Forum

Strony : 1 ... 32 33 34 35 36 ... 85

#826 23-05-2021 o 13h48

Straż Cienia
LexanitaFoxx
Pokonała Kurę
LexanitaFoxx
...

@up Bardzo podoba mi się kolorystyka Twojej postaci. Złote elementy i złota góra bardzo pasują do pastelowego dołu. Buty ładnie dopełniają całość. Rude włosy kontrastują moim zdaniem z całą resztą i wpasowują się w tło (bo przecież połączenie rudego i zielonego, to zawsze dobry pomysł). Elfie uszy na szczęście chyba pasują do koloru karnacji, bo nie raz się widzi jak są one trochę w innym odcieniu i to aż razi w oczy. U Twojej Gardienne jak na razie wszystko jest super. Przejdźmy teraz do tego złotego rozbłysku za jej głową. Trochę się on moim zdaniem gryzie z tymi niebieskimi latającymi, błyszczącymi kulkami. Te niebieskie kulki, to jedyna rzecz, którą bym wyrzuciła, bo promień wygląda fajnie. Nadaje takiej fantastyczności (heh, bo jakby elfie uszy nie wystarczyły xD). Pozostaje jeszcze ta ozdoba na głowie, o której nie wiem co myśleć. Trochę taki wianek, trochę coś złotego, ale ładne to coś i pasuje do reszty. Twarz Twojej Gardienne wydaje się być dość zrelaksowana i spokojna. Łagodny uśmiech i miłe spojrzenie. Wygląda jak dobry charakter. Na koniec jeszcze na moment wrócę do włosów, bo bardzo podoba mi się ta fryzura (jak widać moja Gardienne też ją ma na sobie xD). Nadaje ona delikatności tej stylizacji przez te przezroczyste na końcach pasma włosów.

Stylizację ocenam 9/10.

Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (23-05-2021 o 13h58)

Zapraszam na swojego discorda :Kawiarnia
https://i.imgur.com/twp8Tjz.gif

#827 23-05-2021 o 14h26

Straż Absyntu
Allarah
Debiutantka
Allarah
...

Nawet nie wiesz jak bardzo nienawidzę różowego >:(
Ale, twoja stylizacja mi się spodobała, oddajesz vibe takiej zdenerwowanej porzuconej lalki.
Mimo, iż nie użyłaś wielu elementów to twój strój oddaje duża ilość emocji co jest plusem oczywiście!
Zmieniłabym jedynie buty na lekko ciemniejsze, dalej różowe ale ciemniejsze.
9/10

Ostatnio zmieniony przez Allarah (24-05-2021 o 14h02)

Tak to ja Venumass uwu
Sygnaturki nie ma bo ktos mi zjadł

#828 23-05-2021 o 14h45

Pomocniczka Sylfów
Floy
...

Gdy spojrzałam na twarz twojej Gardzi zobaczyłam w niej chimerę. Potem moją uwagę przyciągnęła korona i pomyślałam od razu "Morska Pani Śmierci". Dopiero później weszłam w całą stylizację i nie zawiodłam się. Twarz bardzo przyciąga. Jest na niej dużo elementów i zazwyczaj mnie to odpycha, ale u ciebie przyciągnęło i wywarło podziw. Gdy weszłam w całość coś zaczęło mi nie grać, ale jednak to wciąż było mega. Wyszłam z profilu twojej postaci, chciałam coś już pisać i nie miałam co. Stylizacja tak dobra, że nie idzie jej opisać. 10/10

@down
Wiem, że stylizacji nie da się ocenić. Nie zależało mi tu na ocenie, weszłam teraz w ten wątek, bo zobaczyłam cudowny strój strażniczki wyżej. Dziękuje, że od razu mówisz to czego szczerze oczekiwałam, czyli że nie da się tego ocenić, a nie na siłę czegoś szukasz pozytywnego

Ostatnio zmieniony przez Floy (23-05-2021 o 19h29)

( *_*)          (•_• )

\ \             / /                                             
| |               | |
Żeby uratować fabułę 2 sezonu Beemoov musiałby napisać go od początku

#829 23-05-2021 o 19h03

Straż Absyntu
Sarratia
Debiutantka
Sarratia
...

