1. Dark, pewnie że można, tylko trzeba chcieć Kto wie, może właściwej drogi w ogóle dla nas nie ma.
Super zadanie, on it
3/5Ale tylko ciastka, nie ma tak dobrze ^^
Strony : 1 ... 69 70 71 72 73 ... 214
1. Dark, pewnie że można, tylko trzeba chcieć Kto wie, może właściwej drogi w ogóle dla nas nie ma.
Super zadanie, on it
3/5Ale tylko ciastka, nie ma tak dobrze ^^
2.
@Myst, trochę się może rozpędziłam i nie wyjaśniłam :) "Forma dowolna" oznacza, że temat zrealizować możesz wierszykiem, opowiadaniem, komiksem, rysunkiem, owocami ułożonymi na stole, czym chcesz ;) A sam temat... cóż. Kochamy biedronkową krówkę, nie? ;)
Jak coś to pisz na PW. Mogę (chyba) zmienić wyzwanie jeszcze?
No i piękny ten tort <3 Ja tam nie umiem w takie cuda, dla mnie taki tort, jak ten na zdjęciu, to arcydzieło.
@lina, do ciast tez trzeba mieć czas i talent :) Jak ktoś nie ma (jak ja) to leci kupić.
3. @Myst ale super wianek. Milutko ^^
Nie wiem czemu nigdy nie piszę w wyzwaniach do póki nie zrobię wyzwania. Chyba boję się, że zapomnę XD
Troszkę byle jaki szkic, ale chyba może być jak to tylko szkic. Chino Miiko, bo przecież życzę jej sto lat swoją rangą
I nie wrzucam do creative arts, bo może ktoś będzie chciał jeszcze dokończyć rysunek ;)
wyzwanie
4. Powracam do was
@Noku mam tak samo, też nie pisze do puki nie zrobię wyzwania xD no cóż ale rysunek śliczny
@Mysti piękny wianek i piękny tort, ja chyba dzisiaj też zrobię jakieś ciacho z owocami.
Krzesło Tadeusza Kantora
5.
dziękuję bardzo c:
masakra jakaś, ktoś mi zmienił hasło dostępu w pracy i nie mogę się zalogować, muszę siedzieć na koncie innego pracownika D:
@Noku w ramach wyzwania opowiedz jakąś ciekawą anegdotkę
Ostatnio zmieniony przez Mystification (11-06-2021 o 08h48)
1.
Człowiek pójdzie na chwilę a tu 2 strony wbite
@Myst, masakra, oby zwrócili Ci hasło, chociaż może ktoś to zrobił niechcący? :c
@Noku, boska Miiko <3 nawet jeśli ktoś dokończy to myślę, że i tak możesz wrzucać, bo sam szkic jest Twój. W sumie jeśli byłby chętny ktoś pociągnąć to dalej kolorem, mogłabym sama podjąć się lineartu. Plus kwestia taka, czy mogłabym w ogóle coś zmieniać w tym szkicu czy co do kreseczki wszystko to samo?
2
A ja was zaskocze bo nie lubię krówek za bardzo. Wolę tofiki :p
4.
Oddaję wyzwanie na kolejkę w Biedrze, totalnie nie wiedziałam o co chodzi mam nadzieję że dobrze zrozumiałam temat
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
5 Cześć Wszystkim.
@Noku piękna Miiko.
@Myst ale co Ty chcesz. Zacnie Ci wyszło.
A co do wczorajszych: ciasto wygląda pysznie, a wianek mimo, że troszku obwiędł, ma nadal urok :3
Co prawda powinnam polować, aż Ana będzie w kolejce, bo zgłosiła się do lineartu, ale nie chcę też tego collaba przeciągać w czasie, bo cały urok zabawy zniknie. Dlatego @Bianka, zrób proszę lineart do dzieła Noku
~~~~~
A oto moje wyzwanie
Piosenki dla WSów z NE
Ostatnio zmieniony przez Shairan (11-06-2021 o 13h12)
1.
