecz połączenie dwóch rzeczy.
Obłędnie to wygląda!
Wykorzystania kucyka. Tęskni mi się za nim, a nie mam pomysłu na stylizację.
@Fillia Zazdroszczę tej czerwonej karnacji i body. Przez Ciebie będę musiała je kupić
@Liebevolla Zazdroszczę tego krwawego płaszcza. Ja niestety nie wysyłam chowka do jego lokacji i nie mam ani jednej sztuki. Będę musiała polować na targu.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (06-11-2021 o 21h58)
Użycia tych włosów! Są fantazujne, dodają postaci dynamiki! Podoba mi się takie ożywienie, ale niestety są zrobione w takiej estetyce, że pewnie nigdy nie uda mi się ich użyć.
Tła, jest super i chętnie bym je przygarnęła, ale jakoś nie chce mi się przechodzić nowych odcinków.
Włosów!
Może kiedyś je zrobię w alchemii...
Tego, co zadziało się u ciebie na tułowiu! Pięknie dobrane warstwy stanowiące całość! A ja nie mam weny na bieliźniane kompozycje .
Włosków, cudne są i ślicznie w nich wyglądasz > , <
Miecza na plecach, wygląda naprawdę fajnie, a ja nie mogę na niego znaleźć żadnego dobrego pomysłu.
zazdroszczę steampunkowej stylizacji, próbuję coś takiego sklecić od jakiegoś czasu ale ciągle czegoś brakuje, także zazdoszczę udanej kompozycji
Zdecydowanie zazdroszczę tej laski z czaszką
Ostatnio zmieniony przez Devijari (07-11-2021 o 11h27)
Zdecydowanie baloniku w tej wersji kolorystycznej!
Wziełam sobie jakiś pomarańczowy zamiast czerwony i kurde się kurzy na strychu...