https://i.imgur.com/N4scGzE.png
Pacne bo stoją z oczywistych powodów. Nie da się ocenić stylizacji która jest jednym elementem z trzema dodatkami. To tak jak próbować napisać recenzje jajka gotowanego na twardo. To jest jajko.
Strój wygląda jak byś chciała pójść w mroczniejsze tematy dodatkami ale sprawia to jedynie że stylizacja wygląda jak wyciągnięta znikąd. Albo mroczne klimaty, albo pstrokata piżama.
Nie lubię być niemiła ale naprawdę stylizacja nic nie oferuje, 1/10.

//na dole, niestety sukienka ta jest przeklęta (ma tył pomiędzy nogami, boki i głupią wstążkę z przodu. Więc żadna spódnica pomijając tą z którą było zrobione jako zestaw nie wejdzie (zaufaj mi, próbowałam) :,v

Ostatnio zmieniony przez Sarratia (23-05-2021 o 20h36)

https://i.imgur.com/EqjrcMX.png

#830 23-05-2021 o 20h07

Straż Absyntu
Rhianwena
Pokonała Kurę
Rhianwena
...

https://i.imgur.com/oHQxspS.png
Stylka robi ogólnie bardzo dobre wrażenie. Jest ładna, przejrzysta i interesująca - wyróżnia się na tle innych nie tylko kolorystycznie, nie tylko tematycznie, ale i za sprawą dość rzadko widywanych przeze mnie itemów. Podoba mi się, mimo że sama ich nawet nie kupiłam - uznałam z automatu, że po prostu ich nie wykorzystam i jestem aż zaskoczona, jak ładnie ci tutaj to wyszło.
Podobają mi się akcesoria - pięknie dozłacają, podoba mi się ta fajka, świetnie pasuje. Dobrze, że postawiłaś na te rękawiczki!
Skarpetki wyglądają tutaj przepięknie razem z tymi butami. To co bym sugerowała, to zabranie tych pasów z nóg  i po prostu dodanie jakiejś krótkiej spódnicy ciemnej (cherry tree archer może tak na spód?).
Zostawiam po sobie 9,5/10!

Dziękuję ♥

edit: o jeny, no tak. Zapomniałam kompletnie o tych irytujących mankamentach większości eldkowych itemów. Ufam, zdecydowanie ufam. ;-;

Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (24-05-2021 o 13h16)

you can't get hurt by something you never had.

#831 23-05-2021 o 20h40

Straż Absyntu
Liraeth
Żołnierka Straży
Liraeth
...

Jak dobrze, że akurat na ciebie tu trafiłam, luckyyy >3<

Wow, wow, wow stylizacja, od samego wejrzenia zauroczyłam się nią tęgo i w pierwszej kolejności chcę powiedzieć, że kocham za zabawę brokatem. Serio. Rzadko kiedy ludzie wykorzystują potencjał brokatu, a tu widzę zabawę z brokatami i metalami w roli głównej, dla mnie cud miodzio. Głowa garnka taka bardzo "arcy", budząca respekt przed niedowiarkami i cholera, przyciągająca wzrok. Kolorystyka na plus, samej zdarzało mi się taką bawić. :3 Strój - superka, nigdy nie lubiłam tego modelu spodni, unikałam jak tylko potrafiłam i pierwszy raz podobają mi się w jakiejkolwiek stylizacji, congrats. Zabawa metalami/brokatem i ogólnie akcesoriami.. ponownie aww. Jedynie co mi nie pasuje za bardzo to ta broń, którą trzyma garnek, wybija się trochę kolorystycznie, dlatego od Liry 9/10. ^^

Ostatnio zmieniony przez Liraeth (23-05-2021 o 20h51)

#832 23-05-2021 o 20h46

Pomocniczka Sylfów
Floy
...

wrócę tu
Stylizacja jest fantastyczna. Spojrzałam na nią i WOW to jest <słowo za które usuną mi post>. Czuje vibe Hatsune Miku. Kolorystyka jest świetna. Wszystko ładnie ze sobą gra 10/10

Ostatnio zmieniony przez Floy (23-05-2021 o 21h52)

( *_*)          (•_• )

\ \             / /                                             
| |               | |

#833 23-05-2021 o 20h54

Straż Cienia
Tsuyami
Strażniczka na Szkoleniu
Tsuyami
...

