Zazdroszczę ładnego profilu. Ma ciekawą estetykę i w dodatku ten wiersz fajnie dopełnia się z grafikami.

Strony : 1 ... 105 106 107 108 109 ... 148
Zazdroszczę ładnego profilu. Ma ciekawą estetykę i w dodatku ten wiersz fajnie dopełnia się z grafikami.
Zazdroszczę użycia tych włosów, świetnie u ciebie wyglądają a ja niestety nie mam pomysłu na nie.
Zazdroszczę atmosfery z gorącym popiołem w tym kolorze, liczę, że będę mogła sobie dokupić kilka wersji.
Zazdroszczę tego pięknego tła. Nocna wersja idealnie kontrastuje z twoją Gardzią, całokształt wygląda po prostu bosko!
Zazdroszczę butów. Świetnie wyglądają, zwłaszcza z taką dobrą stylizacją!
Zazdroszczę karnacji. W połączeniu z zielono-czarną kolorystyką twojej stylizacji wygląda obłędnie!
Zazdroszczę tego tła, jest niesamowite! Miałabym wiele pomysłów z nim
Zazdroszczę pomysłu na wykorzystanie tej sukienki, mam dokładnie taką samą i kompletnie nie wiem co z nią zrobić, a u Ciebie wygląda bardzo ładnie.
Zazdroszczę naramienników w różowym kolorze, myślę że do czegoś bym je wykorzystała.
Zazdroszczę nietoperzy! <3 Niestety nie udało mi się ich zdobyć, a szkoda, bo wyglądają mega!
Zazdroszczę tego pięknego tła! Pustynia nocą wygląda ślicznie i jest bardzo klimatyczne.
Tego tła, omg, jest zachwycające! *o* Kolorystyka, klimat... chcę!
Łooooł, zazdroszczę porażającej stylizacji! * o *
Zazdroszczę tego hełmu i pelerynki ^^ I w sumie całego pomysłu na stylkę O wielki Odynie, miej nas w opiece xDDD
Zazdroszczę gwiezdnego wieńca w kolorze czarnym, myślę że by mi się przydała ta wersja kolorystyczna.
Rangi na forum. Też bym chciała być taka aktywna, a nie za bardzo chce mi się czasem wchodzić na eldke. Weszła mi faza wchodzenia do gry w okresach eventowych.
Użycia peleryny!
Z karnacją Jelonka to wygląda bardzo oryginalnie oraz wypełnia całą stylizacje.
Zazdroszczę tej nowej atmosfery w kolorze czarnym, wygląda epicko.
Ostatnio zmieniony przez Tompora (23-10-2022 o 18h56)
Zazdroszczę sposobu na wykorzystanie sukienki - w parze ze zwiewnymi spodenkami wygląda bardzo stylowo :D
Zazdroszczę flagi, przy Gardienne wygląda dostojnie, a jej kolorystyka przyciąga uwagę.