Ban za tło, masz w planach zmienić w ogóle? No chyba, że boisz się "żywych" kolorów O-O

Strony : 1 ... 21 22 23 24 25 ... 99
Ban za tło, masz w planach zmienić w ogóle? No chyba, że boisz się "żywych" kolorów O-O
Banicja za to spojrzenie z byka spod czerwonej mazi co jam ci zrobila? :CCCC
Ban bo chyba wypadałoby przyciąć paznokcie, sama możesz sobie nimi krzywdę zrobić!
Ban za posiadanie karnacji ćmy!
Coraz bardziej mnie korci na zrobienie doładowania xD
Ban za wyglądanie zbyt dobrze, co ty, chcesz zgarnąć wszystkich WS tylko dla siebie?
Ban za pozwolenie, żeby cię pająki oblazły. Gdzieś ty się szwendała, dziewczyno. Na odrobaczanie się wybrać, póki czas.
// @Van, zawsze możesz zacząć od ósmego, każdy sezon to osobna historia. Chociaż w sumie ósmy sezon to niejako wyjątek, bo dobrze byłoby obejrzeć przed nim sezon o nazwie "Sabat" for full experience, ale nie jest to mus. (Mówię po sobie, bo Sabatu akurat nie oglądałam, a Apokalipsę obejrzałam ze zrozumieniem. xd)
Ostatnio zmieniony przez Cansani (13-08-2021 o 18h40)
Ban za sygnaturkę, bo za każdym razem jak ją widzę to mam ochotę obejrzeć ten serial, ale jak się dowiedziałam, że ten Pan jest dopiero w ósmym sezonie chyba to płakać mi się zachciało.
Ban za ten podejrzany eliksir w łapce. Co tam pędzisz w środku lasu i na kim planujesz to użyć? >.>
Banicja + mute 24h za bycie zbyt ladnym i posiadanie zbyt duzej ilosci itemkow ktore chce
Ban za sygnaturę!
Piżamowe party dawno się skończyło, więc powinno być party cygańskich tancerek, no może jeszcze party nurków.
Ban za wymachiwanie mieczem i zakłócanie spokoju na plaży. I za koszulę z długim rękawem przy takiej pogodzie, chyba chcesz się ugotować. :v
ban za rozsypanie płatków róż w sali kryształu. Trzeba będzie sprzątnąć
Ban za zmianę nicku w taki cichociemny sposób Jest super.
ban za wory pod oczami. Promieniejesz bielą, ale kiedy ostatnio spałaś?
Ostatnio zmieniony przez Acerola (13-08-2021 o 20h44)
Ban za zjadanie pióra, nie je się takich rzeczy! A jeszcze ta spódniczka zaraz będą materiały na jak i w krzakach i potem nie będzie noszona, bo podarta.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (13-08-2021 o 21h02)
Ban za wychodzenie z domu w nocy w takiej pokaźnej trwałej, jak ja współczuję tym wszystkim biednym nietoperzom, które mogą się w nią wplątać > . <
Ban za współczucie nietoperzom, a nie biednej @Filli, bo to ona będzie musiała te nietoperze wyplątać. :<
Ban za przybywanie z przyszłości (a może z przeszłości?)
Walentynki to dopiero w lutym! Gdzie ukryłaś swój wehikuł czasu???
Banicja za to ze moglabys wyjsc i dotknac trawy a nie siedziec ciagle w tej piwnicy watpie ze jest to zdrowe dla twoich macek na glowie
Ban za skrzydła, ciągle nie mogę na ten kolor trafić, a chciałabym jak najszybciej je zdobyć... TvT
Ban za w ogóle posiadanie tych skrzydeł, w jakiej lokacji je znajdę? xDD Który to dzień eventu, a ja nadal bez nich pfff.
Banicja za to ze czekam na twoje uszko by moc ci szepnac gdzie sa skrzydelka uwu
Ban za tlo na profilowym. Zimno mi jak patrzę