Ban za kraba na głowie!
Może weź go/ją na ziemię i niech potupta sobie po plaży.

Strony : 1 ... 24 25 26 27 28 ... 99
Ban za kraba na głowie!
Może weź go/ją na ziemię i niech potupta sobie po plaży.
Ban za ubranie nieadekwatne do pogody na tle. Przecież twój garnek zaraz się przeziębi :<
Ban za katowanie ludzi Last Christmas w połowie sierpnia
Ostatnio zmieniony przez Aida (19-08-2021 o 19h47)
Ban za wymachiwanie mieczem po nocach, kiedyś trzeba iść spać. :v
// XDD zasłużyłam
Ostatnio zmieniony przez Cansani (19-08-2021 o 20h17)
Ban za sygnaturkę z młodym Langdonem, horny jail now!
Ban za marnowanie wody. Chociaż po trawie byś lała, a nie po jakichś kamiennych posadzkach. :vvv
Ban za umazane dłonie w ketchupie(?) na sygnie. Niech ta osoba je umyje, a nie brudzi tą piękną twarzyczkę
Ban za mówienie dziecku szatana, że ma się umyć. Może jeszcze nie skończył jeść (frytek z keczupem)?
Ban za danie takiego samego bana jak ja, bonk.
Ban za bycie dopiero na szkoleniu i samodzielne zapuszczanie się do sali kryształu. I to jeszcze nocą! No kto by pomyślał!?
Ban za ćmie czułki, bo wyobraziłam sobie teraz ćmę, która telepie się blisko mnie i... NO. JUST NO.
Ban za ubranie się świecąco, a następnie dziwienie się, że ćma myli z lampą ;o
Ban, bo moje światło, a ćmy powinny respektować moją przestrzeń osobistą. :v
ban za to, że nie chcesz się dzielić światłem. Jest takie fajne, że powinno być dla wszystkich!
/UwU Sea, też podobają mi się twoje stylizacje!
Ostatnio zmieniony przez CIementine (20-08-2021 o 10h43)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (19-08-2021 o 22h47)
Ban za zmylenie mnie, bo przez chwilę myślałam, że w gierce jest jakiś nowy itemek - kozia bródka, a to tylko koraliko-frędzle z chusty na twarz. :vvv
ban za wpuszczeniu tego światełka koło twojej głowy do sali kryształu. Teraz biedne i zdezorientowane kręci się koło ciebie niewiedząc gdzie zniknąć
Ban, bo to światełko to moja last brain cell, więc lepiej, żeby nie znikło. XD
Ostatnio zmieniony przez Cansani (20-08-2021 o 01h27)
Ban za rysowanie szponiastymi pazurami posadzki w sali kryształu. Dopiero co remontowana, a już niszczysz! Wstyd.
Ban za oczy. Ilekroć na ciebie patrzę, mam do siebie ból zada, że nie kupiłam tego stroju, także ten... Miej się na baczności, Faren, bo rodzi ci się wróg numer jeden na forum haha
Ban za umienie w rysowanie, bo zazdrencjusz.