Bardzo podoba mi się to jak zostałaś przy stałej kolorystyce, w pewnych fragmentach. Bardzo podoba mi się dół twojej stylizacji, nadaje taki kształt kryształu, co wydaje mi się bardzo ciekawe. Przedmiot, który dałaś twojej Strażniczce, ma taki ciekawy kryształowy kolor, ale wydaje mi się, że włosy, czy oczy mogłyby też pójść w taki kolor, by nadać całej stylizacji takiego, bardziej magicznego wyglądu. Nie przemawia do mnie również, ten płaszczyk, bo nadaje postaci takiej ludzkości, a mam cały czas wrażenie, że wszystko idzie w magicznym kierunku. 6/10

Ostatnio zmieniony przez Tsuyami (23-05-2021 o 21h28)

https://imgur.com/jd7SWBw.jpg

#834 23-05-2021 o 20h58

Straż Absyntu
Ariri
Pomocniczka Jednorożca
Ariri
...

Od razu widzę kostium Sailor Moon :P
Ogólnie kreacja wygląda tak sobie w tym połączniu. Za mało niebieskiego, buty trochę od czapy, zwłaszcza ich kolor. Za bardzo nie wiem jak się rozpisać, bo większość rzeczy w tym połączniu jakoś mi nie leży i nie trafia w mój gust. Ale wiem, jaki był zamysł wszystkiego i o co chodzi.
Jako kreację samą w sobie oceniłabym 3/10, ale jako cosplay 10/10, bo chociaż super-mega się nie prezentuje, tak na standardy Eldaryi jako cosplay wypada fajnie.

@LexanitaFoxx - dziękuję bardzo <3 A włosy są w ze stroju Daemonika.

Ostatnio zmieniony przez Ariri (24-05-2021 o 13h34)

https://i.ibb.co/tQQ1XZV/Imagine-Dragons-x-JID-Enemy-from-the-series-Arcane-League-5.gif https://i.ibb.co/Rv9LxMr/Imagine-Dragons-x-JID-Enemy-from-the-series-Arcane-League-4.gif

#835 23-05-2021 o 20h59

Straż Cienia
LexanitaFoxx
Pokonała Kurę
LexanitaFoxx
...

Piękna mroczna stylizacja. Idealnie wpasowuje się w tło. Wygląda trochę jak duch, a trochę jak zła nimfa. Prawie nie widać twarzy, jedynie zarys oczu i trochę usta. Bardzo podoba mi się fryzura i nie wiem czy dobrze widzę, ale na końcu tego warkocza jest lampa?! O_O Nie wiem jakim cudem ona się tam trzyma, ale nie wnikam, bo efekt jest świetny. Czarna chmura dookoła Twojej postaci w połączeniu z nocnym tłem dodaje tajemniczości i nawet trochę grozy. Zielona chmurka na dole i zwiewna narzutka nadają stylizacji magiczności i lekkości. W pierwszej chwili nawet nie zauważyłam tych zielonych butów, musiałam się bardziej przyjrzeć, ale przyznam, że są jednymi z moich ulubionych. Są dość proste i można je nabyć w wielu kolorach oraz pasują do prawie każdej stylizacji. Na Twojej Gardienne wyglądają doskonale. Nie psują efektu nimfy/ducha, tworzą jedną całość ze strojem. Nie mogę się napatrzeć na tą stylizację, to chyba jedna z moich ulubionych, które tutaj widziałam, a nawet pokusiłabym się o stwierdzenie, że moim zdaniem NAJLEPSZA. Daję 10/10.

Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (23-05-2021 o 21h09)

#836 23-05-2021 o 21h03

Straż Cienia
Taara
Pomocniczka Sylfów
Taara
...

