@up Bardzo podoba mi się kolorystyka Twojej postaci. Złote elementy i złota góra bardzo pasują do pastelowego dołu. Buty ładnie dopełniają całość. Rude włosy kontrastują moim zdaniem z całą resztą i wpasowują się w tło (bo przecież połączenie rudego i zielonego, to zawsze dobry pomysł). Elfie uszy na szczęście chyba pasują do koloru karnacji, bo nie raz się widzi jak są one trochę w innym odcieniu i to aż razi w oczy. U Twojej Gardienne jak na razie wszystko jest super. Przejdźmy teraz do tego złotego rozbłysku za jej głową. Trochę się on moim zdaniem gryzie z tymi niebieskimi latającymi, błyszczącymi kulkami. Te niebieskie kulki, to jedyna rzecz, którą bym wyrzuciła, bo promień wygląda fajnie. Nadaje takiej fantastyczności (heh, bo jakby elfie uszy nie wystarczyły xD). Pozostaje jeszcze ta ozdoba na głowie, o której nie wiem co myśleć. Trochę taki wianek, trochę coś złotego, ale ładne to coś i pasuje do reszty. Twarz Twojej Gardienne wydaje się być dość zrelaksowana i spokojna. Łagodny uśmiech i miłe spojrzenie. Wygląda jak dobry charakter. Na koniec jeszcze na moment wrócę do włosów, bo bardzo podoba mi się ta fryzura (jak widać moja Gardienne też ją ma na sobie xD). Nadaje ona delikatności tej stylizacji przez te przezroczyste na końcach pasma włosów.
Stylizację ocenam 9/10.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (23-05-2021 o 13h58)