Świetnie dobranie piosenek @Shairan
Letho aż przestał smażyć kotleto z wrażenia
a ja się aż zrobiłam głodna
2.
@Shairan, o nie, przepraszam! Nie chciałam nikomu podbierać kolejki :c Ale myślę, że to nie jedyna kolejka na taką zabawę, jest sporo chętnych osób, więc możemy zrobić kolejną edycję, by każdy mógł wziąć udział
Mam lineart. Noku, możesz mnie ochrzanić, jeśli za bardzo poleciałam z Twoim szkicem. Trochę rzeczy pozmieniałam, jednak koncept, poza, cechy są, by Miiko zachowała klimat. Dałam przeźroczyste tło, mam nadzieję, że nic się nie wywaliło.
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (11-06-2021 o 13h22)
3 obsy...eee
Dziękuję, dziękuję ♥♥♥
Letho to ma nowe specjalności, ale nie umiem wymyślić mu rymów na razie. Kotleto to przeszłość!
W sumie też bym coś zjadła .-. jak żyć
@Bianka też wyszłam z takiego założenia :3 Bardzo ładny lineart i jeju, ale Ci szybko poszło. Ja bym pół dnia robiła xD albo więcej.
Ostatnio zmieniony przez Shairan (11-06-2021 o 13h22)
4 @As uroczy lineart
@Myst te okulary na fotosklejce XD
5.
@Myst, pewnie, jest dobrze :)
@Shairan, dobry wybór! Pierwszy raz miałam okazję posłuchać tego utworu dla Mateusza, naprawdę pasuje, aż mi się go żal zrobiło. Reszta też super dobrana. Ach, feelsy ;)
Jestem bardzo ciekawa, jak Wam wyjdzie ten collab :)
A wyzwanie leci do @Henriety: jako, że jest gorąco, dopasuj kostiumy kąpielowe do dziewczyn z kolejki. Nie zapomnij o sobie ;)
Ostatnio zmieniony przez Alienne (11-06-2021 o 17h33)
1.
@Shairan, podoba mi się twoje dopasowanie i same piosenki
@As7 śliczny lineart! Ciekawi mnie co to z tego wyjdzie.
Ostatnio zmieniony przez Charlees (11-06-2021 o 19h33)
2. As7, lineart wyszedł super! Fajnie, że dodajesz coś od siebie, to się nazywa współpraca <3 Ciekawi mnie jak wyjdzie ostateczna wersja
U mnie jest już strasznie gorąco. Mam dość, a lato jeszcze się dobrze nie zaczęło. W te wakacje będę mieszkać w łazience i co chwila oblewać się zimną wodą XD
3
Ale u mnie lało przed chwilą. Jechałam samochodem wycieraczki na maksa i ledwo co widać.
Zaraz zabiorę się za stroje kąpielowe. :3 w środę akurat kupowałam sobie górę do stroju bo ta którą miałam się trochę za mała zrobiła XD
4. Noku, a może zamiast polewać się wodą po prostu załóż wilgotną koszulkę. Będzie ci chłodniej, a co chwila latać nie będziesz musiała do kibelka.
// Mam polędwiczki z kurczaka panierowane dziś na kolację ^^
// śliczne arty dziewczyny
5.
Dziękuję <3 Zaczęłam go chwilę przed Twoim postem, Shairan, więc chwilkę mi to zajęło, ale to była bardzo przyjemna praca i w sumie zawsze mogłabym tak pracować, bo nie znoszę wymyślać póz. I także jestem ciekawa jak będzie to wyglądać finalnie
@Henrieta, polecam strój zawiązywany, regulujesz sobie jak chcesz i nie martwisz się, czy będzie dobry w kolejnym sezonie Chyba, że potrzebujesz bardziej stabilnego, wtedy się niestety nie sprawdzi.