Zawsze doceniam prostsze stylizacje, nie jestem największą fanką "przesytu" stylek na eldzi bo łatwo jest je zepsuć. Tak więc z pewnością szanuję ten aspekt Twojej Gardy, ale też nie uważam, byś wydobyła z tego stroju tyle, co mogłaś. Wybór tylko jednego koloru bywa ryzykowny, ponieważ odcienie czasem wszystko psują, no i niestety trochę padłaś tego ofiarą, bo buty, miś i pistolet baardzo odstają od reszty. Nie podoba mi się też twarz, to kompletnie nie mój styl, jest jakaś taka... Stresująca. Tak więc ogólnie włosy + koszulka, spódniczka, rajstopy ładnie się zgrywają, ale mimo że stylka jest naprawdę prosta, to i tak jest w niej dużo rzeczy które mi nie pasują i których nie da się przeoczyć.
4/10

Ostatnio zmieniony przez Taara (23-05-2021 o 21h09)

| ʏᴏᴜ'ʀᴇ ᴀ ᴡᴀʟᴋɪɴɢ ᴛᴀʟᴋɪɴɢ ᴄᴀɴᴅʏ ᴛʀᴀɢᴇᴅʏ |
https://64.media.tumblr.com/82326840308b282b90c2b6dd3c403d13/7362960df7bf90b2-25/s500x750/7b0e74d5404ad66cfed9cbabdf387a858b5fce48.gifv

#837 23-05-2021 o 22h58

Straż Absyntu
Rhianwena
Pokonała Kurę
Rhianwena
...

Druga stylizacja, w której pasuje mi ta suknia - naprawdę, ja z nią kombinowałam i nie wyszło. Tylko methowe kolorki mi do tego grają, a ja się w nich na ogół nie noszę. Tak czy siak, wyglądasz bardzo dostojnie i choć nie jestem przekonana do koloru tego gorsetu, tak przyznaję, że to jest jedna z niewielu rzeczy, które tutaj mogą zagrać w kwestii pasów - a bez nich, to ten item trochę leży.
Bardzo dobrze, że to urozmaiciłaś tym łańcuchem - skrzydła też fajnie wyglądają. To co mi nie gra, to że się zamieszałaś delikatnie w warstwach - te włosy przez nie tak się przebijają niefajnie.
Twarz i głowa okej, ale ogólnie stylka dość skromna.
7/10

Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (24-05-2021 o 13h13)

#838 24-05-2021 o 02h07

Straż Absyntu
Liraeth
Żołnierka Straży
Liraeth
...

Kolejna dobra stylizacja. Jesteś bardzo dobra, jeżeli chodzi o stworzenie kompletnej "bazy" dla stroju, aż chce się na to patrzeć. Dosłownie taki komplet się tu pojawił. Twarz ładna, delikatna, ale też taka że garnek miałaby zaraz wrzasnąć przez tą czerwoną aurę. xd Nie jestem przekonana do niebieskich wstawek, wg mnie nie łączą się za bardzo z przepięknym strojem, jaki stworzyłaś, tak jakby były z zupełnie innej bajki. Także rękawom na pewno bym podziękowała, ale cała reszta? Jak najbardziej na plus! Od Liry 8/10. ^^

Ostatnio zmieniony przez Liraeth (24-05-2021 o 11h49)

#839 24-05-2021 o 02h56

Straż Cienia
LexanitaFoxx
Pokonała Kurę
LexanitaFoxx
...

Pierwsze co mi się nasuwa na usta jak widzę Twoją stylizację to "wodospad". To wszystko przez połączenie sukni i tych dwóch kielichów z wodą (tak, to chyba jest woda, ale pewności nie mam XD). Połączenie tego jest bardzo ciekawe. Do tego jasne, napuszone włosy, jakaś poświata z tyłu i elementy korony. Trochę taka "bogini wody" bym powiedziała. Tło jest śliczne, bardzo pasuje do stylizacji. Natomiast te oczy trochę mnie przerażają, ale w dobrym sensie. Pasują do świetlistych włosów i tych świecących latających kółek. Gwiazdki i księżyce za Twoją postacią idealnie komponują się z tłem. To samo mogę powiedzieć o tych świecących, niebieskich dodatkach przy dłoniach. Wszystko tworzy zgraną całość i muszę przyznać, że bardzo dobre wykorzystanie sukni eventowej.

