Żadnych skończonych rzeczy bo kończę jakieś szesnaście rzeczy na raz i niczego nie mogę skończyć :"D
Nie spodziewam się niczego skończonego na jutro, pewnie więcej WIP'ów.⟐ DESIGN ⟐
Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 ... 22
Nie spodziewam się niczego skończonego na jutro, pewnie więcej WIP'ów.⟐ DESIGN ⟐
Do jutra miejmy nadzieję.⟐ DESIGN ⟐
Modliszka wygląda totalnie cool, a pójście w smoczy owoc było strzałem w dziesiątkę, totalnie do zjedzenia i do napatrzenia się. Wygląda trochę jak generic queen z tym wysokim collarneck?
tym takim co ma ta barbie
przy tych dwóch mi się to mega podoba
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez falafel (11-10-2021 o 12h45)
⟐ OC ⟐
Do jutra!⟐ INNE ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (12-10-2021 o 00h38)
Pamiętam Marzannę i Jaryło, byli przepiękni, mam nadzieję, że ładnie zejdą, bo na to zasługują .////. Ślepy Traf ma niesamowity glow - up, wygląda trochę jak błazen, trochę jak płaszczka. Jego macki wychodzące z ciała zostaną, prawda? Są niesamowite, jeśli nie, musisz to gdzieś indziej wykorzystać, to jest genialny pomysł.
I bardzo dziękuję za to z oczyma!!! Trochę mi zajęło ogarnięcie jak dokładnie mam to czytać (im not the smart one), ale gdy ogarnąłem to stwierdziłem, że to jest całkiem pomocne (zwłaszcza kiedy chcesz rysować różne kształty oczu, żeby nie wpaść w jedna twarz syndrom ;-; )
No i znalazłem coś fajnego, chociaż może już to widziałaś, ale te palety wydają się takie cool, autor_ka pozwala na używanie ile się chce i można do adoptów, więc chyba dla ciebie fajny materiał do inspiracji.
i wyobraź sobie chmurkomena w takiej palecie ;pp
Do jutra!⟐ SECATI ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (13-10-2021 o 00h01)
Do jutra!⟐ SECATI ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (14-10-2021 o 00h00)
Najpewniej do jutra!⟐ SECATI ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (15-10-2021 o 00h10)
Szykuje mi się mało rekreacyjny wypad do szpitala więc najpewniej od poniedziałku nie będę dodawać żadnych nowych prac, chociaż biorę iPada i jeśli po ciachaniu nie będę zdechła - może coś dodam.⟐ SECATI ⟐
Doo... Jutra? Zobaczymy.⟐ SECATI ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (17-10-2021 o 02h20)
Gratulacje udanego streama!
Patrzę się na nie i na miejscu kupujących starałbym sie kupić wszystkie, ale chcę wytypować jednego, takiego crem de la crem dla mnie i jest ciężko, postarałaś się mocno! Ten z candy corn jest ciekawy, widać, że halloween reference, grzybek też jest super, w ogóle kolory ma niesamowite (w ogóle każdy ma niesamowite kolory, naprawdę podziwiam twoje umiejętności w ich łączeniu i dobieraniu!). Okej, to wachałbym się między secati - jednorożcem - nietoperzem - trochę trupem, tym wyżej nad nim na lewo, który ma włosy w niesamowitych kolorach i obydwoma obok customa. Chociaż ten na prawo, niżej od customa z niesamowitym odcieniem zielonego i szarościami też jest piękny ;-; *sad, but happy spłukany człowiek noises*
Okej, bo zbilża się halloween (NIKT NIE WIEDZIAŁ) to rzucę inspiracją. Dla mnie, najbardziej haloweenowymi zwierzętami są oposy (bo udają martwe) i szopy pracze (po prostu czuję połączenie z trash animals), więc co ty na to, żeby zainspirować się różnymi szopowatymi??????
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
no i kolejne palety
Jeju, ostatnie prace są tak świetne, że o ja cię!
Odnoszę wrażenie, że chyba coraz więcej próbujesz z jasnymi odcieniami, hm? Pojawiają się trochę częściej, i super! Uwielbiam to, jak nimi operujesz!
Pan Modliszka jest piękny. Gdyby mnie tak jednocześnie nie przerażał (boję się wszelkiego robactwa XD) to chętnie bym go przygarnęła :< Miałby u mnie cieplutko <3
Powiem Ci, że naprawdę zazdroszczę. Sama chciałabym zarabiać na tym, co kocham, i być w tym naprawdę GENIALNĄ. Cóż, pozostaje mi tylko życzyć Ci wielu zamówień i zadowolonych klientów <3
Btw, kiedy moje kochane diabliki? Dawno żadnego nie widziałam :<
I z ciekawości: planujesz coś większego na halloween?
Weny życzę! <3
Ostatnio zmieniony przez Natsuki (18-10-2021 o 00h16)
Do jutra, wracam do codziennego dodawania po przerwie.⟐ OC ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (23-10-2021 o 03h20)
Do jutra!⟐ OC ⟐
Jutro pewnie wrzucę Xana dla tych którzy czekają na moich OC.⟐ INNE ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (23-10-2021 o 00h33)
Do jutra!⟐ OC ⟐
Może jutro wrzucę coś skończonego, zobaczymy.⟐ SECATI ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (25-10-2021 o 00h08)
wooo, spojrzałem w spoiler i już wiem, że każdy by takiego chciał
ogon? nie wiem jaka to część działa jest super, skrzydła są jego uzupełnieniem i te nibyoczy? superanckie.
Festiwal WIP'ów dopóki nie skończę tamtych dwóch secati na to wygląda.⟐ INNE ⟐
Do jutra!⟐ SECATI ⟐
Gdybyś publikowała na insta, to może przy każdym stories nie, ale jak bym tylko wchodził na feed, to pod każdym postem pisałbym, że pięknie i cudownie, a przy Marzannie i Jarylle po prostu odstawiałbym spam emotami, są piękni i cudowni, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bardzo mi się podobają, jesteś naprawdę bardzo dobra w character desing i bardzo miło się patrzy na twoje secati, oc i ogólnie na twoje arts (jak to na polski?) są takie przyjemne do patrzenia i aaaaaaa, podziwiam, że poświęcasz na to tyle czasu!
Do jutra może z czymś nowym albo skończonym!⟐ OC ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (28-10-2021 o 00h12)
Do jutra najpewniej.⟐ INNE ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (29-10-2021 o 00h05)
Do jutra!⟐ SECATI ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (30-10-2021 o 00h00)
Dzień dobry, to znowu ja .////.
Teraz czekam na Jaryłłę (nie wiem jak to się odmienia, ale przypomina mi Jagiełło, więc to dlatego, a takie podwójne ł to niespotykane i fancy), bo to on bardziej podbił moje serce, ale nie ukrywam, że Marzanna step on me please ./////.
Bawiłem się w odszukiwanie tych tęczy (tak trochę trafiłaś, bo po tęczowym piątku jesteśmy, no nie), jest piękna, mroczna i dystyngowana, ale jednocześnie bardzo słowiańska. Bardzo mi się podoba, że jest ice queen, wspaniale zrobiłaś ten lód i szkielet pod nim, skrzydła - gałęzie są strzałem w dziesiątkę, a ten warkocz - marzenie. Chcę też wspomnieć o tym, że krew jest idealna i ta jej aurora/halo z krwi, mhh purrfect.