1.
@As7 śliczna elfka, oczy i włosy wyszły super
A no i niestety biorę fretkę, wybacz @Qoona i do zobaczenia
Ostatnio zmieniony przez Charlees (10-06-2021 o 20h33)
Strony : 1 ... 68 69 70 71 72 ... 214
1.
@As7 śliczna elfka, oczy i włosy wyszły super
A no i niestety biorę fretkę, wybacz @Qoona i do zobaczenia
Ostatnio zmieniony przez Charlees (10-06-2021 o 20h33)
2. Shairan chyba mam dla ciebie propzycję, jako że większość ludzi przed wakacjami dba o linie, możesz zrobić ciasto jogurtowe, wrzucam filmik do przepisu.
Jest bajerancko prosty, a zdrowy i pyszny .
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (10-06-2021 o 20h37)
3.
@Qoona, ekhem, to nie był pierwszy raz xD
@Noku, ciekawy pomysł, bardzo mi się podoba
Dziękuję, w sumie oczy to jedyne co rysowałam z refki, bo w oryginale miały być bajkowe, no nie wyszły. A usta planowałam zrobić jakimś mocnym kolorem, ale planować to sobie mogę xD
4 Zapisuję linka, dziękuję jestem fatalna w pieczeniu ogólnie, pewnie w efekcie i tak mama mi zrobi xD
Bianka, refki to spoko rzecz. Dzisiaj skończyłam mojego nekro i gdybym nie miała refki, totalnie powaliłabym kolory xD
5 @Charlees dla ciebie wyzwanko :* poproszę o 4 posty ze zdjęciami ładnych/ciekawych krzeseł :p
Ciasta jogurtowe są super ja gdzieś miałam przepis na sernik na jogurcie naturalnym :3
@Noku to jest super pomysł z tym kolanem :3 w sumie chętnie wzięłabym udział w czymś takim.
Ostatnio zmieniony przez Henrieta (10-06-2021 o 21h42)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (10-06-2021 o 21h39)
2. Markiz jak chcesz przbierzemy się wszystkie za rusałki tak jak ty :3, chociaż ja nie mam kolorywch ciuchów innych niż czerń i czerwień, chyba wiadomo dlaczego.
No dobrze przestaje być Ana już.
3 tadaaam xD
I jestem ja.
Noku, przytulne reszcie, to naprawdę fajny plan. Cóż, jak Shairan nie lubi line artu, ja nie znoszę cieniowania. Dlatego się uzupełniamy xD
Kurde, nie wiem czy bym umiała w takie warstwy co Markiz
Ostatnio zmieniony przez Anatea (10-06-2021 o 21h48)
4.Ojej, jak tu szybko wszystko idzie, przed chwilą był post nr. 1 o-o
Czy teraz jest rozmowa o ciastach? Tak się super składa, że niedawno piekłam czekoladowe, były całkiem niezłe chociaż przesadziłam trochę z interpretacją własną. Meh cóż, nie ma lepszej przestrogi przed ogniem jak poparzona ręka, co nie? 1/5
5 Ja też bym chyba się poddała z warstwami xD
@Dimi ja mam podobnie, a potem zakalec xd
Skoro mamy dostać krzesła, to ja proszę o 5 ciekawych stołów. Dark, podejmiesz się?
Ostatnio zmieniony przez Shairan (10-06-2021 o 21h51)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (10-06-2021 o 21h53)
2. O nie, jak po baty to mnie tu wcale nie ma xD
Zniknę Ci jak sen złoty
Klony się przydadzą. Jak każda dostanie po trochu, to tak tego nie odczujemy xD
Ostatnio zmieniony przez Anatea (10-06-2021 o 21h58)
3 ja musiałam przetestować foremkę i upiekłam mini tort z owocami. Jakimś cudem wyszedł mimo iż foremka Kijowa.
