Tej karnacji, obecnie błagam gatcha god, żeby mi w końcu wydropiła, bo byłem głupi i nie kupiłem jej w antycznym butiku, a teraz na twoje stylce widzę i chcę ;_;

Strony : 1 ... 28 29 30 31 32 ... 148
Tej karnacji, obecnie błagam gatcha god, żeby mi w końcu wydropiła, bo byłem głupi i nie kupiłem jej w antycznym butiku, a teraz na twoje stylce widzę i chcę ;_;
Zazdroszczę włosów, są piękne a niestety ich nigdy nie będę mieć.
Zazdroszczę czepka Wannabe, cudowne rzeczy można z nim stworzyć * ^ *
Zazdroszczę złotego łańcuszka, niestety kupiłam tylko srebrny, a potem mi nie dropnął. :<
Chowańca, świetnie się prezentuje w dorosłej wersji.
Zazdroszczę tła, przed pożarem je miałam, a później jakoś mi umknęło i nie kupiłam go w antycznym butiku.
/Tak, to był zestaw z eventu świątecznego ^^
Ostatnio zmieniony przez Skaen (01-11-2021 o 18h44)
Niesamowicie zazdroszczę tego koszyczka z leśnymi skarbami. To chyba itemek ze stroju tego jelonka. Nie kupowałam tego elementu, bo uznałam, że do niczego mi się nie przyda, a szczerze mówiąc nawet mu się dobrze nie przyjrzałam. Muszę pamiętać, by go złapać, jak będzie w butiku przy kolejnym evencie (to był chyba strój bożonarodzeniowy, o ile dobrze kojarzę...).
Tego demonicznego łańcucha z szatką w białym kolorze. Bardzo mi się podoba, ale musiałam się kolorystycznie ograniczać w butiku ;x
Zdecydowanie rajstop!
Jak ślicznie się prezentują i dziwnym trafem pierwszy raz widze je na oczy.
Chowańca! Sówka jest prześliczna, może kiedyś (w dalekiej przyszłości) uda mi się ją dostać :>
Zazdroszczę tych czarnych piórek, które chowają się za włosami Twojej postaci. Mnie wydropiły tylko i wyłącznie białe
Zazdroszczę oczu, bo mam kilka kolorów ale czerwone musiały mi jakoś umknąć.
Zazdroszczę "góry" stroju. Nawet nie wiem co tam użyłaś, ale genialnie to wygląda.
2/5
Nie zdjęcie, ale mam nadzieję, że może być.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Tych białych naramienników. Niestety musiałam wybierać i mam tylko czarne i granatowe. A wolałabym białe od czarnych
Stylistyki upiornej panny młodej, to jest zawsze motyw, który robi na mnie wrażenie, a sama nie mam tylu odpowiednich elementów.
Zazdroszczę stylizacji, jest cudna ^^, szkoda że nie mam jak takiej zrobić.
Włosów!
Bym je kupiła, ale wole zachować maane na inne wydatki.
Zazdroszczę białej karnacji manty, polowałam na nią na mapce, ale się nie udało znaleźć.
5/5
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Zazdroszczę połączenia góry i dołu z dwóch różnych zestawów. Ja na to nie wpadłam jak próbowałam zrobić jakąś stylizację,a wygląda to bardzo dobrze
Złotej krony skeleton. Zdaje się, że nie mam tej wersji- a w Twojej stylizacji bardzo ładnie się wybija