Mrugnij jeżeli cię tam w święta zostawili, podjadę sankami.

Strony : 1 ... 64 65 66 67 68 ... 99
Ban za ten dym w pokoju, nie wiem co ty tam robisz ale lepiej otwórz okno.
Ban, bo hej, jesteś już w piżamie, a po lesie biegasz.
Ban za chodzenie w piżamie z niedźwiedziem!
Ja rozumiem zabawy - zabawami, ale czasami zmęczona po misjach chcę pospać, a słyszę bieganie twojego niedźwiedzia po korytarzu -_-
Ban za ten dym! Skąd wiesz że nie jest szkodliwy dla twojego chowańca? :_:
Ban za wstążki przewrócisz się jeszcze
Ban za niewyraźną sygnet!
Jest zabawna, a mogła być bardziej wyraźniejsza w 3D!
Ban, bo do tej pory nie wiem jak Ci poszło szukanie artów i gifów z Twoim bohaterem
Ban za interesowanie się tym!
Idzie mi wręcz wspaniałe i wkrótce będę mieć baner na discordzie z nim
Ban za maskę z kolcami. Jak twój chowaniec będzie chciał na ciebie skoczyć i polizać cię po twarzy, to się pokaleczy :C
ban za nie robienie szczurkom przerwy, mogłabyś im już pozwolić skończyć remisem te szachy.
Ban, bo nietoperki w Twojej sygnie też ciągle są w ruchu, nawet nie dajesz im żadnej gałązki, by mogły na niej usiąść czy się zawiesić...
Ban za zaśnięcie przy czytaniu księgi - i to na stojąco! Co za policzek dla autora!
Ban za brak chowańca!
Zaraz event, a ty w ogóle nie przygotowana >°<
ban za maskę jak ty oddychasz ?
Ban za spożywanie płynu bez umytych rączek widać że cała jesteś czymś umazana a i otoczenie nie jest zbyt czyste.
Ban za wykreowanie taak przeuroczej postaci! Jest słodka, nie mogę się napatrzeć, a muszę się przygotowywać do obrony! xD
Ban za lusterko!
Czy ty chcesz jakiemuś czytelnikowi robić na złość i oślepić go?
Z zamkniętymi oczami, po nocy, z siekierą w ręce? Prosisz się o kłopoty. A tymczasem masz bana.
Ban za tę nagłą zmianę włosków i oczu, no nie poznałam Cię Ana
ban za zmiany z diabełka w aniołka, nie można od tak porzucić mroku.
Ban za zasłanianie oka. Wiem, że fryzurka ładna i do twarzy Ci w niej, ale to bardzo niezdrowo tak przemęczać to biedne oko, nawet dla nieumarłej
Ostatnio zmieniony przez Nirez (10-02-2022 o 12h31)
Pomocniczka Sylfów? A w czym Ty im pomagasz z tak podejrzaną miną?... Chyba odchodzi tu jakieś podżeranie dżemu...
Ban prewencyjny.