Daję 10/10, bo nie mam się do czego przyczepić, a stylizacja jak najbardziej mi się podoba.

Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (24-05-2021 o 03h03)

#840 24-05-2021 o 06h39

Pomocniczka Sylfów
Floy
...

Zawsze bierzesz oczy, które mi się nie podobają albo nie mam o nich zdania, ale nigdy bym raczej ich nie użyła. Na poprzednim koncie zobaczyłam potencjał karnacji, którą wykorzystałaś, bo w połączeniu z odpowiednią mimiką wychodzi postać dla mnie jakby z anime. prócz tego przez takie dobranie kolorów, twoja Gardzia kojarzy mi się z Pinkie Pie. Widać co miało tutaj wyjść. Straszna lalka ze słodkim zwierzaczkiem na tle krwistego lasu, by dodać jej upiorności. W swojej głowie interpretuje ten łańcuch inaczej niż tak jak miał być. 8/10

( *_*)          (•_• )

\ \             / /                                             
| |               | |

#841 24-05-2021 o 07h45

Straż Obsydianu
Mystification
Pokonała Dahu
Mystification
...

Nie wiem jak cię mam odbierać. Sceneria mówi mi że jesteś zimową wróżką. Pianino z święta muzyki jakoś nic mi nie mówi xd
minus za brak rękawiczek i rajstop za karnacją. Na duszka mi nie wyglądasz. Czarne usta też jak dla mnie do wymiany. Do niczego nie pasują. Reszta stroju jest poprawna ale dość pusta. Zmieniłabym to pianino na np zimowe berło. Tematycznie lepiej by pasowało
5/10

Ostatnio zmieniony przez Mystification (24-05-2021 o 08h09)

#842 24-05-2021 o 11h35

Straż Cienia
Modee
Debiutantka
Modee
...

Widziałam niejedną Twoją stylizację i niejedną byłam zachwycona – z tą jest nie inaczej.
Nie użyłaś bardzo dużej liczby itemów, a mimo to stylizacja wydaje mi się wyszukana. Pod względem kolorystyki wszystko jest spójne i pasujące do siebie, nawet tło bardzo się wpasowało kolorystycznie do stylizacji.
Ze względu na tło i atmosferę (i po części też uszy), których użyłaś, Twoja strażniczka przypomina mi wychodzącą z wody, tajemniczą nimfę. Bardzo ciekawy i ładny efekt.

10/10

Ostatnio zmieniony przez Modee (24-05-2021 o 11h48)

https://i.pinimg.com/originals/48/20/6b/48206bec29083919418915e82ad21b17.gif

#843 24-05-2021 o 11h35

Straż Absyntu
Rhianwena
Pokonała Kurę
Rhianwena
...

Ogólnie ku mojemu zaskoczeniu podoba mi się i tutaj od razu wyjaśnię, co mam na myśli - rzadko kiedy w oko wpadnie mi stylka, która składa się z dwóch kolorów. A ta wpadła i jest super!
Pięknie zagrałaś z dodatkami, tym złotem. Wyglądasz jak czarodziejka, a nawet i jak jakaś epicka strażniczka krainy magii. /static/img/forum/smilies/big_smile.png
Jedyne co bym zmieniła, to dodałabym coś na głowę, wybrała inne tło i rozważyłabym dodanie jeszcze jakiegoś makijażu na twarz - żeby to nieco tak uwydatnić i ożywić buzię twojej Gard.
Ten komplecik, który ułożyłaś robi robotę i nie wzgardziłabym takim itemkiem.
8/10

Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (24-05-2021 o 13h14)

#844 24-05-2021 o 11h36

Straż Absyntu
Natsuki
Żołnierka Straży
Natsuki
...

Dobra, jest naprawdę ładnie.

Zacznijmy od włosów, bo rzadko je widuję, a są naprawdę śliczne! Dodatkowo dodałaś trochę kwiatów, i dobrze, bo nie wydają się takie płaskie. Ogólnie okropnie podoba mi się twarz twojej gardzi, jest po prostu cudna, wyraża spokój i jednocześnie wojowniczość.

