Ban za te skrzydła!
Jak one w ogóle ze sobą współgrają podczas latania, jest ich za dużo O_O

Strony : 1 ... 65 66 67 68 69 ... 99
Ban za te skrzydła!
Jak one w ogóle ze sobą współgrają podczas latania, jest ich za dużo O_O
Ban za Twoje coraz większe podobieństwo do postaci z sygnaturki. Jak tak dalej pójdzie, to zacznę Was mylić
Ban za posiadanie rogów w podobnym kolorze do peruki! Jeśli ktoś będzie chuceię ciał pomóc ci się uczesać może ich nie zauważyć i je porysować.
Ban za podpis, bo aż mi narobiłaś ochotę na Bonda.
Ban za włosy, mnie jeszcze nie wydropiły, a chcę! -_-
ban za chowańca, wydaje się nieszczęśliwy. Dobrze o niego dbasz?
Ban za obrzucanie się płatkami i świecidełkami! Nie lepiej najpierw przejść do odpowiedniego miejsca bezpiecznie z otwartymi oczami, a potem zacząć pokaz?
Ban za to, że nie dbasz o swoje rogi. Zobacz jakie dziwne zielsko Ci na nich wyrosło. I na dodatek się rusza!
Ban za ukrywanie skrzydeł >.> Szkoda je tak chować, myślę, że lepiej albo je zdjąć, albo bardziej wyeksponować :>
Ban za bieganie po mrozie w lekkim ubraniu. Twój chowaniec wygląda na zatroskanego taką sytuacją!
Ban za to oblizywanie! Przez Ciebie sobie przypomniałam, że nie jadłam jeszcze dzisiaj śniadania
Ban za jeszcze nie zjedzone śniadako. Proszę je zjeść, bo później będziesz się męczyć i będziesz bez energii!
Obawiam się, że to może nie być odpowiedni strój na wycieczkę w góry, ban za nieprzygotowanie.
Ban za zajmowanie sobie obu rączek. Jak możesz tak robić mając obok takiego słodziaka do przytulania? Wygląda jakby wymagał wiele miłości.
Ostatnio zmieniony przez Rué (15-02-2022 o 01h56)
Moja droga! Ban za to, że nie zaszczyciłaś nas swoją obecnością przez tak długi czas! :C
Ban za czytania na drodze. Zagapisz się, potkniesz i będzie dramat.
ban za siedzenie na stole, twój chowaniec się przyzwyczai.
Ban za zmienioną stylizację!
Jeszcze Vibe walentynkowy nie minął, a event wciąż jest, więc przebieraj się!
Ban za wprowadzanie niebezpiecznych stworzeń do budynków publicznych.
Kto to widział żeby zabierać lwa do miejsca gdzie chodzą ludzie! I nie udawaj że to kotek! Nikt się nie da nabrać!
Ban za rozchwalanie się kociakiem w sygnaturce! Myślę, że może się na tyle spodobać jakiejś użytkowniczce, że zechce go ukraść! Po co narażać zwierzaczka na takie ryzyko i stres z nim związany?
Ban za nie pilnowanie chowańca- jak się poślizgnie to spadnie z tej skały i będzie po nim D:
// Chyba go zszokowałam zbyt drastyczną zmianą wyglądu, hah
Ostatnio zmieniony przez Divia (17-02-2022 o 12h06)
Ban, bo za to Twój chowaniec tak się schował, że widać mu tylko ogonek, przyznaj się czym go tak wysraszyłaś?
Ban za bycie tak śliczną wróżką co jak co, ale w tym wypadku ilość różu działa na Twoją korzyść, ja natomiast sama bym tak dobrze tego nie dobrała~