Kolejny WIP potencjalnego designu.
Do jutra!⟐ DESIGN ⟐
Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 22
Do jutra!⟐ DESIGN ⟐
Do jutra!⟐ DESIGN ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (18-09-2021 o 00h00)
Pracuję teraz nad adoptami na halloween więc co raz mniej WIP'ów innych designów X_X⟐ DESIGN ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (19-09-2021 o 00h04)
Do jutra!⟐ INNE ⟐
Nadgarstek zaczyna mi szwankować i trochę mi to nie w smak bo potrzebuję aktualnie zrobić naprawdę dużo prac X_X⟐ INNE ⟐
Do jutra!⟐ OC ⟐
Jutro powinien być już w kolorze c:⟐ OC ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (23-09-2021 o 00h32)
Przepraszam, długo mnie nie było, ale chciałam skupić się przede wszystkim na własnym utworze, zwłaszcza przed rozpoczęciem roku, no ale wracam i postaram się częściej wrzucić jakiś komentarz (może nie tak regularnie jak wcześniej, ale na pewno coś jeszcze się pojawi )
PIĘKNY jest ten szkic i naprawdę widać u Ciebie ten postęp! Sama postać jest naprawdę śliczna - ja strasznie lubię takie człekopodobne, ale nie do końca ludzkie stworzenia (które są u Ciebie i tak codziennością), ale to połączenie króliczka i jednorożca jest po prostu ooochhh, idealne <3
No, w kolorze to muszę go koniecznie zobaczyć, czuję, że będzie cudny <3
Swoją drogą, miałam skomentować też postać, którą rysowałaś bodajże dla Thori, ale całkiem wyleciało mi to z głowy, także nadrabiam: bardzo ładna, płynna i jednocześnie wyrazista kreska. Piękne włosy, które wyglądają naprawdę mrau, twarz jest prześliczna a wisienkę na torcie stanowią chyba kolory - uwielbiam jasne tony, wszelkie róże, błękity, zielenie czy złota w nieco pastelowych odcieniach to po zwyczajnie miód na moje oczy. Ogólnie jest to chyba jedna z Twoich prac, która najbardziej przypadła mi do gustu, naprawdę.
Mam wrażenie, że komentując coś w Twoim wątku często pada słowo "piękny" czy "cudny", ale ja po prostu nie wiem, jak inaczej mogłabym to opisać, bo wszystko wydaje mi się właśnie takie dopracowane, wyjątkowe, lekkie. No "piękne" po prostu XD
Czekam na dzisiejszą wersję w kolorze i ślę masę weny!
Od jutra WIP'y albo skończony komisz, zobaczymy co będzie pierwsze.⟐ OC ⟐
Ten art podobał mi się jeszcze bez kolorów. Z jakąś przyjemnością patrzę na tę linię włosów... Nie potrafię rysować tak "pełnych" fryzur, zawsze mam wrażenie, że to sztywne kreski, na swój sposób płaskie.
Teraz jednak, w kolorze, robi mi to dzień. Z przyjemnością patrzę na te tęczowe, lśniące kolory pełne światła.
Do jutra!⟐ INNE ⟐
Jutro pewnie jakieś WIP'y, do zobaczenia!⟐ SECATI ⟐
Do jutra!⟐ DESIGN ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (27-09-2021 o 00h01)
Byłoby fajnie dodać coś w kolorze w najbliższych dniach ale nie będę się łudzić.⟐ DESIGN ⟐
Do jutra!⟐ DESIGN ⟐
Pray for some colors.⟐ DESIGN ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (01-10-2021 o 00h30)
Do jutra!⟐ DESIGN ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (01-10-2021 o 00h30)
Szykuje mi się również przerwa w rysowanku niebawem bo wyjeżdżam, ale to jeszcze zobaczę jak wyjdzie.⟐ DESIGN ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (02-10-2021 o 00h31)
Do jutra!⟐ DESIGN ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (03-10-2021 o 00h34)
Może w końcu na coś się zdecyduję do jutra, zobaczymy.⟐ DESIGN ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (04-10-2021 o 01h00)
Do jutra!⟐ DESIGN ⟐
Jak nie będę jutro zdychać to może coś dodam w kolorze.⟐ DESIGN ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (06-10-2021 o 01h01)
Do jutra!⟐ INNE ⟐
Może jutro coś skończę, zobaczymy.⟐ INNE ⟐
Do jutra!⟐ INNE ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (09-10-2021 o 01h16)