Ban, bo jaką planetą? Proszę się wytłumaczyć xd

Strony : 1 ... 67 68 69 70 71 ... 99
Ban, bo jaką planetą? Proszę się wytłumaczyć xd
Ban, bo to jurkowa planeta, z której pochodzą takie jurki
Dostajesz bana, bo ciągle wybierasz róże- a ja tak chciałabym zobaczyć Cię w innych kolorach...
Ban, bo proszę mnie nie banować, bo to wina generatora losowań, że mi losuje stylki różowe...
Następna wylosowana stylka też jest różowa
Ban, jak można pozwalać, by generator rządził garderobą? Proszę wpływać na losy Gardzi XD To chyba jedyne na co mamy tu wpływ.
żartuję, wiem o co chodzi z generatorem.
Ban... bo jakoś twoja Gardzia dziwnie się na mnie patrzy
Tak właśnie patrzą osoby żywe na te nieumarłe. Sądziłam, że przywykłaś? Ban, proszę popracować nad socjalizacją XD
Ban, bo proszę Pani jako wyzwaca Wielkiego Generatora czuję się urażona lekceważeniem jego roli w naszym życiu.
Dostajesz bana w ramach współudziału z Twoją sygną... Ktoś tu nie podzielił się ze mną pączkiem!
Ban, bo gdybyś poprosiła Razjela na pewno by się podzielił
Ban bo... ja lubię pączki, a ze mną się też nie podzielon;D
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (25-02-2022 o 14h54)
Ban, bo proście, a będzie Wam dane
Ban za roznoszenie dużej ilości pyłków w zamkniętym miejscu, jakim jest jaskinia. Jeśli ktoś lub twój chowaniec będzie na nie wrażliwy zacznie non-stop kichać.
Ban za chodzenie w zwiewnych strojach blisko ogniska. Zazwyczaj trudno opanować tak nieprzewidywalne materiały, a dość cienkie szybko się palą. Też musisz na siebie uważać!
Ban za sygnaturkę! Za dużo serduszek. Proszę iść być zakochanym gdzie indziej <3 XD
Ban za obnoszenie się złotem! Po co prowokować złodziei do podążania za tobą
Ban za chodzenie w takim ubraniu po lesie... Jeszcze tylko brakuje tego, żeby Cię jakiś kleszcz ugryzł w nogę!
Ban za niezmienną sygnaturę. Może dasz szanse komuś innemu z uniwersum? Zawsze to może być ktoś z piątki dźwięku.
Ban za bieganie w przebraniu drapieżnika! Jakieś niewinne malutkie stworzonko mogłoby mocno się nastraszyć i faktycznie wpaść w panice w tarapaty.
Ban za strój!
Liebe kiedy wreszcie ubierzesz nowe ubrania? Kurczaczki pieczone, bo zaraz perfum ci zabraknie.
Ban za rozsiewanie mrocznej energii na łące. Wydaje się być zmrożona ze strachu! Szkoda unicestwiać tyle pięknych kwiatów.
Tak patrzysz na rozmówcę, oblizujesz się podejrzanie...
Pani już starczy strzelania- ban na wszelki wypadek X)
Mimo diety Twojej Gardzi, nikt nie chce się podłożyć.
Ban za taką ilość postów! Kochana, jak będziesz działać w takim tempie, to nigdy Cię nie dogonię