Jeśli chodzi o stylizację, widzę ładne połączenie kolorów - srebra, różu i niebieskiego. Bardzo mi się podoba, naprawdę. Wszystko pasuje do siebie idealnie, kurcze... no podoba mi się strasznie i nie wiem, do czego mogłabym się doczepić. Postać stwarza pozory majestatu, dzięki tłu mam wrażenie, jakbym znalazła się w jakimś kryształowym świecie, gdzie twoja gardzia jest jego królową.

Piękna stylizacja, 10/10 jak dla mnie :3

Ostatnio zmieniony przez Natsuki (24-05-2021 o 11h53)

https://i.imgur.com/Ab3ckNC.png

#845 24-05-2021 o 11h41

Straż Absyntu
Rhianwena
Pokonała Kurę
Rhianwena
...

Bardzo podoba mi się twoja stylizacja - jest interesująca, nie tylko ze względu na kolorystykę (o której zaraz się wypowiem), ale i na tematykę, bo zakrawa o pewne dość dalekie nam klimaty.
Nie wpadłabym na takie wykorzystanie tej bluzki, spódnicy i psa - razem komponują się przepięknie i chyba kiedyś spróbuję ci to podkraść. Bardzo fajnie nadaje też tutaj kontrastu barwa tej chusty przeplatającej talię twojej postaci.
Sama kolorystyka - niby delikatna, ale z lekkim pazurem. Fajnie tonuje ten cały strój.
Dodatki - świetne, o żaden z nich się nie mogę przyczepić, a jedynie sugerowałabym może dobranie czegoś jeszcze na głowę - ale to tak nieobowiązkowo, bo ten łańcuszek już sam w sobie robi świetny efekt.
Jedyne co, to wzięłabym tutaj jeszcze jakiś makijaż oka i usunęłabym te kwiaty z atmosfery na rzecz innego itemu.
9/10

Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (24-05-2021 o 13h14)

#846 24-05-2021 o 14h04

Straż Absyntu
Allarah
Debiutantka
Allarah
...

Jezusie maryjo Rhian zapomniałam, że cię pacnełam D:
Ale przyszłam, jestem, przypominasz o rosjankach w starych filmach powojennych, to pewnie przez tę czapkę, ale również nie taką zwykłą tam rosjankę, taka bogatą panią domu w centrum Rosji. Użyłaś  bledszej karnacji i wzbogaciłaś twarz delikatniejszym brązowawym makijażem, który nadaje jej trochę ciepła, przez co wygląda na strasznie miłą i kochaną kobietę.

10/10

Ostatnio zmieniony przez Allarah (25-05-2021 o 21h19)

Tak to ja Venumass uwu
Sygnaturki nie ma bo ktos mi zjadł

#847 24-05-2021 o 14h23

Straż Absyntu
Natsuki
Żołnierka Straży
Natsuki
...

Dobra, widzę, o co tu chodzi.

Matko, jak ja kocham ten chaos! Wszystkiego jest dużo, wszystko się łączy, wszystko wygląda CUDNIE.
Daj mi zgadnąć - przewodniczka syren? Syreni demon? Duch syreny? No coś z morzem to na pewno!

Podobają mi się kolory - brudne złoto robi wrażenie starego, jakby długo leżało pod wodą. W połączeniu z czerwienią jednak wydaje się niemal luksusowe.
W ŻYCIU nie wpadłabym na dopasowanie do tego TYCH butów, ale matko, jak to świetnie się komponuje, no plus po prostu!
Udało ci się też wpleść ładnie tą sieć, wygląda niemal elegancko O_O

Jedynie czego nie jestem pewna, to motyw maski - nie dlatego, że nie pasuje, ale przypomina mi raczej kota niż morskie stworzenie. Ale hej, jesteśmy w krainie fantasy, hybrydy też się zdarzają!

W twojej stylizacji jest wszystkiego w sam raz i chyba niczego bym nie zmieniła, dodatki są dopasowane perfect (chociaż nie jestem pewna tej muszli na ramieniu, przez włosy ucieka trochę do tyłu i się gubi).

Dobra, nie będę się rozdrabniała: 10/10! /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Natsuki (24-05-2021 o 14h39)

https://i.imgur.com/Ab3ckNC.png

#848 24-05-2021 o 14h36

Straż Cienia
Mijane
Żołnierka Straży
Mijane
...

