Ban za kuszenie darmowymi przytulasami w dobie pandemii. Dystans, kochana! Dystans!

Strony : 1 ... 66 67 68 69 70 ... 99
Ban za deptanie trawy Jesteś Panią Wiosną, zepsujesz sobie reputację, jeśli Cię ktoś tak zobaczy!
Ban za rozlewanie wody na skały. Wydaje mi się, że może być dość ślisko a twoje buty i tak nie sprzyjają utrzymaniu równowagi w takim miejscu!
Ban za chodzenie z takimi długimi rogami po lesie pełnym lian i innych pnączy... Przecież możesz się zaplątać :<
Chodzisz po gruzowisku, rozlewasz coś z kielichów i nie patrzysz nawet pod nogi. Niebezpiecznie, co?...
Ban, poobijasz się wreszcie albo z urwiska spadniesz.
Ban, mogłabyś upiąć te włosy, tak się potkniesz i przewrócisz i jeszcze motylkom się coś stanie.
Ban, ja już kawę posłodziłam, a tu taka ilość słodkich kolorów w stylce i profilu. Czy traktować to jako zamach?
Ban za gołe nogi i bieganie po lesie, wpadniesz w pokrzywy i będzie nieszczęście.
Ban za odkrywanie ciała w lesie - nie wiesz, że grasują tam kleszcze i możesz się nabawić jakiegoś choróbska?! :<
Ban za otaczanie się świetlikami, Twój chowaniec chyba na nie ochotę.
Ban za marnowanie potencjału skrzydeł i nieużywanie ich! Gdybym miała skrzydła, latałabym non-stop!
Ban za oglądanie się za tym, czego nie możesz mieć - masz przecież dwie ręce i dwie nogi, więc możesz pływać! :D
Ban, bo ktoś tu nie pielęgnuje brody i czupryny. Patrz, jakie to rozwiane i potargane...
Ban bo tarzasz włosami po ziemi, totalnie nie zazdroszczę wyczesywania z nich całego brudu :_:
Ban, bo straszysz swojego chowańca ostrą strzałą. Widzisz, uciekła na drzewo kruszynka.
Ban za ten pusty dymek w sygnie. I już nie dowiemy się, co mogło zostać powiedziane...
Ban, bo halko co takiego mógł powiedzieć Pan, w którego uderzył właśnie sokół.
Ban, co to za negatywna interpretacja? Dla mnie wygląda, jakby pana przytulał. X)
edit: na tulaka z zaskoczenia też bym nie była, sokół czy nie sokół... X)
Ostatnio zmieniony przez Anatea (22-02-2022 o 09h58)
Ban, bo zobacz, że mimo wszystko nie wygląda na zbyt zadowolonego.
Ban bo walentynki się skończyły :3
Ban, bo halko, to nie jest walentynkowa stylka, jestę planetą