WIP rysunku na ArtFight, bardzo, bardzo WIP, może jutro będzie skończony. Dzisiaj znaczy się, ale później.
Upały powróciły, hjelp.⟐ ARTFIGHT ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (21-07-2022 o 04h23)
Strony : 1 ... 3 4 5 6 7 ... 22
Upały powróciły, hjelp.⟐ ARTFIGHT ⟐
Może kolejny artfightowy atak jutro, zobaczymy.⟐ ARTFIGHT ⟐
Mniej niż 100 dni do Halloween to jedyne pocieszenie przy aktualnych upałach.⟐ ARTFIGHT ⟐
Do jutra!⟐ ARTFIGHT ⟐
Może jutro jakieś designy albo więcej update z tego Secati, zobaczy się.⟐ SECATI ⟐
Do jutra!⟐ DESIGN ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (30-07-2021 o 00h52)
Jestem w kompletnym szoku, że tak mało osób skomentowało Twój wątek. Przecież Twoje prace to totalny sztos, masz niesamowitą kreskę. Ogromnie rzuciła mi się w oczy ta szczegółowość i drobiazgowość, cieniowanie, szkice i design masz tak dopracowane, że szczena opada. Rewelacyjny styl, niezwykle profesjonalny, delikatnie komiksowy, ale wciąż powala. Poza tym rysujesz postacie takie bardziej w stylu fantasy czy science-fiction, więc ja jestem totalnie na tak, mój vibe po prostu.
Masz talent, którego niezwykle Ci zazdroszczę. Nie myślałaś o założeniu wątku w zamówieniach? Jestem pewna, że zabijaliby się o miejsce w kolejce.
A może rysujesz też odpłatnie? Chętnie przygarnęłabym coś od Ciebie, nawet zwykły lineart.
Ogólnie zostanę chyba stałą bywalczynią, bo naprawdę robisz kawał świetnej roboty <3
Do jutra!⟐ ARTFIGHT ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (21-07-2022 o 04h25)
skojarzył mi się z angarami z me:a, ale jest bardziej flirtly
Nie wiem co będzie jutro, ale wyjdzie w praniu.⟐ SECATI ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (01-08-2021 o 00h24)
No ja wiem, z tą symetrią, zwłaszcza, że byłem kilkunastoletnim dzieciakiem, który dopiero uczył się rysować i oberwałem czymś takim!! lUdZiE nIE sA sYmeTRYczNi, nIE mOŻesZ koRzYstaĆ z SymETRiiiiiii oneoneone
Dlatego z takim zafascynowaniem patrzę na to co publikujesz (i nawet jeśli nie komentuję, to zawsze tutaj zerkam, to dla mnie jeden z najważniejszych wątków na forum!!).
Marzanna mi się podoba, jest bardzo mroczna, ale Jaryło podbił moje serce swoim podobieństwem do jaskółki, absolutnie uwielbiam te ptaki (co sądzisz na inspirowaniu się kuropatwą albo bażantem, one też są piękne, to takie słowiańskie pawie xdd).
Ja teraz digitalowo nie, ale przez ciebie planuję kupić siostrze na urodziny cps, ma nadzieję, że będzie jej się lepiej w tym pracowało niż na piraconym saiu i ps'ie.