Zacznijmy od tego, że twoja stylizacja jest taka minimalistyczna? Składa się raczej z niewielu elementów. Ja nie jestem typem osoby, która wymaga wiele (co chyba też widać po mnie haha) i rzeczywiście, jeśli miałabym odpowiedzieć na pytanie, czy mi się outfit podobała to odpowiedziałabym, że tak =)

Podoba mi się to, co dzieje się z sukienką. Nie wiem z jakich elementów została ona stworzona, ale nie jest to jakby "jednorodny" itemik. Bardzo ciekawie to połączyłaś i w moich oczach tworzy to komplet, jedną całość.
Połączenie takich "biżuteryjnych" butów z takim kolorem karnacji też fajnie wygląda. Nie podoba mi się jednak ten fioletowy tatuaż na nogach. Nie wiem, tak jakoś nie pasuje i psuje te nóżki. Tak jakbyś tam dwa siniaki miała.
Włosy ślicznie komponują się z sukienką. Bardzo wielkim minusem jednak są oczy. Kolor zielony odstaje od reszty. Zmieniłabym chyba także ich kształt. Biżuteria na głowie raczej na plus!
Karty fajnie mi pasują do sukienki. Zdają się być w takim samym klimacie? Jakby zestawem? Usunęłabym jednak te kryształy. Nie wpisują się w całość totalnie imo. Poświata z tyłu z kolei wygląda świetnie!
Na sam koniec wyrażę jeszcze tylko swój podziw z połączenia tego kręgu z tłem. Strasznie mi się podoba, tak jakby te 2 elementy stanowiły całość, której nie da się rozłączyć.
Reasumując zostawiam taką mocną szósteczkę z plusem ^^ [6,5/10]

Ostatnio zmieniony przez Mijane (24-05-2021 o 14h48)

Kiedyś nazywałam się Mysterios, ale tajemnica umarła i pogrążyła wszechświat w zniszczeniu, wysyłając w świat swojego pośrednika...

#849 24-05-2021 o 15h01

Pomocniczka Sylfów
Floy
...

Wyglądasz jak Eldaryowa wersja Wednesday z rodziny Adamsów. Twoja stylizacja jest bardzo prosta, a elementy w niej użycie razem tworząc całość nie kupiły mnie. Nie mój vibe, ale kojarzysz się właśnie z tymi typowymi lekko dziwnymi postaciami z produkcji Halloween'owych. Twarz jest bardzo ciekawa 6,5/10

( *_*)          (•_• )

\ \             / /                                             
| |               | |

#850 24-05-2021 o 15h17

Straż Absyntu
Liraeth
Żołnierka Straży
Liraeth
...

Mam nie lada problem z tą stylką. Z jednej strony podoba mi się jej delikatna strona, bo ładnie połączyłaś te pastelowe elementy ze sobą, już nie wspominając o złotych wstawkach. *-* Nogi to jest niebo, absolutne niebo. Z drugiej strony widzę, że umiałabyś w mroczniejsze stylki, ale dwa w jednym? Jakoś tak szczerze mi to nie leży. Demoniczne ręce strasznie wybijają się na pierwszy plan, powiedziałabym wręcz chamsko się nasuwają i przytłaczają nawet samą twarz garnka. Zdecydowanie postawiłabym konkretnie: albo mrocznie albo delikatnie, bo tworząc mieszankę, taką którą tu widzę to nie umiem sobie z niczym skojarzyć twojej postaci. Nie wiem czy finalny klimat jest delikatny...czy mroczny? Kłóci się jedno z drugim ewidentnie. Dlatego proponowałabym skupić się na pastelach, zwiewności, bo wow, widzę że potrafisz, a ciało garnka mocno intryguje. Pokłony za pomysł ze złotymi akcentami, które powielają się z zielonymi wstążkami(?) na nogach. Zostawiam mocne 6/10 przez niepotrzebne demoniczne wstawki, których prawdopodobnie nie do końca zrozumiałam.

Ostatnio zmieniony przez Liraeth (24-05-2021 o 16h18)

Strony : 1 ... 32 33 34 35 36 ... 85