Wgl muszę się pochwalić. W kościele katolickim dzisiaj wije się wianki i święci. Ja muszę w zastępstwie jeździć jako opiekunka w autokarze, który wozi dzieci niepełnosprawne do szkoły specjalnej. Jeden chłopczyk uwił mi wianek ze stokrotek <3
Ostatnio zmieniony przez Mystification (10-06-2021 o 22h00)
4 Tam zaraz w wała! To bardzo skomplikowana operacja! Kosztowała mnie jakiś kobel antycznych xD
@Ana teraz kwestia do rozstrzygnięcia: która pierwsza poświęca końcówkę pleców.
@Myst ojej, ale fajnie :3 poka
Ostatnio zmieniony przez Shairan (10-06-2021 o 22h01)
5.
O, nie, @Markiz, jakbyś spróbowała tych z mojego sąsiedztwa, to byś wypluła szybciej, niż byś usłyszała "smacznego" : ( Mają krem z margaryny i chyba są słodzone jakimś słodzikiem, no w każdym razie bleh.
Za to lubię te z Biedronki. Nie wiem, co mają w sobie takiego (chyba cukier XD)
O rany, ależ szybko ta kolejka poszła XD
@Ana, a pamiętasz o wyzwanku ode mnie?
Za chwilę coś tu dla kogoś wkleję.
//
@Shairan, wyzwanie dla Ciebie: przyporządkuj po piosence bądź utworze muzycznym do WS-ów z Nowej Ery.
Ostatnio zmieniony przez Alienne (10-06-2021 o 22h01)
1. Pewnie że tak ^^ , ale wrzucam na raz bo nie chcę mi się rozdrabniać dobrze.
Ciekawe stołki, takie jakie ja bym sobie wstawiła nie do krypty nie xd ?
2. Shairan ciasto czy wianek? Haha xD
4 Krówka z biedry <3 jest super. Brownie też mają dobre.
@Myst jak to. I to i to D:
Wyzwanko zrobię jutro na kompie. Mam już nawet zamysł
@Dark ten stołek przednstatni fajny xd chciałabym
Ostatnio zmieniony przez Shairan (10-06-2021 o 22h08)
5.
@Markiz, krówka, tak!! I jeszcze jedno, tylko zapomniałam jak się nazywa XD Tiramisu? Chyba nie. Takie z dużą warstwą kremu przez środek. W każdym razie smakuje prawie tak samo jak krówka X)
Hah, chyba formuje się tu nam fanklub krówki z biedry <3
@Myst, dostałaś piękny prezent! ^^
Wyzwanie dla @Myst: "kolejka w Biedronce szuka krówki" - forma dowolna ;D
Ostatnio zmieniony przez Alienne (10-06-2021 o 22h10)
1.Chwilka, co tu tak wszyscy podobnie ubrani? Nie wiem już kto co pisze, why? o-o
Alienne, też właśnie bardzo lubię te z Biedronki. Są dość proste w większości, więc może dlatego dobrze smakują.
Mystification, jak uroczo! Wianki ze stokrotek są prześliczne, a że pomyślał to już w ogóle. Możnaby się popłakać, więc nie powiem: nie płaczcie, bo nie wszystkie łzy są złe <3 2/5
//Niet, ta kolejka idzie o wiele za szybko, wow. Jaki ruch, jaka popularność
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (10-06-2021 o 22h08)
2 Alienne, tak, pamiętam,- dostałam ich jednak kilka o muszę się odkopać
Ostatnio zmieniony przez Anatea (10-06-2021 o 22h09)
3. O co chodzi z tym wyzwaniem xD
Shairan niestety wianek zakończył żywota, za późno zrobiłam mu zdjęcie
Ostatnio zmieniony przez Mystification (10-06-2021 o 22h27)
5. Nonon widzę że też lubicie ciastka z biedronki, ale sporo z nich samemu można zrobić, tylko potrzeba chwili czasu, ja polecam to ciasto z galaretką i truskawkami ^^
Dimitri przybyłaś w samą porę, skoro o wiankach i ciastach mowa, dopasuj ciasta i wianki do pań z kolejki xd
Ja się przebrałam za mocno martwą rusałkę, może lepiej przerobić się na pół nocnicę ?
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (10-06-2021 o 22h32)