Nie wiem co będzie jutro, ale wyjdzie w praniu.⟐ DESIGN ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (03-08-2021 o 02h14)
No dobra, może przestanę być cichociemna i wyjdę na chwilę z ukrycia bo zerkam na Twój wątek za każdym razem jak dodajesz tu posta i odwalasz przy tym kawał ogromnej dobrej roboty a ja nawet słowem nie pisnę. A to przede wszystkim Twoje macki w sumie podtrzymują ten dział przy życiu xD
Ogólnie to większość rzeczy odnośnie twoich prac i wysiłku w nie włożonego została tu już chyba napisana, mogę się pod większością tych komentarzy podpisać. Podziwiam za regularność i samozaparcie w tworzeniu tych wszystkich prac. I, że zawsze zaskakujesz czymś nowym, robiąc to serio w dużym tempie a jednocześnie bardzo efektownie. No i fajnie zobaczyć też wipy, ludzie nieczęsto je wrzucają a zawsze lubię popatrzeć jak to wygląda u innych przed skończeniem danej pracy. Co do tego samozaparcia i regularności to rozumiem, że to w dużej mierze musi wynikać z tego, ze to Twoja praca ale dlatego tym bardziej to podziwiam. Sama chciałabym się kiedyś zabrać, chociażby do otworzenia komiszów na sam początek ale jakoś zawsze mnie to przytłaczało, pojawiało się dużo wątpliwości i nie umiałam wyjść ze strefy komfortu, którą jest tworzenie rysunków dla samej siebie. Więc naprawdę pełen szacun, że jednocześnie zarabiasz na swoich artach i to jeszcze jako regularna praca. No i podpisuję się też pod komentarzem @Falafela odnośnie poszerzania perspektywy i łamania pewnych konwenansów. Fajnie poczytać i zobaczyć Twój stosunek do tego, większość tych wypowiedzi sprawia, że sama zaczynam się czuć pewniej i swobodniej w pewnych kwestiach haha.
W sumie nie wiem czy chciałam napisać coś więcej bo jak tak zaczęłam pisać to zgubiłam część wątków, które chciałam podjąć. Najwyżej wrócę tu z kolejnym komentarzem bo śledzić śledzę Cię tu cały czas.
Swoją drogą, jakiś czas temu (to chyba w sumie już dawno było, czas mi ucieka przez palce xD) pisałaś, w wątku, że zakupiłaś iPada i ciekawa jestem ogólnie jak Ci się na nim rysuje po upływie pewnego czasu. Bo ogólnie sama przymierzam się do kupienia czegoś co będzie miało ekran (lubię mój tablet ale no czasem brakuje mi mocno tego ekranu), na którym będę mogła bezpośrednio rysować ale utonęłam w morzu różnych opinii o tabletach ekranowych i iPadach i sama nie wiem co się już bardziej opłaca.
Może więcej rzeczy ze streamów jutro ale to się zobaczy.⟐ DESIGN ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (03-08-2021 o 02h14)
Ogólnie znam doskonale to uczucie jeśli chodzi o cykl dobowy. Ile bym nie spała, jakbym się nie próbowała przestawić to przed południem jestem nie do życia a moja produktywność ledwo się czołga. W późnych godzinach mam o wiele, więcej energii i chęci do robienia wszystkiego, nic na to nie poradzę, tak już jest xD
Dzięki ogromnie za tak wyczerpującą wypowiedź! Szczególnie jeśli chodzi o kwestię związaną z tabletami. Sama bardziej w tej chwili chyba przechylam się do zakupienia jednak tabletu ekranowego zamiast iPada, tego drugiego może kiedyś, ale w pierwszej kolejności wolałabym chyba zainwestować w coś faktycznie bardziej w stronę ekranowych. Ogólnie mam huiona nieekranowego i nigdy nie miałam problemów z sterownikami (idk czy podobnie jest na ekranowych) i ogólnie jestem mega z niego zadowolona. Ale też przesiadałam się na niego z starego wacoma, który miał poziomów nacisku tyle ile kot napłakał, więc moje wymagania były mocno obniżone xD Wacom znowu strasznie dawał mi w kość problemami sterowników ale dunno jak to też wygląda na ekranowych, miałam tylko doświadczenie z takimi podstawowymi bez ekranów. Tak czy siak dzięki jeszcze raz za rozjaśnienie kilku kwestii, będę tu dalej zerkać^^
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (03-08-2021 o 16h32)
Możliwe, że jutro będzie już w kolorze.⟐ INNE ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (04-08-2021 o 00h07)
Powrót WIP'ów od jutra zapewne.⟐ INNE ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (05-08-2021 o 00h00)
kurde, wiesz co
tak sobie przejrzałam wszystkie zaległości i poczułam nagłe ukłucie boleści w regio glutaea, jak przyjrzałam się jak rysujesz włosy. w sensie?? zazdro?? ogromne?? naprawdę wszystkie fryzury wyglądają u Ciebie A++, w szczególności długie włosy i ten PRZEKLĘTY PRZEDZIAŁEK NA ŚRODKU!!!11111!!1111111111 idk, ja struggluje przeokropnie przy tych fryzurach (plik z wipem requesta dla Ciebie nazywa się jp i bynajmniej dotyczy papieża lub policji) i naprawdę podziwiam jak świetnie Ci to wychodzi. chyle czoła, biję w parapet, przyjemnie się patrzy!!