@Noku, a nie wolisz jakiegoś wiatraczka? Nawet taki mały jest okej, jak go postawisz gdzieś niedaleko siebie. W mokrych rzeczach chyba łatwo się przeziębić, w sumie od jakiejkolwiek klimy jak się przesadzi xD
@Lina, też miałam kurczaka ^^ i wyzwanie dla Ciebie: strażniczki jako słodkie chomiczki, możesz dopasować zdjęcia, narysować lub napisać krótkie opowiadanie.
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (11-06-2021 o 19h04)
1 Bardzo mi miło, że Wam się podobają te piosenki ^^
@Bianka ach, ale wciąż, szybciutko
@Noku to będzie wiązało się z pewnym wydatkiem, ale polecam taki mini klimatyzatorek. Taka mała skrzynka, gdzie wlewasz wodę i cudnie chłodzi ^^
@Dark smacznego, ja mam na kolację sól morską i tabletkki do ssania na gardło xD
btw jakby co, mogę kolorować collaba, albo zrobić szkica do nowego, jeśli chcecie
//Tak, jestem chora od kilku dni, ale już się poprawia. Co nie zmienia faktu, że do środy leżę na zadeczku w łóżku xD Herbatkę popijam, bo ciepła herbatka robi mi dobrze na te bolące gardło
Cóż, potem nasze dzieło i tak wyląduje w wątku ^^
Ostatnio zmieniony przez Shairan (11-06-2021 o 19h20)
2.
@Shairan, jesteś chora? Nie pamiętam czy coś wspominałaś szybciej, bo chyba nie śledziłam wszystkich postów. W każdym razie kuruj się ładnie. Poleciłabym gorącą herbatę z cytryną, szału nie robi, ale może chociaż humor poprawia, ale w takie gorąco nawet w chorobie może nie być to zbyt dobry pomysł :c
W sumie szkoda, że nie ma oddzielnego wątku na rysunkowe collaby. Można by było nawet parę na raz robić i klepać sobie kolejkę, byłoby to na pewno bardziej zorganizowane i w jednym miejscu.
//O nieee, współczuję. Strasznie się choruje w taką pogodę szczególnie, ale grunt, że chociaż herbatka Ci pomaga ^^
Właśnie czytałam regulamin działu CA, ale dalej nie wiem, czy by się nadawał tam taki wątek, chyba niezbyt, bo bardziej do działu gier, ale tu już nie podziałamy :c
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (11-06-2021 o 19h26)
3. Ja też bym chciała powrotu, narysuj to w swoim stylu, chociaż niby tutaj można by było zrobić taką zabawę. Kuruj się Sharian kochanie, mam nadzieje że wydobrzejesz.
A na razie nie możemy zakładać wątków zabawowych w ca
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (11-06-2021 o 19h20)
4.
Ostatnio wpadło mi sporo piątek, niech teraz kto inny bierze :3
@Henrieta, cha cha, widzisz, jak trafiłam. Jestem ciekawa Twoich pomysłów. Jaką górę sobie kupiłaś?
@Shairan, współczuję, trzymaj się tam! Niech Ci szybko przechodzi.
@As, bezpośrednio tego nie mówiłam, to teraz powiem: świetny lineart :)
@lina, smacznych polędwiczek!
Mam chętkę zagrać sobie w Heroes of Might and Magic. Tylko nie mam gry XD (ale może sobie przez weekend kupię na Steamie).
5.
@Shairan zdrówka!
@Lina smacznego ja sobie dzisiaj chyba odpuszczę kolację bo jestem jeszcze pełna po obiedzie xd
Co do pogody, pół dnia padało, a teraz zrobiło się całkiem przyjemnie i słonecznie.
@As, racja to by było fajne, no cóż może jeszcze kiedyś pojawią zabawy w CA. Zawsze lubiłam tam zaglądać.
@Alie w którą część będziesz grać?
Ostatnio zmieniony przez Charlees (11-06-2021 o 19h38)