wchodzę po dłuższej przerwie na forum i wbijam do Twojego wątku pierwsze, nobogdzie i co widzę??? CHMURKOMEN Z CAŁEJ SWOJEJ CHMURKOWEJ OKAZAŁOŚCI!! NA JASNYM TLE!! jestem sh00k!!! ale serio!!111111111 cudowny!! strasznie pięknie się prezentuje w tych kolorach, genialnie sobie z nimi poradziłaś, a cieniowanie t już w ogóle top notch; w szczególności słońce i księżyc, no po prostu
ogólnie cały ten design jest śliczny, ale teraz, jak już jest skończony, to dopiero widać jak bardzo jest dopieszczony, jestem pod ogrom wrażeniem:0
aha i ten Secati dla Thori (janiemoge znowu jasne tło, wszystko w porządku????) też jest śliczny, super się takie pastelowe kolory zgrywają ze złotym, serio aż ciężko wzrok oderwać. chociaż, tak sobie myślę, że w sumie chętnie zobaczyłabym też coś takiego totalnie mild pastelowego, tak było to na koncepcje Thori, bo też to tam fajnie wygląda i pomimo, że jest takie spokojne to też jakoś do siebie ciągnie.
jak zawsze trzymasz poziom, reszta designów ofc również bardzo ciekawa, czekam cierpliwie na ich finiszową wersję:))
pssst, fajny zajonc, ładne kolory
—— ———— I W A L K T H R O U G H T H E V A L L E Y O F T H E S H A D O W O F D E A T H SURELY GOODNESS AND MERCY WILL FOLLOW ME A N D I F E A R N O E V I L B E C A U S E I' M B L I N D T O I T A L L ———— ——