a tak już pomijając moje smutki, to podoba mi się max design tego emo smoka, i te genialne rogi!! no i super jest ta jego, no,,,,// skóra, po prostu, wygląda bardzo smokowo, genialnie Ci wyszła (przy okazji smoków to ten z #91 postu też jest kozacki, fajne zęby) .
aha i ofc, standardowo podobają mi się wszystkie te Twoje łyse (surprise, surprise) i beztwarzowe designy, szczególnie ten chmurkaman z słońcem i księżycem, strasznie fajny pomysł i bardzo oryginalne podejście do tego konceptu!! jak zwykle max podziwiam Twoją kreatywność, za każdym razem zaskakujesz!!
+ nie wiem czy ktoś jeszcze zauważył godziny dodawania Twoich postów, ale ja tak, i see what u did there
++ standardowo sorry za powtórzenie fajny jakieś dwadzieścia razy, muj musk jest ograniczony i podpowiada mi tylko przymiotniki po hiszpańsku. QUÉ GUAPO, QUÉ HERMOSO, MARAVILLOSO!!!!
Jejku, ta ostatnia praca to jest po prostu :OOOOO
Jakie piękne cieniowanie, wgl ta postać jest przecudowna. Uwielbiam wszystko, co ma elfie uszy, więc dla mnie +100
Okropnie podobają mi się kontury, samo to, jak świetnie wyznaczasz te linie i jak zgrabnie wychodzi ci to anatomicznie. Zdecydowanie - chyba najbardziej w mój gust trafiają portrety, ewentualnie halfbody, sama nie wiem czemu. Gdzieś na pierwszych stronach widziałam jeszcze faceta z różkami, i on po prostu złapał mnie za serduszko <3 Oni wszyscy w Twoich pracach wyglądają tak, że ooch, idzie się zakochać w tych pikselach, oj idzie
Właśnie, widziałam samych facetów, ale chyba żadnej babeczki (albo jestem ślepa?). Wygodniej Ci ich rysować? Czy jakieś inne powody?
Przepraszam, że nie powiem nic ogólnie technicznego, ale kompletnie nie znam się na rysowaniu :< Ale wiem, że kreskę masz piękną i w moim guście <3
Swoją drogą, ta godzina 0... Czyżby jakieś mrugnięcie w naszą stronę, czy zwykły zbieg okoliczności?
Czekam na dalsze prace!
Jak nie będę mieć problemów z "nie wiem jak go skończyć" to możliwe, że jutro będzie już skończony.⟐ OC ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (06-08-2021 o 00h00)
Do jutra!⟐ DESIGN ⟐
Nie mam pojęcia co dodam jutro bo nie umiem planować i zobaczymy co wyjdzie w praniu.⟐ SECATI ⟐
Może coś bardziej skończonego jutro, zobaczymy.⟐ OC ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (09-08-2021 o 00h01)
O, właśnie! Chyba tego Pana wcześniej widziałam! Normalnie hotówa
Koniecznie go dokończ! Taki ładny szkic nie może się zmarnować!
"Szybki szkic"? Matko, ja bym czegoś takiego w kilka godzin nie narysowała. To znaczy, tak czy siak nie dałabym rady, nieważne ile godzin bym miała poświęcić.
Co do kobiecej OC - mój mózg chyba zignorował, że to kobita, króliczka wzięłam za zwykłe zwierzątko XD
A co do wczorajszej pracy to jestem pod ogromnym wrażeniem jej formatu. Piękna, ta szczegółowość po prostu zabija, zaskakujesz mnie coraz bardziej. Totalnie widzę twoje projekty postaci w jakiejś kultowej grze fantasy. Matko, jak ja bym w nią grała...
Czekam na dzisiejszą dostawę!
Do jutra!⟐ OC ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (10-08-2021 o 00h12)