Zazdroszczę wyglądu twojej postaci. Ja nie potrafię tworzyć tak chaotycznych, ale jednocześnie pięknych stylizacji.
Strony : 1 ... 26 27 28 29 30 ... 148
Pajączków na stroju... Przypomina mi trylogię pajęczej królowej. Mam do niej duży sentyment... Generalnie to mały item, ale robi wrażenie.
Totalnie zazdroszczę tła jest po prostu przecudowne sghgd
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (29-10-2021 o 20h49)
Jasnych, pixelowych błysków. Lubię takie klimaty, trochę żałuję, że nie kupiłam recolorów.
Tej fryzury, bo niestety jej sobie nie kupiłam, a teraz żałuję, bo miałam ją przed pożarem i można było stworzyć z nią ciekawe, odważne stylizacje. Podczas zakupów w antycznym nie byłam chyba aż tak na to zdecydowana, a szkoda.
Pomysłu na włosy bo cudownie się prezentują z tymi kwiatami :D
Zazdroszczę tej niebieskiej sukienki. Nawet nie kojarzę z jakiego jest zestawu, ale wygląda świetnie i to zarówno jeśli chodzi o fason jak i o kolor
Bardzo zazdroszczę dorośniętego już chowka. Ilość jego energii to przy mapkowych eventach wybawienie (zwłaszcza pry obecnej ilości itemów w lokacjach).
Tych rogów z czerwonymi różami. W sumie fajny dodatek, a ja mam trochę problematyczny kolor kwiatów i nie wiem czy uda mi się go wykorzystać xd
Zazdroszczę tych włosów. Niestety nie będę mogła kupić wszystkich kolorów, które mi się podobają, więc te pozostaną w mojej sferze marzeń Może za rok będą na mapce albo znowu w butiku i sobie zaszaleję...
Aktualnej stylizacji!
Ja jestem wręcz zaskoczona, że udało ci się połączyć kilka elementów w piękną całość.
Tych włosów. To były moje ulubione włosy przed pożarem i nie mam ich i nigdy już mieć nie będę. Eh.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (30-10-2021 o 16h51)
Najnowszych ciuszków, u mnie trochę bieda pod tym względem XD
Zazdroszczę czarnej peleryny, bo mam błękitną i jakoś nie mogę jej wykorzystać.
pająków. To jeden z najlepszych itemów w całej grze, a strój Demonika to najlepsze co dostaliśmy na Halloween. Poza tym też tych rajstop. Mają ładny kolor i ładnie u ciebie wyglądają
@down yeap to ta karnacja
Ostatnio zmieniony przez Acerola (30-10-2021 o 20h59)
Twarzy twojej Gardzi. Nie wiem czego dokładnie użyłaś (chyba ta czarna karnacja Children's Nightmare?), ale w okolicach czoła wygląda genialnie, jakby postać miała jedno oko. Tatuaż też pasuje tu idealnie.
Kolorystyki postaci, ten odcień zieleni jest absolutnie przepiękny.
Zazdroszczę sukienki ze stroju ćmy, ślicznie w niej wyglądasz o , o
Bielizny pająka!
Mam nadzieje, że podczas tego eventu zdobędę mój kolor.