♪♫♪
Zazdroszczę włosów, niestety nie mam w tym kolorze i ogólnie uważam że dość trudno stworzyć z nimi stylizacje, ale jak widzę tobie się udało
Zazdroszczę Ci....wszystkiego xD
Poważnie, Twoja stylka jest tak cudna, że nie umiem powiedzieć czego konkretnie zazdroszczę ^^" Całości! Zdecydowanie!
Zazdroszczę tatuaży, chętnie bym ich użyła, ale żadnych nie mam c:
Edit: Buty są ze stroju "Szampan" + bransoletki na kostki Pimpel's grace
Ostatnio zmieniony przez Akaneyoshi (26-10-2022 o 03h39)
Łaaaaaaaaaa! Zazdroszczę takiej świetnej stylizacji, a zwłaszcza głowy! :D
Zazdroszczę wykorzystania tego typu oczu w tak ładny sposób. Ogólnie podoba mi się stylizacja, kojarzy się z Tera Rising (Online) i armorem dla jednej z klas/rasy.
Czarnej sukni. Z tego co pamiętam nie mam jej w tym kolorze. A przydałaby mi się.
Najbardziej zazdro rękawicy. Jest ciekawym dodatkiem i ma subtelna animację. Na starej wersji była w mojej szafie, w obecnej niestety nie ;/
Twoja stylizacja jest cudowna! Bardzo mi się podoba :D Zazdroszczę ci przede wszystkim użycia ust, bo często trudno mi je do czegokolwiek dopasować tak, żeby wyglądały dobrze, a u ciebie prezentują się bosko!
Ostatnio zmieniony przez Cuks (25-10-2022 o 22h28)
Ostatnio zmieniony przez Renissance (25-10-2022 o 21h32)
Zazdroszczę ci tego berła, nie posiadam go, a widzę, że mogłabym go użyć w wielu stylizacjach.
Włosów!
Zanim ją skończę ten event to wieczność minie, a one są takie boskie...
Czarnej klatki, żałuję, że nie wzięłam więcej wariantów kolorystycznych i mam tylko złotą.
Ostatnio zmieniony przez Renissance (26-10-2022 o 11h39)
Zazdroszczę czarnych skrzydeł, wzięłam za darmo różowe i myślę czy by tych czarnych nie kupić.
Zazdroszczę kapelusza, jest śliczny a niestety go nie mam.
Zazdroszczę połączenia sukienki i atmosfery - wyglądają razem naprawdę dobrze i majestatycznie :D
Roślinnych czułek w tym odcieniu. Bardzo mi się podobają i w każdej wersji kolorystycznej chętnie bym je przygarnęła
Ostatnio zmieniony przez Agami (26-10-2022 o 18h31)
Zazdroszczę tego wariantu kolorystycznego harfy, bardzo ładnie się prezentuje.