zazdroszczę fest tej peruki ;-; ma świetną grzywkę i brwi, szkoda, że jest pay2win
cracking open a cold one while chilling in basen prosektoryjny
Strony : 1 ... 27 28 29 30 31 ... 147
zazdroszczę fest tej peruki ;-; ma świetną grzywkę i brwi, szkoda, że jest pay2win
Zazdroszczę tych tęczowych włosów. Są świetne <3 Szkoda, że nie pomyślałam, żeby je kupić... // Dzięki! <3 Pomyślałam sobie, że na Halloween będę aniołkiem i diabełkiem jednocześnie
Ostatnio zmieniony przez Nirez (31-10-2021 o 09h46)
Świetna stylka! Oczy w tym krwistoczerwonym kolorze na pewno pasowałyby świetnie do wielu moich stylizacji... Na moje nieszczęście mam tylko białe i czarne!
Elementów z doładowania!
Nie wiem kiedy ja zrobie, ale się boje, że nie zdążę i nie będę posiadać.
mam tą samą sukienkę, ale nie mam nic czym mogłabym ją uatrakcyjnić, a ty tymi motylami, rękawami i chyba drugą sukienką to zrobiłaś. Zazdroszczę wszystkiego, ale najbardziej motyli
Zazdroszczę tej karnacji. Mam ją co prawda w aż czterech kolorach, ale jak tak patrzę, to trochę bez sensu je wybierałam, a ten odcień oczu pasowałby mi idealnie do wielu moich pomysłów.
Tych oczu przeokrutnie, bo akurat ominął mnie tamten event i strasznie żałuję ;-;
Rawista, w butiku nie kupiłam, a teraz mi zwiało to konisko.
Różowego ogonka. Nie mogłam sobie tak poszaleć zakupowo jak chciałam i musiałam z niego zrezygnować, a ostatnio lubię kolekcjonować różowe ciuszki dla mojej postaci
Wykorzystania sukienki ze stroju ćmy, ja na moją kompletnie nie mam pomysłu.
Twarzy Gard, jest świetna, bardzo podoba mi się połączenie tych wszystkich elementów makijażu.
koloru włosów, bo miałam kupić więcej kolorów, ale niestarczyło mi zm. I tej chmurki pod stopami z atmosfery, bo jest śliczna, a tego odcienia nie mam
Zazdroszczę, że tak fajnie wykorzystałaś tę zbroję, której tak nie cierpię. Gdybym umiała stworzyć z nią taką świetną stylkę, to może bym ją w końcu polubiła
Karnacji szkielet!
Wciąż tego dziadostwa nie mogę złapać...
Chyba jest on możliwy do złapania XD
Pasa w tym kolorze. Odkąd się tu pojawił ten item, stał się jednym z moich ulubionych i najchętniej tworzyłabym z nim wszystkie stylizacje, ale mam ograniczone możliwości, bo mam tylko 3 kolory
Elementów stroju Lokiego, staram się upolować coś w moim kolorze, ale jakoś średnio mi idzie.
Kapelusza!
Zakupiłabym czerwoną w butiku, ale no cóż...brak ZM.
Sóweczki :3 Bardzo bym chciała ją kiedyś trafić w sakiewce :3
Zazdroszczę tych "światełek" przy podniesionej ręce Twojej postaci. Ja nie mam ani jednego kolorku. Naprawdę nie wiem, jak mogłam przegapić taki piękny item w butiku