A ja zazdroszczę siły woli, zaangażowania i pewności siebie, żeby nałożyć rękawki >,< I zdecydowanie nie zazdroszczę tego, że w ogóle przeżyłaś te wydarzenia :C

Strony : 1 ... 104 105 106 107 108 ... 148
A ja zazdroszczę siły woli, zaangażowania i pewności siebie, żeby nałożyć rękawki >,< I zdecydowanie nie zazdroszczę tego, że w ogóle przeżyłaś te wydarzenia :C
A weź, przynajmniej mam o czym opowiadać takim jak ty xD
Kolejną rzeczą, której ci zazdroszczę jest to, że kolacja skończyła się dla ciebie pomyślnie, bo nie wszyscy mieli takie szczęście (´༎ຶ﹏༎ຶ)
Życie pełne wrażeń jak rozumiem XD
A ja zazdroszczę tych niefortunnych lodów. Albo może źle się wyraziłam - zazdroszczę posiadania lodów, a to, że są troooooszkę po terminie, to tylko szczegół. Bo mi narobiłaś niezłą ochotę, nie ma co
Ej, no bez przesady, lody mają 1 dzień, to tylko jeden składnik był 7 miesięcy po terminie XD
Zazdroszczę ci c00lerskiej myszki, od której nie bolą dłonie. Też sobie taka sprawię, zobaczysz! U ^ U
No tak, pardon, masz rację, niby skąd miałyby się w nich wziąć jakiekolwiek toksyczne substancje XDDD
Zazdroszczę miękko wyglądających włosków. Moje się zawsze niemiłosiernie plączą :<
Nie jest to prawda, jest to kłamstwo i to wierutne >:c
Ja ci zazdroszczę włosków, które opadają złotą kaskadą, bo moje teraz to w ogóle jakiś stożek ~ , ~
Ależ nieprawda, z rana jak sobie przeczeszę włosy, to są fajne, a pod koniec dnia szkolnego przypominają bardziej makaron niż jakąkolwiek kaskadę ;w;
Zazdroszczę Ci bardzo pamięci. Jak to jest być w stanie pamiętać szczegóły sprzed ponad 5 miesięcy, co? Hmmm?
A bardzo dobrze, dziękuję.
Zazdroszczę ci, że masz tam takie hiper pyszne ciasta w tych twoich stronach, które nawet c00l wyglądają pod choinką. Jak ja chciałam wynaleźć jakiś przysmak z moich stron, to padło na chrupki do smażenia, coś mało prestiżowo xD
Ostatnio zmieniony przez Cuks (15-09-2022 o 00h22)
Ostatnio zmieniony przez Tompora (16-09-2022 o 20h53)
Zazdroszczę takiej maksymalnie prostej, a jednak przebojowej stylizacji! Niby jest w niej tylko kilka elementów, a i tak wygląda super modnie!
Zazdro SWEET OGRESS DRESS w tych kolorach. Bardzo lubię ten krój, ale nie mam jego wszystkich wersji kolorystycznych ;c
Zazdroszczę skrzydełek w tym kolorze, ślicznie wyglądają i myślę, że udałoby mi się je wykorzystać do moich postaci. :3
Zazdroszczę, że z niewielkiej ilości elementów potrafisz stworzyć coś fajnego. Ja muszę nawalić mnóstwa rzeczy do stylki, żeby mi się podobała xDDD
Zazdroszczę czerwonych, kryształowych tatuaży dają bardzo fajny efekt.
Zazdroszczę CUDOWNEGO połączenia skrzydeł ze sobą. Wyglądają obłędnie razem!
Użycia włosów!
Posiadam wszystkie swoje recolory, a wciąż nie potrafię ich użyć, a tutaj wyglądają fantastycznie!
Zazdroszczę stylizacji! Jest doskonała!
Zazdroszczę chowańca. Nadal czekam aż twórcy pomyślą i dadzą je jako dekoracje, bo chętnie bym taką "ozdobę" przygarnęła.
Zazdroszczę jak ładnie ułożyłaś warstwy sukienki. Wygląda ślicznie i zwiewnie ^^
Zazdroszczę połączenia czerwonej sukienki z tą narzutą, wyglądają razem jak jeden zestaw. No i też zazdroszczę motylków, za pierwszym razem ich nie zauważyłam, a robią taki fajny, subtelny klimat c:
Zazdroszczę możliwości noszenia kiecki Absyntu, jest niesamowita i szkoda, że nie mogę jej używać.
Zazdroszczę tego małego smoczka, też chciałam go wykluć ale po namyśle uznałam że chyba nie stać mnie na jego utrzymanie do ewolucji xd