Ban za posiadanie tak pięknej stylki! Co Cię widzę na forum to wpadam w zachwyt i oglądam w całości.
Strony : 1 ... 68 69 70 71 72 ... 99
Ban za bawienie się takim drobnym łańcuszkiem mając tak długie paznokcie. Jak się zaplączesz mogą one zostać uszkodzone.
Ban za serduszka!
Walentynki dawno się skończyły to możesz poszukać innej pracy, a nie ciągle pracujesz jako kupidyn.
Ban za mówienie, że kupidynowanie nie jest już istotne! Warto pamiętać o miłości nie tylko od święta ♥!
Twój stan chyba jest niestabilny... Wiosna jeszcze dobrze nieprzyszła, a jakaś taka rozkochana chodzisz z łukiem po lesie... Nie tak się poluje na miłość XD
Ban, będziesz miała czas wszystko uporządkować.
Ban za to, że tak dobrze sobie poradziłaś ze stworzeniem zakapturzonej postaci. Ja nie umiem w kaptury i zazdroszczę.
Ban za to, że nieopatrznie robisz sobie krzywdę- oczy zasłoniłaś, już chyba ugryzłaś się w język, bo widzę podejrzana stróżkę. A jeszcze zielsko pod nogami. Takie efekty wylewania tajemniczych substancji.
Ban i proszę dbać o siebie na przyszłość.
Ban za ciągnięcie za sobą takich długich, rozpuszczonych włosów. Raz, że pochłoną wszystko, co znajdą w runie leśnym, a dwa możesz je sobie przydepnąć i się przewrócić.
Ban za deptanie kwiatków butami, co za zwyczaje.
Ban za to, że zerwałaś taki piękny kwiat, zamiast pozwolić mu nacieszyć się zbliżającą się wiosną i na dodatek jeszcze mu płatki wyrywasz
Ban za przepaskę na oczach. Halo. Ile można w tę ciuciubabke grać. I ban za chowańca, bo zazdroszczę w opór :v
Ban za to, że dwie dłonie mają rękawiczki, a dwie pozostałe już nie!
Będzie ci zimno + pobrudzisz się, gdy będziesz pracować w ogródku O_O
Ban, bo bardzo niewyraźnie dzisiaj wyglądasz, aż znikasz. Proszę weź Rutinoscorbin.
Ban za pazurki. Ja wiem że są osoby które takie lubią, ale twoje są zdecydowanie za długie! Sama widzisz, chciałaś przegonić motyla z oka i się skaleczyłaś! To niebezpieczne!
Ban za podkradanie kolorku z sygnaturki do stylizacji! Zaraz kotek wyblaknie i będzie niewidoczny
Zobacz, co zrobiłaś z Hannibalem? Jak on na ciebie patrzy, zwariował facet. Nie szkoda Ci?...
Ban, przemyśl swoje nastawienie.
Ban za usadzanie liska w dołku. Ma taką minę jakby siedział tam za karę, a przecież takiemu słodziakowi można wiele wybaczyć, hmm?
Ban, bo nie wiadomo, w jakich tajemniczych sprawach pomagasz Sylfom... Ten podstępny uśmieszek nie wróży nic dobrego.
Ban za włóczenie się po nocach. Twój chowaniec chciałby już pójść spać, a i po Twoich oczach widać, że dopada Cię zmęczenie.
Ban- jak możesz tak mówić, skoro po Twoich oczach nic nie widać? Musisz na siebie bardziej uważać- przecież zaraz obok pali się płomień na ogonie chowańca. Nic nie widzisz, zajmiesz się ogniem jak tak dalej pójdzie.
Ban za wypominanie mi mojego wyglądu Ja tylko próbuję odzwierciedlić tu fabułę mojej książki, a że wyszło jak wyszło... No cóż, mam za małe zasoby ^^'
Ban, bo komu ty tam chcesz wcisnąć ten eliksir...?
Ban- proszę natychmiast uwolnić motylka, co to za dzielenie celi?
Ban za popylanie w takim stroju niewygodnym do walki będąc na służbie. Z rangi widzę, że jesteś żołnierką, a ta sceneria wygląda jak nocny obchód. Co jeśli wróg zaatakuje? Będziesz w stanie skutecznie się bronić w takim stroju?
ban za noszenie ciągle tej samej stylki... czasem trzeba robić pranie, nawet jako gardzia