Cokolwiek to jest co ma te bufiaste rękawy, bluzka czy sukienka, chcę je xDD Zazdroszczę bardzo tych rękawów!
Ludzkie Istoty są z natury dobre, choć czasem o tym zapominają. Trzeba im o tym przypominać.
Strony : 1 ... 108 109 110 111 112 ... 147
Cokolwiek to jest co ma te bufiaste rękawy, bluzka czy sukienka, chcę je xDD Zazdroszczę bardzo tych rękawów!
Zazdroszczę oczu! Świetne są.
Zazdroszczę całego pomysłu na stylkę ^^
Zazdroszczę użycia uszu, akurat za ty elementem nie przepadam ale u ciebie wygląda to świetne
Zazdroszczę skrzydeł, czarne by mi się przydały w szafie.
Zdecydowanie zazdroszczę tej atmosfery w postaci kamieni (?) z wbitym mieczem za Gardzią. Mam ten przedmiot jedynie w niebieskim kolorze, jednak w czerwonym wygląda spektakularnie i można stworzyć mocną i mroooczną stylizację :3
Zazdroszczę tych motylków w stylizacji. Nie kojarzę ich z żadnego eventu, ale fajnie się prezentują
Zazdroszczę ci rogów i tła. Tło mi jeszcze nie wyleciało, a rogów nie mam, a naprawdę by mi się przydały.
Zazdroszczę kosy i włosów! To chyba z eventów, nie? Mam nadzieję, że też je zdobędę, bo wyglądają fantastycznie! ^^
zazdroszczę świetlistej atmosfery, nadaje blasku gardzi :3
Zazdroszczę tego śniegu, ślicznie wygląda! ^^
Zazdroszczę użycia oczu, bardzo mi się podobają, a nigdy nie wpadłam na to, by użyć ich w ten sposób.
Zazdroszczę włosów. Chyba ominęłam jakiś event A naprawdę fajnie się prezentują. Pewnie nie będzie mi dane ich już zdobyć! :>
Zazdroszczę świetnego połączenia paska z sukienką i płaszczem, wygląda to świetnie, zwłaszcza z dodatkami które wybrałaś. Dobra robota
Zazdroszczę zdobycia już włosów z eventu. Ja się chyba za późno wizięłam i nie wiem czy zdążę :<
Zazdroszczę Ci tej śnieżnej atmosfery, lubię animowane części strojów. W twojej stylizacji dodaje ona delikatności.
Tego czerwonego elementu atmosfery. Oryginalnie jest charakteryzowany na lawe(?). Chciałabym bardzo, bo nie wiem czy użyje do czegokolwiek tego itemka w odcieniu różu. I democzniczne oczy z czarnymi białkami są fajne, nie wiem why ich nie posiadam.