Ban za takie traktowanie swojego chowańca. Biedak sam przyniósł ci kwiaty, a ty i tak wolisz dekorować włosy jakimś obcym krabem :CCC
Ostatnio zmieniony przez Qoona (14-08-2021 o 16h23)
Strony : 1 ... 22 23 24 25 26 ... 99
Ban za takie traktowanie swojego chowańca. Biedak sam przyniósł ci kwiaty, a ty i tak wolisz dekorować włosy jakimś obcym krabem :CCC
Ostatnio zmieniony przez Qoona (14-08-2021 o 16h23)
Banicja za to ze przez tance na rurce posiadasz na pewno silne lapki, oddaj mi czesc swojej mocy mięśni potrzebuje jej :"<
Ostatnio zmieniony przez Rué (15-08-2021 o 19h47)
Ban za jakieś podejrzane, piesze wycieczki po nocach. Do wyra, a nie szukać kłopotów. :v
Ban za zestrzelenie ptaka w locie - tylko się kurzy i piórka latają ; ^ ;
Rozglądanie się na boki i udawanie, że ty to nigdy nic wcale cię nie kamufluje! :C
Ban za te słodziaki w sygnie - mam przez to ochotę je przygarnąć, z resztą jak wszystkie gryzonie D:
Ban za chowańca, czy on kiedyś wyląduje na twoich palacach i odpocznie? Bidulek ciągle ma rozłożone skrzydła i zaraz spadnie z przemęczenia!
Ban za straszenie swojego chowańca, biedny zaraz się spłoszy! D:
Ban za sprawianie mnie w dyskomfort z powodu stylizacji ćmy. Nie wiem czy mam iść po kapcia czy jednak być miłosierna i otworzyć szeroko okno, by wypuścić na wolność licząc, że nie wpadnie więcej rodzinki. xD
Ban za siedzenie w tej piwnicy tak długo - wychodzisz czasem na powietrze czy... A, dobra, po co ja pytam, skoro widzę, że jesteś blada jak ściana. Ale chowańca to byś chociaż wyprowadziła ; n ;
Ostatnio zmieniony przez Qoona (17-08-2021 o 17h26)
Ban za chodzenie nocą!
Jeśli chcesz być niewidoczna o tej porze to załóż tylko czerń, a nie paradujesz w tak jasnych i kolorowych ubraniach.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (17-08-2021 o 21h05)
Ban za cienie pod oczami. Proszę iść się wyspać
Ban za zniszczenie misia. Pluszaki się szanuje no ;<
Ban za świętowanie urodzin Miiko z alkoholem. Nie powinnaś rozpijać tej biednej kitsune, bo jeszcze załączy się jej agresor XD
Ban za rozmazany makijaż. Proszę iść do łazienki i ogarnąć się, bo nie przystoi tak się pokazywać publicznie. ;D
Ban za inne ciuchy!
Niech prawdziwa Faren wróci, cholibka
BIMBROWCU Z PIWNICY, GDZIE JESTEŚ?!
Ban za te nieogolone nogi. Ja wiem, że czasami leń włazi głęboko w tyły, ale to już chyba przesada. ¯\(◉◡◔)/¯
ŚPIE, TY TEŻ POWINNAŚ
Ban za taką ilość postów. Pisałaś je zamiast pójść na spacer XD
Ban za siedzenie po nocach przed ekranem, mam nadzieję, że rano będziesz wyspana!
Ban za wypominanie godziny. Jeszcze pięć minut ((
Ban za kłamczenie. To nie było 5 minut...
Ban za czółki ćmy, bo jeden z niewielu kuszących elementów w stroju za doładowanie, na który jednak się nie zdecyduję - ale same czółki by się przydały.