Ban za ekhe ekhe! dym, który się wokół ciebie roztacza. Mmm nie ma to jak dodatek piachu, który zapycha ekhe! usta.

Strony : 1 ... 20 21 22 23 24 ... 99
Ban bo kto to widział siedzieć w makijażu pod wodą, dziwne, że Ci jeszcze cały nie spłynął.
Ban za to, że zerwałaś wszystkie kwiaty w okolicy i teraz inni przechadzający się zastaną goły las :c
Ban za niewytłumaczenie tym szczurkom, jak się gra w szachy. Teraz oba myślą, że grają czarnymi.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (11-08-2021 o 18h58)
Ban za bycie tak bladą i niewyraźną. Ile ty musiałaś nie spać, żeby doprowadzić się do aż takiego stanu! D:
Ban za bycie kappą. Mistrz Kappa jest mój, proszę mi go nie kraść upodabniając się do jego gatunku.
Ban za pójście w spanko po północy. I z kim ja miałam pisać na nocnej warcie? Hmm?
Ban za wyciągnięcie swojego chowańca na ląd, nie lepiej mu w wodzie?
@down ja tylko dbam, żeby się nie utopił
Ostatnio zmieniony przez Arteyna (12-08-2021 o 17h46)
Ban, bo ty za to swojego chowańca gdzieś zgubiłaś. :<
Ban za straszenie swojej Gardzi, dlaczego ma taką przerażoną minkę? D:
Banicja za nick bo zaczęłam myśleć o piwoniach i ogarnelam ze sa one czerwone/rozowe a ty jestes niebieska :c
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (12-08-2021 o 16h44)
Ban za noszenie kapelusza do bikini - będzie rzucał na ciebie cień i nierównomiernie się opalisz!
Ban za zbytnie przygotowanie na przyszłość. Mamy jeszcze lato, nie Halloween! Proszę nie wyprzedzać faktów
Ban bo ciągle nie mogę iść spać przez ciebie!
Focha mam na ciebie Ruby! TvT
Ban, bo się na mnie fochujesz a nie masz za co
i drugi ban za odbijanie mi tym samym! Też spać nie mogę!
Banicja za to że przez tą stylowe co masz na sobie i skrzydła sama mam ochotę się przebrać mimo iż już to zrobiłam (to raz) a dwa że okazuje się że do stylowy na te skrzydełka mam za mało elementów i muszę poczekać z dołączeniem do gang faery bang
Ban bo co to za zakładanie Gangu Faery bez mojej wiedzy?:c
Ban za nieodpowiednie chodzenie! No kurde następna, która zaraz wejdzie w kałuże w swoim pokoju, wy serio nie widzicie?! O-O
Ban za tyle czerwieni, wygląda to, jakbys wlasnie stoczyla krwawy pojedynek :<
ban za ognisko w tle. Ty się w ogóle kogoś pytałeś czy sobie życzy jakieś ocieplenie w pomieszczeniu? Jeszcze przypadkiem wszystko roztopisz
Ban za chowka, który nie wie co to biel. Dogada się z moim doskonale, mam to samo :T
Ban za bycie bladym, może przyszłabyś na moją plażę i byśmy razem się poopalały?
Ban za machanie mieczem tuż przed chowańcem, możesz go wystraszyć. :<
Ban bo jak tak można, łamiesz ludziom serca i jeszcze je sobie rzucasz dookoła jakby to konfetti było
Ban za rozsypywanie piasku po Memorii. Mało tam jest poprzewracane, żeby jeszcze im dosypywać piachu.